Pulpit Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 no to ja drugi ale chyba moja w miarę przytomna obecność się zakończy w niezbyt długim czasie (kochany akademik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No co jest? gdzie Wy? i BRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ooo pierwszy dzisiaj a juz prawie 00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ale nie ostatni ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 I BRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 życie się kręci proszę państwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Dzień dobry. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 wieczor dobry dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 no to witam ja tak samo niemam lepszego pomyslu na nocki w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jura Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a ja własnie wrociłem z biegania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a ja wróciłem z warsztatu...Qrde - tak się zaangażowałem, że przetarłem palec do krwi podczas docierania i polerowania lakieru :> Do jutra trzeba palucha owinąć i od nowa zapierdzielać...Niestety - zmatowanie papierem 2000 i wypolerowanie jednego elementu zajmuje mi 2-3 godziny;/ Dobrze, że chociaż efekt jest tego warty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A ja wróciłem właśnie z robochłopa-nie ma to jak popracować 19h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 dobry wieczor cos mamusi naszej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Wieczór dobry ?? u mnie deszczwo na dolnym śląsku ... więc zasiadłem do browarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Siema! Wiecie co zima idzie a ja nadal na letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja tez lato i mi sie nie spieszy witam wroclaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja tez lato i mi sie nie spieszy witam wroclaw Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja tez lato i mi sie nie spieszy witam wroclaw Siemano wrocław odrzutowcem smiga ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi