rafalekx Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja mówię BRANOC i biorę się za projekcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jura Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja juz mam zimówki:D u nas(tj poznan) też zacinało ni to grat ni to deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 a w opocznie słonko świeci..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 a w opocznie słonko świeci..................... juz ?? czy jeszcze [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 00:02_________________________________________________uciekam do spania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 jakby to powiedzieć- u mnie pogoda "butelkowa" - dosłownie i w przenośni;D mamusi nie widać jakoś...pewnie odpoczywa i odpuszcza forum, coby dziecka nie zarazić A4 - i tak się jej nie uda;D lecę spać, bo trzeba jutro kilka rzeczy zrobić...no i dalej polerka Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 wrocław odrzutowcem smiga ?? aaa już skumałem ... to takie hobby i niedoszłe marzenia. We Wrocku przydałby się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 i zarazem jutro kolosik, a jeszcze nie wiem z czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 hej hej hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 wrocław odrzutowcem smiga ?? aaa już skumałem ... to takie hobby i niedoszłe marzenia. We Wrocku przydałby się :gwizdanie: i moje:) moj ojciec jest lotnikiem:D i chyba po nim odzedziczylem pociag do samolotow i smiglowcow:) a tak na marginesie dzisiaj zmienialem kolka na wintery, w sobote ma juz pruszyc w calej polsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Podobno :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mmmy... jak napierdziela...Krótko mówiąc szał za oknem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mmmy... jak napierdziela...Kródko mówiąc szał za oknem... u mnie dokladnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A u mnie cisza husky (dla innych to rasa psa) siedzi i patrzy czy posypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 u mnie dokladnie to samo U mnie tyż Siema ludziska. Może komuś coś zaprojektować? właśnie siedzę i męczę projekcik, tzn. rysuję sobie w CADzie Może ktoś obczajony w temacie lapków pomoże wybrać? -> http://www.a4-klub.pl/smf/laptop_jaki-t16652.75.html ostatni post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 u mnie dokladnie to samo U mnie tyż Siema ludziska. Może komuś coś zaprojektować? właśnie siedzę i męczę projekcik, tzn. rysuję sobie w CADzie Może ktoś obczajony w temacie lapków pomoże wybrać? -> http://www.a4-klub.pl/smf/laptop_jaki-t16652.75.html ostatni post Kurcze u Wszystkich sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 po pifku %%%%%%%%%% <wesoły> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 u mnie dokladnie to samo U mnie tyż Siema ludziska. Może komuś coś zaprojektować? właśnie siedzę i męczę projekcik' date=' tzn. rysuję sobie w CADzie Może ktoś obczajony w temacie lapków pomoże wybrać? -> [url']http://www.a4-klub.pl/smf/laptop_jaki-t16652.75.html[/url] ostatni post Kurcze u Wszystkich sypie Sypie spie a ja nawet jeszcze zimowych bucikow nie mam dla mojej niunki Oto co wychaczylem nie dawno moze juz ktos widzial http://moto.allegro.pl/item476969636_audi_a4_profesionalny_tuning.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 po pifku %%%%%%%%%% <wesoły> Ty po piwku a ja [br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 00:10_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item476969636_audi_a4_profesionalny_tuning.html było w dziale ciekawe aukcje allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi