rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 stroboskopy bedom w kierunki żeby szybciej mrygały :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 01:51_________________________________________________brykam spać branoć hyhy ja też brykam nareczka wszystkim
Tomeks Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 widzę że imprezy andrzejkowe udane nikt się dzisiaj nie udziela,leczymy się ? :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 każdy już się szykuje na następny ciężki tydzień :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 każdy już się szykuje na następny ciężki tydzień :gwizdanie: tam tydzień,miesiąc cały będzie niezły :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 a to zależy jaka branża , ja już się obijam do końca roku bo paradoksalnie nie opłaca mi się już w tym roku kręcić wyniku
Tomeks Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 a to zależy jaka branża , ja już się obijam do końca roku bo paradoksalnie nie opłaca mi się już w tym roku kręcić wyniku więc teraz tylko podkręcasz silniczek ,jakieś +215PS w jeden weekend :oklaski: w takim tempie na koniec roku będziesz miał A4 2,5TDI "Veyron edition "
Młody Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Siema taa Trzeniu Ty cały rok się obijasz
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 buhaha ,co wy wiecie o zabijaniu
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 buhaha ,co wy wiecie o zabijaniu przyszedł sprzedawca garnków Zeptera :decayed: :decayed:
Młody Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 buhaha ,co wy wiecie o zabijaniu przyszedł sprzedawca garnków Zeptera :decayed: :decayed: No nie mogę z Tobą :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 buhaha ' date='co wy wiecie o zabijaniu [/quote'] przyszedł sprzedawca garnków Zeptera :decayed: :decayed: No nie mogę z Tobą :polew: :polew: a z nią <ty wiesz z kim> :decayed:
Młody Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pogięło Cię :polew: tym bardziej nie mogę
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pogięło Cię :polew: tym bardziej nie mogę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jebaniutki :evil: :evil: :evil: a może jednak? :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 hehehe , dobra koniec tematu Kiedy spot w NS?
Rekomendowane odpowiedzi