kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja nic nie robię, odpoczywam od samego rana, tzn od kiedy się przebudziłam jejku ale masz super moze Ja tez sobie jakies malenstwo wyrezam i tak bede odpoczywal :mysli:
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 łOsa zjadłaś łoscypki? ojej łoscypki fuj fuj fuj ale mimo wszystko smacznego fuj fuj fuj fuuuuj [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 23:17_________________________________________________łoscypki sa z sera podlaskiego robione ? :polew: :polew: czy z koziego ? czy z koziego a kozy podlaskie ? :polew:
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kicia nie przesadzaj Rafałku to foto nie jest zbyt korzystne :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 mati skad jestes? widze woj. małopolskie, czyli tam gdzieś okolice produkcji oscypków
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Rafałku to foto nie jest zbyt korzystne :gwizdanie: nie przesadzaj jest ok, ale jakoś tak bez uśmiechu, jakaś taka smutasowata na nim jesteś I kolorki założyłaś ciemne i brak dużego uśmiechu... co jest?
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 oscypki są dobre:D ok ok sa dobre ale mi nie smakuja słone poza tym to ser...mi sie zdarza tylko biały spozywac żółty NIGDY chyba ze topiony
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 deprecha jesienno zimowa chyba Rafale:rolleyes:
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Rafałku to foto nie jest zbyt korzystne :gwizdanie: nie przesadzaj jest ok, ale jakoś tak bez uśmiechu, jakaś taka smutasowata na nim jesteś I kolorki założyłaś ciemne i brak dużego uśmiechu... co jest? czy mowa o zdjeciu z winem w tle :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 23:24_________________________________________________ deprecha jesienno zimowa chyba Rafale:rolleyes: dobra deprecha nie jest zła :>
Johnyjurek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 a no jestem jestem z małopolski ) oscypki to raczej zakopane
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 deprecha jesienno zimowa chyba Rafale:rolleyes: uuu... nieciekawie W Twoim stanie powinnaś być wiecznie szcześliwa, pozytywnie nastawiona na otaczający Cię świat Dla dobra dziecka
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 witam;) Co tam u najmniejszych, genetycznie obciążonych miłością do 4 kołek spod znaku 4 kółek?;D
bigos_s Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 wszystkich odnośnie podpisu osetki to ja dzisiaj za wycieraczką znalazłem kalendarzyk a4klubEU czyżby zatrudnili ulotkowiczów :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Rafal ale az tak zle nie jest od stycznia ruszamy z budowa, tzn narazie z formalnosciami, ale to mnie bardzo cieszy, i wogole to jest ok, tylko jakos tak mnie ta ciaza troszke przytlacza... jeszcze sie chyba nie umiem odnalezc w tym stanie... ale bedzie dobrze :>
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jest i Młody co tam słychać osetti dziekuje jakos leci, aczolwiek niełatwo i coraz ciężej jeśli chodzi o kilogramy oczywiście
michu93 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no ja musze sie wam do czegos przyznac... nigdy oscypków nie jadłem...
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no ja musze sie wam do czegos przyznac... nigdy oscypków nie jadłem... koniecznie spróbuj, nie sluchaj Kiciaka, pozniej sie wypowiesz.
Rekomendowane odpowiedzi