DeeJay_Kill Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Żebyś wiedział - chętnie bym się teraz napił :> Póki co - uderzam spać - jutro trzeba się edukować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 A ja koorwa do pracy, heh, co zrobić, kielonek na dobranoc i w kime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 to co - pijesz ze mną do monitora? P.S. - jednego, nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Oblewam nasz spot, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 no to chlup ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W takim razie - "Za bezpieczny weekend, Władziu" Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Łykend jest stanowczo za króki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 dobre było ale się skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Siema panowie pozwolę sobie zacząc temat trochę wcześniej, z okazji tego, że na forum aktualnie jest mało spamerów i nie ma co robic a ogólnie może ktoś mi pomoże, mianowicie szukam zdjęc a4 w stylu: srebrne auto z czzerwonych felgach z czerwonym przednim znaczkiem. Nie chodzi mi o jakiś tuning tylko auta z takimi detalami w jakimś oczojebnym kolorku czarne, niebieskie obojętnie - chodzi mi o te dodatki. Przeglądam zdjęcia na jakimś amerykańskim forum ale nie mogę znaleśc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 może być z zółtymi kółkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 no właśnie o takie "detale" mi chodzi bo jak starszemu powiedziałem dzisiaj, jakbym w tym sezonie nasze srebro widział to stwierdził, że moda schodzi na psy w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Gdzieś na Forum były foty czarnej furki z pomarańczowymi dodatkami, ale jakoś nie mogę namierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 u somesa bodajrze były chyba z różowymi felgami..? lece zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 u Kowiego synu , sam wklejałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 u somesa bodajrze były chyba z różowymi felgami..? lece zobaczyc :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 nie aż tak oczojebne, ale i tak jest nieźle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 to dlaczego nie wklejasz tu? właśnie znalazem [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________slepy - właśnie mi chodzi o całą felgę najlepiej bez rantu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 To jest Fotoszop, czy na prawde takie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 To jest Fotoszop, czy na prawde takie ma? zaraz do niego zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 zielonki :gwizdanie: i jeszcze jedne różowe niebieskie pomarańczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi