koziol1006 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam, mam pytanie czy ktoś obszywał kierownice która nie jest skórzana tylko gumowa bo mam pytanie jak to się ma do grubości i wyglądu kiery czy nie jest za gruba i jak wygląda, jak ktoś ma fotki chętnie obejrzę bo nie wiem czy kupić starą skórzaną kierownice i ją obszyć czy po prostu tą gumową.
pioteros Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 uderz do kolegi reggi a wszystko ci powie
miki Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 podobno lepiej jest obszywać skórzaną, wtedy lepiej się zgrywa z poduchą...
piotrek4415 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kierownica-nowo-obszyta-skora-perforowana-3-ramienna-231805/
pomich Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zrobiłem coś takiego w A4 B5 niestety po obszyciu kierownica była dużo grubsza . Mi taka nie odpowiadała musiałem ja sprzedać , ale to kwestia gustu niektórym taka pasuje . Trzeba liczyć sie z tym ze 2-3mm po obwodzie będzie grubsza niż gumowa
JotAeN Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Jak już kolega pisał jest grubsza i niema tej samej linii co poduszka. Wygląda to trochę dziwnie, ale zależy co ci się podoba. Najlepiej jak zagadasz z reggi on ci wszystko powie co i jak i za ile
Rekomendowane odpowiedzi