Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie ta ankieta ?

szukajcie a znajdziecie :kox:

w dziale Audi A4 Klub Polska > Forum Główne > Zlociki i Spociki > Śląskie > Wątek: Miejsce Gliwickich Spotów :mysli:

mam nadzieję że trafisz do ankiety kolego jacaq :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto bedzie jutro na spocie ?? zawsze przed spotkaniem mozemy wstepna liste robic tak jak to mialo miejsce za pierszym razem zeby kazdy wiedzial i ewentulanie poczekal na innego :evil:

Opublikowano
  • Autor

Coprawda ankieta jeszcze trwa ale jako, że później mogę nie mieć dostępu do neta, pozwoliłem sobie już zmienić nasz nagłówek ( miejsce spotkań ) jako, że wynik głosowania już chyba się nie zmieni.

Zarówno miejsce jak i godzina są Waszą propozycją tak więc myślę, że teraz będą wszyscy zadowoleni - tyle ze spraw organizacyjnych ( jedyne co mnie martwi to fakt, że na tak dużą ilość osób zarejestrowanych na forum z naszych terenów, taka mała ilość osób udziela się w tym wątku.Nawet patrząc na listę 1 spotkania gdzie wpisanych było ponad 30 osób a w tym temacie jak sami widzicie piszą jedne i te same osoby - czyli jakieś 8 osób ) ciekawe dlaczego :mysli:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2008, 08:12 _________________________________________________co do obecności piątkowej - będę na 90%

............... a i jeszcze jedno M@RK - jak będziesz widział w ten wekend latające po Knurowie niebieskie A5 3.0TDIQ - to ja we własnej osobie - dostałem do jazd próbnych :radocha: :>

Opublikowano

Coprawda ankieta jeszcze trwa ale jako, że później mogę nie mieć dostępu do neta, pozwoliłem sobie już zmienić nasz nagłówek ( miejsce spotkań ) jako, że wynik głosowania już chyba się nie zmieni.

Pogoda jest jaka jest - więc spotykać się będziemy na parkingu FORUM a w razie pogody przejechać na otwarty teren to nie problem.

Zarówno miejsce jak i godzina są Waszą propozycją tak więc myślę, że teraz będą wszyscy zadowoleni

Yyyyy o ile się nie mylę :kox: to w ankiecie ustalilismy parking koło Areny a nie ten podziemny pod Forum to chyba coś Miron Ci się troszkę pomyliło z tym nagłówkiem :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Yyyyy o ile się nie mylę :kox: to w ankiecie ustalilismy parking koło Areny a nie ten podziemny pod Forum to chyba coś Miron Ci się troszkę pomyliło z tym nagłówkiem

oooooo f*ck ( pora się obudzić ) - już zmieniam - Guregoru ( dzięki za czujność ) :hi:

Opublikowano

oooooo f*ck ( pora się obudzić )

To nie przez to że śpisz to przez te przeciążenia którym jesteś poddawany w swojej rakiecie :quattro:

Opublikowano
  • Autor

:> - bez przesady - do przeciążeń i mega emocji to jeszcze z 250 kucy brakuje :wink4:

Zobaczymy jak wypadnie moja furka w konfrontacji z 3.0 dieslem w A5 :wink4:

Opublikowano

No jak może wypaść :mysli: może być tylko lepsza :oklaski: bo jak nie to :bicz:

Opublikowano

Hy, hy :polew: Lepsza! Chyba w prędkości spalania się :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Hy, hy :polew: Lepsza! Chyba w prędkości spalania się :wink4:

:polew:

3.0tdi po programie dostarcza mega emocji ale w serii :mysli: mimo wszystko chyba jednak może być ciut lepsza :confused4:

w sobote przekonam się osobiście :wink4: ( szkoda że nie będę jej miał od piątku - wpadłbym na spota to każdy by posmakował :naughty:

Opublikowano

Może wpadniesz do mnie w sobotę na kawę! :decayed:

Pogadamy o starych karabinach...

Boban też by się ucieszył...

Opublikowano

Mam pytanko.Będzie może ktoś z motorkiem AFB bo chętnie wymienił bym sie doświadczeniami.

Opublikowano
  • Autor

hehe nie wątpie - ale bardzo ciasny mam grafik na sobote niedziele - ale napewno podjadę choć na chwilke pod M1 w sobote - wybiera sie ktoś na tę mega impreze ? ja będę raczej do południa[br]Dopisany: 17 Lipiec 2008, 10:35 _________________________________________________http://www.allegropower.pl/go.live.php[br]Dopisany: 17 Lipiec 2008, 10:36 _________________________________________________impreza będzie zapewne za***ista - tylko wjazd pod M1 może trwać wiecznie

Opublikowano

Jak będzie pogoda to się chyba przejadę.

Może być fajnie. :)

Opublikowano
  • Autor

fury bedą MIAZGA :slina:

Opublikowano

Mowa :tongue4:tylko cholerka mnie tez nie będzie w piątek - mam remoncik a poza tym co piątek jeżdże mojego małego odwiedzać u dziadków i kaplica z czasem. Ale to juz niedługo i potem będe częściej

Krisu a mosz jakieś nowe kolumy abo amplifajera?:)

Opublikowano

Nooo ankieta poszła lepiej niż się spodziewałem :thumbup:

bo na początku to miałem miękko ;(

widząc tak małą ilość głosów :shocked: (w tym jeden mój)

ciekawe ilu ankietowanych przybędzie ????????????

:notworthy: dla głosujących

miron78 nie zawiedź z hummerem bo młody mnie zachlasta i stary dostanie od młodego :bicz3:

no i będzie :embarrassed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kurcze a jutro ja i żonka znowu w robocie :wallbash:

Tak fajnie zaczęliśmy a tu już 2 obsencja z rzędu.Nie głosowałem w ankiecie bo dla mnie obojętne czy Arena czy M1.

Opublikowano

Witam,ja niestety nie mogę jutro się pojawić bo dzisiaj jade na długo oczekiwany urlop w Grecji :beach:,ale po przyjeżdzie napewno się pojawie. :audi:

Opublikowano

no ja myśle że się zjawie...

ale z tego co widze to chyba znów będzie mało ludzi bo wogule nie ma zainteresowania, no może pare ludzików a co reszta?? :disgust:

niewiem czy ta pogoda czy co, że ludzie nie maja ochoty na spota, więc JA BĘDE, no bo ktoś przyjechać musi :polew:

to co jedzie ktoś zemną z Rybnika????

czyli mam rozumieć że jechać prosto pod Arene? czy jak np. będzie padało to pierw forum na podziemnym... :mysli:

ps. ta lista mogła by być...

ps2. Miron no mnie chyba zaraz rozwali... nie dość że masz extra kox A4 to jeszcze pośmigasz A5...ZAŁATW MI TEŻ :naughty: :naughty: :naughty: musimy se pogadać o paru sprawach :> :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.