Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no Miron powiem Ci możesz przepowiadac pogode. Miejsce na spota idealne w tym pięknym deszczowym dniu :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale pogoda dopisala a ja wypucowalem swoja niunie:/ zobaczymy jak bedzie pozniej bo w taka pogode :thumbdown:

Opublikowano

No pogode mamy miód malina :decayed: ale nie pękać przeca będziemy mieli dach nad głową

Aaa i jeszcze jedno który to mył fure i powiązał to z niemal pewnym deszczem :baseball:

Opublikowano

SPARKI hehehheh ja jednak nie umyłem!!! :gwizdanie:

miałem to zrobić dziś ale widze że na marne:/

no i moge powiedzieć że chociaż kolorowa pogoda nie jest to i tak będe bo wkońcu obiecałem :hi:

ps. mówili że wieczorem ma już nie padać!!! :naughty:

MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSCY BĘDĄ ! ! !

Opublikowano

Zostały niecałe 4 godziny a pogoda nijaka.Może się jeszcze rozchmurzy.

Opublikowano

dzieki za zaproszenie, jeszcze nie bylem na takim spocie,ale mam blisko,wiec wypadalo by podjechac,nikogo kurde nie znam :mysli:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 14:40 _________________________________________________chetnie bym skorzystal z waga jak bedzie ktos uprzejmy bo mi turbina przestala dzialac ;(

Opublikowano

rozchmurzy się czy też nie, NIEWAŻNE :tongue4:

spot się odbędzie i mam nadzieję że wszyscy z powyższej listy będą!

no chyba że Kolega Miron78 zmieni nasze plany lecz chyba nie :cool1:

to do godz.17:00 w Rybniku a do 18 JUŻ NA MIEJSCU W GLIWICACH :>

Opublikowano
  • Autor

Dla nas klubowiczów pogoda niema znaczenia - atmosfery i tak nie jest w stanie nic zmienić ( przeca to nie zlot wapniaków ) :wink4: - za 2 godzinki czekam na Was wszystkch bez wyjątków :cool1:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 16:03 _________________________________________________Dzięki wszystkim za przybycie ( szczególnie tym co mieli troche kilometrów do przejechania :wink4: )

mam nadzieje, że nasze spotkania będą częstsze, lecz w tak licznym i doborowaym towarzystwie jak dzisiaj :) w odrobinie lepszej pogodzie :wink4: - pozdrawiam wszystkich i do następnego :good:

Opublikowano

No to moi drodzy dawać jakieś foty :decayed:

Opublikowano
  • Autor

po leku synek.......dej mi chwila.......bydom w 1 poście.............. :polew:

Opublikowano

Dziekuje za spotkanie.Szkoda pogody ale wszystko nie moze byc tak jak chcemy.To jedyne fotki zanim baterie padły:

3566b9936b3a9077m.jpg 01d76f2dd3de5a0am.jpg

05cf15261b18b3eam.jpg e8aa7c25e2258861m.jpg

Opublikowano

baterie padly skas to znam :kox: :kox:

Opublikowano

i po Spociku...

było bardzo bardzo fajnie, i ta sesja fotograficzna, Miron tak się starał że klęczał na ziemi :polew: heh a te spojrzenia przejezdnych :polew: :polew: :polew:

fajnie że było aż 21 autek bo jednak ta pogoda sporo zepsuła no ale nie ma co narzekać :notworthy:

szkoda że jechałem sam z Rybnika no ale cóż, może następnym razem (w drodze powrotnej prawie mnie czarna vectra dopadła, lecz miałem farta :wallbash:), a co najważniejsze to miła atmosferka:)

to czekamy na fotostory!!!

ps.Miron zakochałem się w Twojej dziewczynie... :wink4::decayed: jest boooska!!! na następnym spociku musisz mnie przewieźć no chyba że wolisz mi dać karniaka :gwizdanie:

pozdro!! :> :naughty:

Opublikowano

Te synek , załóż w Śląskich nowy temat "Galeria spotów śląskich" i będzie gites :wink4:

Opublikowano

Te synek , załóż w Śląskich nowy temat "Galeria spotów śląskich" i będzie gites :wink4:

Mówisz i masz (a raczej piszesz i masz)

no to zapraszam kolegę do galerii

Opublikowano

Spocik się udał mimo słabej pogody.Spoko ludzie na czele z Mironem.Dał mi się przejechać swoją bryką :naughty:

Wrażenia niezapomniane. :evil:

W miarę możliwości będę się starał być na następnych spotkaniach.A jak inni się gapili?Gościu z bmw kombi chyba 2 kółeczka zrobił i oglądał.

Opublikowano
  • Autor

ps.Miron zakochałem się w Twojej dziewczynie... :wink4::decayed: jest boooska!!! na następnym spociku musisz mnie przewieźć no chyba że wolisz mi dać karniaka :gwizdanie:

pozdro!!

Pucek nie widzę problemu - kluczyki do ręki i śmigasz - na następnym spotkanku :good:

Opublikowano

witam śląsk

no proszę jak ładnie kolega Mirek rozkręcił spociki :notworthy::good:

gratulacje i serdeczne pozdrowienia z Hiszpanii :decayed:

Opublikowano
  • Autor

witam śląsk

no proszę jak ładnie kolega Mirek rozkręcił spociki :notworthy::good:

gratulacje i serdeczne pozdrowienia z Hiszpanii :decayed:

:rolleyes: zawitaj do nas jak będziesz w kraju.................kopa lat mineła :wink4:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 10:49 _________________________________________________UWAGA!!!

mamy nowy dział "Galeria zlotów Śląskich" gdzie będziemy wklejać fotki z naszych spotkań i imprez - proszę tam tylko i włącznie wklejać zdjęcia - wszelkie komentarze należy pisać w tym dziale ( w tamtym będą usuwane, dla naszego dobra - poto by fotki były w jednym miejscu i nie byłoby potrzeby szukania ich między wypowiedziami na 10 czy 20 stronach ) - tak będzie dla nas najlepiej :)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Na prawdę ekipa świetna :good:

Wszystkich oczywiście nie sposób zapamiętac, ale to pewnie przyjdzie z czasem. Postaram się tam u Was pojawiac co jakiś czas.

Pozdrawiam też parę, która poszła z nami do galerii i potem gdzieś zniknęła. Przestraszyli się czy co :mysli:;)

Do zobaczenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.