MAJKI Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja tez niestety nie dam rady wpaść To dziewczyny ślizgajcie sie tam z głową co by a4 były całe no i latarnie na Arenie
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja tez niestety nie dam rady wpaść To dziewczyny ślizgajcie sie tam z głową co by a4 były całe no i latarnie na Arenie szkoda
egon47 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Siema wszystkim dzis normalnie pod Forum czy chcecie pod Arene sie poslizgac??
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Egon, Ty się dalej niczego nie nauczyłeś... najpierw na forum, a potem na Arenę, tak po 21:00 najlepiej Egon, przyjedz z Koleżanką :>
egon47 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Egon, Ty się dalej niczego nie nauczyłeś... najpierw na forum, a potem na Arenę, tak po 21:00 najlepiej Egon, przyjedz z Koleżanką :> z jaka kolezanka hehe??? kurde tyle spamu ze niechce mi sie czytac a wycztyalem cos o slizganiu
MAJKI Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja tez niestety nie dam rady wpaść To dziewczyny ślizgajcie sie tam z głową co by a4 były całe no i latarnie na Arenie szkoda No też załuje ale dzis mój dyżur z małą a z nią nie bede przyjezdzał bo i tak sie nie poślizgam
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Egon, wiesz, ta którą znam ale nie znam :> a odnośnie ślizgania, to Guru coś tam na zumi wyszukał, ale co z tego będzie to już wiadomo...czyli pewnie później na arene Fioletowy, nie przyjeżdżaj na HIDach pokażesz co ten 3 litrowy traktor potrafi Majkel, no szkoda, byś se pojeździł, ale bokami wózkiem
Patrikos28 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Egon Pucek Pipa sprawdzona i przepalona
Patrikos28 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 fajnie śmierdziało??? troszke jebało i dodatkowo jak psikałem wd 40 sruby z turbo to i turbo sie troche popsikalo - smrud straszny Ale przejaechalem sie autobana troche sie przewietrzylo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 jeszcze ten zapach jakiś czas będziesz czuł, jak dobrze przepalisz to z 2 dni ja powli jadę na spota, bo mam zamiar na miejscu podłączyć CB radio, bo jakoś nie mam chęci siedzieć z zimnym garażu lub na dworze no to narazio
egon47 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Egon Pucek Pipa sprawdzona i przepalona [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 16:30_________________________________________________ja juz wyjezdzam na zlot bo niedojade
Bulik Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ...no i jak nie urok to sraczka :wallbash:..niebedzie mnie dzisiaj ,ślizgałem sie i -urwałem przegub- pucek2509 i piwa sie nie napijesz
SoMeS Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja będę trochę później bo dopiero skończyłem rezać od razu mówię że nie śmiejscie się z pakietu zima
boniu Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 :hi: A ja chcialem wpasc,ale niestety musialem wymienic olej hydrauliczny w masterze ... moze na nastepnym spocie sie zjawie ...ale najpierw chce ogarnac temat zawieszenia...
Bulik Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ...........ziomki wstawcie fotki jak było na spocie ;( ;( ;(
diman Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 siemacie ja juz w domu dzieki za dzisiaj spocik jak zawsze udany lecz ten byl ciekawszy bo z upalankiem podziekowania dla pucka i pitka za udostepnienie wozka do upalania :>
SoMeS Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 no i wróciłem i ja dzięki wszystkim za spocik mam nadzieję że teraz już wam pokazałem jak się bokami jeździ i bądź co bądź... PELEX - SZACUN [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________jak ktoś będzie miał filmiki to wrzucać na youtuba bo jestem ciekaw jak to z boku wyglądało
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 jestem dzisiejszy spocik był zimny ale wyjątkowy, konkretne upalanko, szkoda tylko że większość pojechała wcześniej bo dopiero potem był prawdziwy pokaz jednym słowem, KONKRET UPALANIE :decayed:
SoMeS Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 jestem dzisiejszy spocik był zimny ale wyjątkowy, konkretne upalanko, szkoda tylko że większość pojechała wcześniej bo dopiero potem był prawdziwy pokaz jednym słowem, KONKRET UPALANIE :decayed: co prawda to prawda... a jakie żarcie dobre dziś w mc serwowali
Rekomendowane odpowiedzi