Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no możecie wpaść na Rybnik nad zalew, jakiś DINO PARK otwarli
Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dino park to ja mam w robocie :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 14:58_________________________________________________No co tu ku...a tak cicho pisać coś :bicz3:
piterra Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 co do wypadu do B-B ustalone zostało : Jedziemy 08.04.2009 ( najbliższa środa ) Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic na ul.Rybnickiej Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej ) jadą ( na dzień dzisiejszy ) : 1. Miron 2. Guregoru 3. Majki 4. Krolu 5. Gregory 6. Czester 7. ? czekamy na innych[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:33 dlaczego mnie nie ma na liście???????????? przecież ja jadę (i żona też)
Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dlaczego mnie nie ma na liście???????????? przecież ja jadę (i żona też) Oj joj
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 oj Piterra jedziesz z kagańcem... już mi Cię żal nie dość że szybko będziesz wracał, to na dodatek nie pooglądasz fajnych dupek zastanów się co robisz...
piterra Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 oj Piterra jedziesz z kagańcem... już mi Cię żal nie dość że szybko będziesz wracał, to na dodatek nie pooglądasz fajnych dupek zastanów się co robisz... Ty mi tu nie "CFANIAKUJ" wypuszczam ją na sklepy szmal do ręki i ogień :gwizdanie:
sparki Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dino park to ja mam w robocie :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 14:58_________________________________________________No co tu ku...a tak cicho pisać coś :bicz3: Vice ty pomyśl o jakimś abonamencie na witanie i żegnanie bedzie flota na uzupełnienie płynów na spocie co do wypadu do B-B ustalone zostało : Jedziemy 08.04.2009 ( najbliższa środa ) Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic na ul.Rybnickiej Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej ) jadą ( na dzień dzisiejszy ) : 1. Miron 2. Guregoru 3. Majki 4. Krolu 5. Gregory 6. Czester 7. ? czekamy na innych[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:33 dlaczego mnie nie ma na liście???????????? przecież ja jadę (i żona też) no najwidoczniej chcesz wrócić przed czasem z BB :polew: ja będę coś wiedział dopiero w śr więc jak będę to będę jak nie to trudno ;(
piterra Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 złośliwe bestie hhahahahahahah nagle wszyscy twardziele buahhahahah
sparki Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 złośliwe bestie hhahahahahahah nagle wszyscy twardziele buahhahahah bardziej REALIŚCI prze Pana :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 noo a coś tam na spotach z BB w topicu pisali że pod auchanem by było lepiej się spotkać, więc tam za dużo do ogladania by nie miała mówie Ci...będziesz wracał jako pierwszy :> zreszta już każdy się przekonał że tam gdzie baby, tam jest problem ps. Pogoda Wam powinna dopisać - no chyba że umyję autko
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mironku popatrz http://www.allegro.pl/item602234121_amway_silicone_glaze_emulsja_do_polerowania_auta.html :gwizdanie: Mironku znów się słodzenie zaczyna Pisz co z tą środą z twojej strony wiesz już coś :?: jak narazie bez zmian ( jadę ) zobaczymy co wyskoczy do watorku [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:01_________________________________________________ zreszta już każdy się przekonał że tam gdzie baby, tam jest problem ja tego nie potwierdzam [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:02_________________________________________________ Witam serdecznie jest taki pomysł moze byśmy sie jutro gdzies wybrali ?? Jakąs ekipka ?? fajnie że masz chęci organizacyjne - ale takie propozycje chyba muszą padać kilka dni wcześniej, wtedy zawsze większe szanse na powodzenie wyjazdu w ekipie - zapraszamy na wyjazd w środę do BB :good:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:04_________________________________________________Jedziemy 08.04.2009 ( najbliższa środa ) Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic kier. Rybnik na ul.Rybnickiej Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej ) jadą ( na dzień dzisiejszy ) : 1. Miron + Żona 2. Guregoru + ( pewnie któryś z braci ) 3. Majki 4. Krolu ( zabiera wszystkie konie ) 5. Gregory 6. Czester 7. Piterra + Żona
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 1. Miron + Żona 2. Guregoru + ( pewnie któryś z braci ) 3. Majki 4. Krolu ( zabiera wszystkie konie ) 5. Gregory 6. Czester 7. Piterra + Żona co tak skromnie
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 1. Miron + Żona 2. Guregoru + ( pewnie któryś z braci ) 3. Majki 4. Krolu ( zabiera wszystkie konie ) 5. Gregory 6. Czester 7. Piterra + Żona co tak skromnie bo 13 jadących oprócz tych na liście prosiło o nie wpisywanie - żeby ich panie na trop wyjazdu nie wpadły
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 to aż tak ich inwigilują :decayed:
mirek31071977 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja myślę,że skończę remont zrobię porządek w robocie i w końcu też już z żoną zaczniemy się w końcu pojawiać na zlotach a i na takie wyjazdy też da radę znaleść czas.
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja myślę,że skończę remont zrobię porządek w robocie i w końcu też już z żoną zaczniemy się w końcu pojawiać na zlotach a i na takie wyjazdy też da radę znaleść czas. no to czekamy na ten przełom
Audia4zabrze Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mironku popatrz http://www.allegro.pl/item602234121_amway_silicone_glaze_emulsja_do_polerowania_auta.html :gwizdanie: Mironku znów się słodzenie zaczyna Pisz co z tą środą z twojej strony wiesz już coś :?: jak narazie bez zmian ( jadę ) zobaczymy co wyskoczy do watorku [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:01_________________________________________________ zreszta już każdy się przekonał że tam gdzie baby, tam jest problem ja tego nie potwierdzam [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:02_________________________________________________ Witam serdecznie jest taki pomysł moze byśmy sie jutro gdzies wybrali ?? Jakąs ekipka ?? fajnie że masz chęci organizacyjne - ale takie propozycje chyba muszą padać kilka dni wcześniej, wtedy zawsze większe szanse na powodzenie wyjazdu w ekipie - zapraszamy na wyjazd w środę do BB :good:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:04_________________________________________________Jedziemy 08.04.2009 ( najbliższa środa ) Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic kier. Rybnik na ul.Rybnickiej Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej ) jadą ( na dzień dzisiejszy ) : 1. Miron + Żona 2. Guregoru + ( pewnie któryś z braci ) 3. Majki 4. Krolu ( zabiera wszystkie konie ) 5. Gregory 6. Czester 7. Piterra + Żona 8. Sebastian + Żona + Maksymilian [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:28_________________________________________________Miejmy nadzieje tylko ze pogoda nam dopisze Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi