Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuuuur..... mnie jutro też nie bedzie :wallbash: :wallbash: niestety mi coś wypadło no co za poracha :( tzn no teoretycznie to mógłbym być ale dopiero po 20 a zakładając że pogoda do jutra się nie poprawi to pewnie długo tam siedzieć nie bedziecie to nie wiem czy bedzie to miało jakiś sens chyba że jak uda mi się o 20 urwać ze spotkania to przedryndam do Mirona czy jeszcze tam siedzicie :>[br]Dopisany: 17 Lipiec 2008, 23:23 _________________________________________________Panowie remont głównej drogi wjazdowej pod Arenę (tej od kozielskiej). Trzeba jechać od strony tej szybkiego ruchu (nr 4) (NIE A4 :kox:) albo ulicą Wyspiańskiego potem w lewo na Okulickiego i zaraz w lewo na Nadrzeczną.

Opublikowano

jestem dziś na 99% ( wiem że M@rk też będzie ) liczę że troche nas się nazbiera ( ostatnio też było kilku bez zapowiedzi ) więc jestem dobrej myśli :wink4: - pogode mamy malina

Opublikowano

no ja też będe, tym razem bez kobity no bo poco... :polew: :>

heh czyli jak droga jest zamknięta, to chyba nie trafie inną jak tą którą wracaliśmy z pierwszego spotu

MIRON to może znów na ten SHELL WPADNIESZ... :tongue4:

będe tam czekał o 18:30:)...tylko podjedz :naughty::decayed:

ps. a ktoś z Rybnika jedzie :mysli:??? NAO??? jedziesz...

Opublikowano

Witam.Jak trafie to będę .Nigdy nie byłem w tamtych stronach,czy ten parking ma jakieś oznaczenia miejc żebym nie krążył w kółko.

Opublikowano

Witam.Jak trafie to będę .Nigdy nie byłem w tamtych stronach,czy ten parking ma jakieś oznaczenia miejc żebym nie krążył w kółko.

nie ale napewno nas nie przeoczysz

Opublikowano

Witam niestety mnie nie było na spocie, ale przejeżdżałem obok was o 20:50 i spieszyłem się jeszcze do sklepy żeby mi nie zamknęli, a później już was nie było.

miron78 Ciebie spotkałem na skrzyżowaniu Rybnickiej z Autostrada... a dokładnie grzałem za Toba :wink4:

Pozdrawiam

Opublikowano

SPOCIK :good:

było simpatico tylko szkoda że tak skromne grono :confused4:

ale niech żałują CI których nie było

Miron78 przygotuj się na następny raz z rozruchem hummera

ale dzięki za chęci i wogóle za fatygę :notworthy:

Młody naliczył ponad 30 minut walki z rozruchem bryki :gwizdanie:

niestety hummer był twardy i :foch: ;(

Miron zmierz teraz biceps napewno jest sporo większy :polew: :polew:

Opublikowano

Witam wszystkich tych co byli i nie byli ale Ci drudzy niech żałują bo było zacnie, Hammerek i wogule tak jak juz pisałeś zresztą pitera no i do tego spalone hamulce Mirona :polew: . Mam nadzieje że dojechałeś do domu panie Miron i z hamulcami wszystko w porządku :naughty:. Do zobaczenia w piątek :hi:

Opublikowano

Witam Witam Wszystkich:)

więc, było tylko 8 autek, ale było baaaardzo wesoło, szczególnie jak hummer strzelił focha a miron ciągnął i ciągnął, a on się z nim bawił bo raz na 30 prób odpalenia wydobył z siebie ten odgłos V6 :polew:

heh a potem Mark nauczył nas, jak i Mirona jak łatwo spalić hamulce, drogie hamulce :polew: :polew: :polew: no ale podobno było warto :> niewiem bo nie jechałem, i pewnie już nie pojadę bo teraz to nasz Guru zastanowi się 3 razy czy dać komuś swoje autko :naughty: :>

heh ale miałem aparat i nawet mi do głowy nie przyszło żeby pstryknąć jakieś fotki :polew:

Mark, wrzucaj wkońcu te alu Letnie :naughty: a nie na takich balonach jeździsz...ale ten Twój zenon...MIODZIK :notworthy:

było fajnie, miło, ale nieubłaganie szybko wybiła godzina 21.00 więc spot dobiegł końca...

myśle że na następny się wybiore, ale przydała by się znów ta frekwencja którą mieliśmy na "I SPOCIE"

pozdro!

ps. te opowieście o navi Kolegi z A6...coś pięknego :polew:

Opublikowano

a co opowiadal o navi???

takich fachmanów od instalacji navi znalazł że poezja :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

normalnie do programu USTERKA idealni :kox:

panowie to jest po prostu jakaś masakra jak po zainstalowaniu navi każe się komuś jeździć 100km albo pozostawić odpaloną A6 na 30 minut :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

po czym i tak wszystko ch_j NAVI jest ale nie widzi satelit czyli pupa wielka tłusta pupa

więcej takich fachmanów :decayed::wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ;( :kox:

Opublikowano

akurat on miał inny problem:)

tacy fachowcy że źle podpieli, nie dość że bez kostek zrobili kaszane, to jeszcze źle polutowali... ale to nic!

zauważyłem coś innego... od Piątku Miron się nie pokazał...WIDAĆ A5 GO POKONAŁA :naughty::kox:

mam nadzieje że porobi jakieś fotki z bliska i wogule, bo na necie na aukcji pooglądać to nie wszystko, i podzieli się wrażeniami! :mysli:

Opublikowano

to moze antena jest ciulata poprostu

nie po prostu fachowiec ciulaty a nawet bardzo ciulaty

Opublikowano

no i jestem - dzięki za spocika ( hummer dostał w domu lańsko za humory, a A4 - hamulce - jakiś dym ? - te auta są stworzone do takiej jazdy - a dymek z kół tylko dadaje im męskości :>

a teraz do sprawy, jestem w pracy i siedzę z mina i nastrojem jakby jakaś tragedia sie stała ( tak czuję się człowiek który musi oddać tak diabelnie boską furmanke )

Konkretnie: Dostałem jak już wspominałem na wekedn audi A5 3.0tdiQ S-line w najbogatszej wersji

Wrażenia - naprawdę brak słów ( ludzie zwracali uwagę na to autko gdziekolwiek sie nie pojawiłem, bezwględu na płeć czy wiek ) fura jest z innej epoki.

Wnętrze , wypas jak i rozwiązania techniczne mnie zadziwiły, mimo że z audi człowiek obcuje.

Co do silnika - niestety ( mój przegrywa pod każdym względem ) i wiem że to będzie silnik który będzie w moim następnym aucie i nie chcę żadnego innego.

Osiągi - mega zadowalające ( 0-100 5,9s , V-max 250 ale jechałem 260 w 3 osoby :decayed: ) a reszta szkoda słów - przy okazji wkleje kilka fotek[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 09:07 _________________________________________________

miron78 Ciebie spotkałem na skrzyżowaniu Rybnickiej z Autostrada... a dokładnie grzałem za Toba :wink4:

Pozdrawiam

a ja się zastanawiałem kto mi siedzi na tyłku ( wiedziałem że A4 ale nie wiedziałem czy to ktoś z klubu, nawet nr rej. za bardzo nic mi nie mówił ) - dobrze że się odezwałeś :wink4: Fajnie Ci jejździ ta furmanka :good:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 09:13 _________________________________________________to jest dokładnie ta sztuka którą miałem - teraz jest do sprzedania

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3712378

Opublikowano

Piękny statek, no to panie Miron będzie o czym pogadać na kolejnym spocie juz nie moge się doczekać. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

a kto by nie chciał... :polew:

ja ją sobie kupie...ale dopiero tak za 10 lat :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

no co...ale będe miał!!!

to chyba wpadne na spota :wink4: