czester Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sporo tych A4 jezdzi po Knurowie, a co by bylo gdyby zjechaly sie wszystkie z Gliwic, pewnie by miejsca na parkingu braklo
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 może i sporo ale prawdziwych zapaleńców jak dla mnie wciąż mało :gwizdanie:
czester Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No niestety to fakt, na szczescie kilku nas jest Czas sie przespac chwilke. Dobranoc
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 coś ciemne chmury nad wami wiszą... oby nie padało...
Guregoru Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja ci dam ciemne chmury :bicz: Witam tak w ogóle
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ładne te 110-tki, troche drogie... Niedawno mi senior mówił, że była (w holandii) 110 1999 po face kombi na wypasie ze skóra za 3,700 E to odpowiedziałem, że chętnie swoją zamienię...
Guregoru Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chyba jestem coś nie w temacie albo czegoś nie wiem
Skydiver Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 jutro o 7 rano jedziemy oglądać tą http://moto.allegro.pl/item608417113_audi_a4_1_9_tdi_110_km_sedan_stan_idealny.html Po ilości odwiedzin na stronie widać ze jakaś okazja he he
Guregoru Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Panowie prosił bym o eska gdzie ostatecznie się spotykamy bo o 18 pewnie będę wracał z sosnowca i nie będę miał jak wejść i sprawdzić a to pewnie zależy od pogody
Skydiver Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chyba jestem coś nie w temacie albo czegoś nie wiem Bo nie czytasz wszystkich postów A z biednego Pelexa sie naśmiewasz
sparki Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 jutro o 7 rano jedziemy oglądać tą http://moto.allegro.pl/item608417113_audi_a4_1_9_tdi_110_km_sedan_stan_idealny.html z moich rodzinnych stron tam jest zagłębie sprowadzonych samochodów dobrze ją sprawdź bo tam prawie całe województwo żyje ze ściągania i dopieszczania świeżo sprowadzonych samochodów z Rzeszy
Guregoru Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pomyślimy [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 09:25_________________________________________________ Chyba jestem coś nie w temacie albo czegoś nie wiem Bo nie czytasz wszystkich postów A z biednego Pelexa sie naśmiewasz Co nie czytam zawsze czytam
Skydiver Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chyba jestem coś nie w temacie albo czegoś nie wiem Bo nie czytasz wszystkich postów A z biednego Pelexa sie naśmiewasz Co nie czytam zawsze czytam To dlaczego nie jesteś w temacie :bicz3:
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Już zmiana planuów i nie jedziemy jej oglądać GURU - zloty są już na stałe na ARENIE - nie możemy zmieniać bo pogoda raz taka raz taka. Ztoly sa na ARENIE do odwołania niezależnie od pogody Pamiętacie gdzie staliśmy jak były trąby powietrzene i gradobicie ? w razie niepogody w sezonie letnim zawsze tam można postać ale miejsce musi być stałe bo jak tak będziemy skakać to się rozpiździaj zrobi Jedynie zawsze można po ustaleniu pod areną i zebraniu się w kupie przejechać wspólnie na Forum ale to w wyjątkowych sytuacjach choć myślę takie potrzeby nie będzie. rok temu daliśmy radę ze zlotami pod Areną to teraz tymbardziej damy
Guregoru Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dobra panowie lecę na codzienny kursik do zobaczenia wieczorem [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 09:43_________________________________________________ Już zmiana planuów i nie jedziemy jej oglądać GURU - zloty są już na stałe na ARENIE - nie możemy zmieniać bo pogoda raz taka raz taka. Ztoly sa na ARENIE do odwołania niezależnie od pogody Pamiętacie gdzie staliśmy jak były trąby powietrzene i gradobicie ? w razie niepogody w sezonie letnim zawsze tam można postać ale miejsce musi być stałe bo jak tak będziemy skakać to się rozpiździaj zrobi Jedynie zawsze można po ustaleniu pod areną i zebraniu się w kupie przejechać wspólnie na Forum ale to w wyjątkowych sytuacjach choć myślę takie potrzeby nie będzie. rok temu daliśmy radę ze zlotami pod Areną to teraz tymbardziej damy No niby coś w tym jest dobra to do wieczora pod areną
piterra Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Już zmiana planuów i nie jedziemy jej oglądać GURU - zloty są już na stałe na ARENIE - nie możemy zmieniać bo pogoda raz taka raz taka. Ztoly sa na ARENIE do odwołania niezależnie od pogody Pamiętacie gdzie staliśmy jak były trąby powietrzene i gradobicie ? w razie niepogody w sezonie letnim zawsze tam można postać ale miejsce musi być stałe bo jak tak będziemy skakać to się rozpiździaj zrobi Jedynie zawsze można po ustaleniu pod areną i zebraniu się w kupie przejechać wspólnie na Forum ale to w wyjątkowych sytuacjach choć myślę takie potrzeby nie będzie. rok temu daliśmy radę ze zlotami pod Areną to teraz tymbardziej damy ŚWIĘTE SŁOWA pod Areną i ch.j poczytajcie trochę jak ostatnio bielsko się szukało po różnych markietach Sarnie stoki auchany i jeżdżą po tym Bielsku :polew: no chyba że oni takie mobilne spoty mają, takie "on road" albo "only drive" :polew: pozdro dla Ekipy BB
Rekomendowane odpowiedzi