Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Guru ty wiesz co :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

obecny ... :bry: all

Opublikowano

... :spam::ban:

Opublikowano

... :spam::ban:

Opublikowano

To ja spadam na uczelnie :hi:

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

ja też spadam :hi:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:29_________________________________________________

Miron[/b] czy kase za kalendarze mamy tobie podeslac czy jak?

w żadnym wypadku - kase przelać mi możesz ale napewno nie za kalendarz :decayed:

Za kalendarze kase wysyłamy do osoby zbierającej :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

tylko nie wiem jak mamy wpłacać kase jak nie wiemy jaki koszt wysyłki w wypadku "wysyłki zbiorowej" :mysli:

uzgodnię to z Jarko - narazie może nie przelewajcie[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:45_________________________________________________a jeżeli chodzi o fury

to S6 jak dla mnie :thumbdown: pod każdym względem

wydajesz 50 tyś zł i masz furę ( nawet jeżeli to rocznik 2003 ) jak koleś co śmiga A6 z 98r za 20 tyś :thumbdown:

RS6 - ok - miazga - ale jakie mega fury można mieć za tą kase :)

Opublikowano

wydajesz 50 tyś zł i masz furę ( nawet jeżeli to rocznik 2003 ) jak koleś co śmiga A6 z 98r za 20 tyś :thumbdown:

to jest właśnie urok tej fury :) chyba że sie ktoś lubi przylansować to co innego .

tak samo RS4 i S4 , wyglądają jak zwykłe rodzinne autka , a na ulicy i na torze praktycznie nie ma nich mocnych :evil:

tzw. Cichociemne furki :decayed:

a A6 C5 mi sie podoba od premiery. na szczęście o gustach sie nie dyskutuje ;) i pewnie nigdy sobie C5ki nie kupie, bo wole B6 , ale podobać mi sie podoba :good:

a co do kalendarzy to fakt, ustal przesyłke , lub może Kerczi będzie cisnął na Gliwice to by wziął :naughty:

Opublikowano

:hi: z rańca :polew:

Nie ma to jak wolne :gwizdanie:

Opublikowano

jak A6 to tylko te nowe i w Avancie :)

Kerczi powiadasz :mysli: można by zapytać[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:09_________________________________________________

wolne masz - to na narty mieliśmy jechać :)

Opublikowano

Diman też ma wolne...

ja też :gwizdanie:

Opublikowano

co Was............... pogieło :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:13_________________________________________________czemu nikt nic nie pisł - wypad by sie zorganizowało :naughty:

Opublikowano

jak A6 to tylko te nowe i w Avancie :)

Kerczi powiadasz :mysli: można by zapytać[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:09_________________________________________________

wolne masz - to na narty mieliśmy jechać :)

Hehe a Ty jak zwykle masz wolne tak ? :gwizdanie:

No jutro mam ostatni dzien wolnego i arbajt

Opublikowano

Hehe a Ty jak zwykle masz wolne tak ?

ja :blink:.................................... :no:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:15_________________________________________________non stop zapierdziel...................komputre - siłownia - garaż - komputer - siłownia - garaż , nie ma chwili wytchnienia :polew:

Opublikowano

Ja muszę jechać do Gliwic... :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:16_________________________________________________

\on stop zapierdziel...................komputre - siłownia - garaż - komputer - siłownia - garaż , nie ma chwili wytchnienia :polew:

Mirona nie martw się jak to mówią... potem i pracą się ludzie bogacą :decayed:

Opublikowano

Ja muszę jechać do Gliwic... :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:16_________________________________________________

\on stop zapierdziel...................komputre - siłownia - garaż - komputer - siłownia - garaż , nie ma chwili wytchnienia :polew:

Mirona nie martw się jak to mówią... potem i pracą się ludzie bogacą :decayed:

:decayed: