Guregoru Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 pewnie pivo własnej roboty pędzi w garażu i czasu nie ma tu zaglądać :polew: Pewnie tak :polew:
piterra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał zamknął się w sobie czy jak albo się ukrywa :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:48_________________________________________________i zmienił forum na EU
kris_kilt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Siemka Panowie z rana Kurde lecicie z tymi stronami , wystarczy ze wczoraj forum nie badalem , i dzisiaj 30min z rana nadrabialem czytanie Postawcie grilla u kogoś pod otwartą maską na silniku i jak ktoś się będzie czepiał to powiecie, że się silnik przegrzał i studzicie, a później będziecie szukać przyczyny --> sie polecam , troche go tam u mnie jest pod maska :gwizdanie:Ogolnie pomysl z grilem ja bede w piatek tez , akurat mam na rano zmiane , wiec przed 19 powinienem sie pojawic tym razem juz Adikiem , a nie jakas Toyota Pelex & SoMeS - wspolczuje panowie z powodu autek , wiem jaki to bol jak cos sie sypie , jak to mowia "Prawdziwym sportowca zawsze wiatr w oczy"
piterra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie wierzę w takie brednie ale może kogoś zainteresuje http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/nienawidze-tej-marki,1292141
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Bzdury !!!! Wczoraj czytałem o raporcie ADAC i najmniej awaryjne auto: Auta małe: 1. Audi A2 2. Toyota Aygo 3. Fiat Panda 4. BMW Mini Samochody kompaktowe: 1. Audi A3 2. Mercedes klasy B 3. Mercedes klasy A 4. BMW 1 5. VW Golf/Bora/Vento Klasa średnia: 1. Mercedes klasy C 2. Audi A4 3. BMW 3 4. VW Passat Auta sportowe i kabriolety: 1. BMW serii 3 cabrio/coupe 2. Mercedes SLK 3. VW Eos itd jeszcze kilka mniej zanczacych klas i wszędzie VW i pochodne.. A co do stereotypów to też bzdury... Przykład z życia: dla czego nie kupiłbyś laguny?? Bo się sypią jak stare ... A to akurat schodzi u mojego seniora najlepiej!!! Bo cena rządzi kupujesz pseudo wypas furę na pełnym wypasie za 25-30 tys zł z bajerami ... Dlaczego nie Passata bo zaraz ukradną??? stereotyp? Też nie passat w dobrym stanie idzie od ręki, A pozatym najczęsciej mój ojciec sprawadza auta za 30 tys. zł a nie za 10tys. bo tym jets ciężko do domu dojechać!!!
czester Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Siemka spamerzy :> Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał zamknął się w sobie czy jak albo się ukrywa :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:48_________________________________________________i zmienił forum na EU Piterra miales racje !! Przylapalem go dzisiaj rano. Na zdjeciu i miron
kris_kilt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam sprawę - może mi ktoś polecic jakis srodek dobry i nie drogi do czyszczenia tapicerki - chodzi mi glownie o siedzenia , bo sa juz troche dojechane , planuje moze za jakis czas kupic jakies sensowne pokowce tez , ale za nim to nastapi z checia bym przeczyscil sobie wnetrze (chyba ze wiecie jak wyglada sytuacja z oddaniem auta do czyszczenia tapicerki - gdzie w okolicy sie tym zajmuja i jaka jest mniej wiecej cena tekiej uslugi ? )
piterra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 i to jest najśmieszniejsze że ile instytucji badających opinie tyle zdań i to jeszcze niemożliwie rozbieżnych a morał z tego taki : że tak naprawdę to o bezawaryjności (a raczej niskiej awaryjności) trzeba się samemu przekonać jako użytkownik i zależy co sobie jeszcze cenisz, i na czym ci zależy a zresztą jak to mówi stare przysłowie: "każdy towar ma swojego nabywcę" i każdy sobie bedzie jeździł tym co se kupił :polew: :polew:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a nasmiewać to się można z sąsiada który za ponad 30 tys. zł kupił gołego Fiata Pande bez wspomagania....!!!! A jak czytam takie rzeczy to mi się ciśnienie dźwiga... Ja kupiłem A4 bo mi się zawsze podobała, jak by mi sie BMka podobała to bym sobie bmke kupił i szczał na to, że ktoś mi powie, że jestem dresiarz...
piterra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a nasmiewać to się można z sąsiada który za ponad 30 tys. zł kupił gołego Fiata Pande bez wspomagania....!!!! A jak czytam takie rzeczy to mi się ciśnienie dźwiga... Ja kupiłem A4 bo mi się zawsze podobała, jak by mi sie BMka podobała to bym sobie bmke kupił i szczał na to, że ktoś mi powie, że jestem dresiarz... a nie jesteś DRESIARZEM ???????????? :polew:
czester Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a nasmiewać to się można z sąsiada który za ponad 30 tys. zł kupił gołego Fiata Pande bez wspomagania....!!!! A jak czytam takie rzeczy to mi się ciśnienie dźwiga... Ja kupiłem A4 bo mi się zawsze podobała, jak by mi sie BMka podobała to bym sobie bmke kupił i szczał na to, że ktoś mi powie, że jestem dresiarz... a nie jesteś DRESIARZEM ???????????? :polew: :polew:
piterra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Siemka spamerzy :> Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał zamknął się w sobie czy jak albo się ukrywa :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:48_________________________________________________i zmienił forum na EU Piterra miales racje !! Przylapalem go dzisiaj rano. Na zdjeciu i miron no to teraz wiemy co jest z Mirkiem chciał chłopak przyoszczędzić chociaż w jeden piątek (zamiast zakupów Żony to kupić nam piwo,bo wiadomo że to duuuuuuuuużo taniej) a tu klops. Teraz wiemy kto u Mirona w domu spodnie nosi. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 10:52_________________________________________________żona nie zrezygnowała z zakupów :decayed:
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Bzdury !!!! Wczoraj czytałem o raporcie ADAC i najmniej awaryjne auto: Auta małe: 1. Audi A2 2. Toyota Aygo 3. Fiat Panda 4. BMW Mini Samochody kompaktowe: 1. Audi A3 2. Mercedes klasy B 3. Mercedes klasy A 4. BMW 1 5. VW Golf/Bora/Vento Klasa średnia: 1. Mercedes klasy C 2. Audi A4 3. BMW 3 4. VW Passat Auta sportowe i kabriolety: 1. BMW serii 3 cabrio/coupe 2. Mercedes SLK 3. VW Eos Myślicie, że w dobie kryzysu motoryzacyjnego taki niemiecki ADAC nie będzie zachwalać swoich marek. Jeszcze dwa lata temu w teście ADAC było dużo japońskich marek. Teraz rodzynki. Sam nie wiem ile może w tym być prawdy... . Siemka spamerzy :> Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał zamknął się w sobie czy jak albo się ukrywa :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:48_________________________________________________i zmienił forum na EU Piterra miales racje !! Przylapalem go dzisiaj rano. Na zdjeciu i miron Rzeczywiście Wyglądają jakby wpadli sobie w oko Mam sprawę - może mi ktoś polecic jakis srodek dobry i nie drogi do czyszczenia tapicerki - chodzi mi glownie o siedzenia Hej ja prałem swoja wykładzinę w aucie wanischem do dywanow. Efekt miodzio. Robi fajną pianę która penetruje dobrze. Nawet jakiś stary klej co się komuś rozlał i wsiąknął w włókna dywanu rozpuścił się.
piterra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://halbot.haluze.sk/?id=4908[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:02_________________________________________________no i pojawił się prezes ON-line tylko że coś milczy chyba czyta??
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://halbot.haluze.sk/?id=4908[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:02_________________________________________________no i pojawił się prezes ON-line tylko że coś milczy chyba czyta?? [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:18_________________________________________________Czester gdzie Ty po archiwum biegałeś, że taką starą fote udało Ci się dorwać
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wy się tu nie napalajcie na piątkowe grila tylko organizujta takiego z prawdziwego zdarzenia [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:20_________________________________________________człowieka 20h na forum niema i już list gończy wysyłają dajcie troche luzu człowiekowi - na drugim forum tez trzeba czuwać [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:22_________________________________________________A po drugie temat zlotów śląskich o jeden z kilkudziesięciu które odwiedzam, tak więc luzik panowie luzik
SoMeS Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam sprawę - może mi ktoś polecic jakis srodek dobry i nie drogi do czyszczenia tapicerki - chodzi mi glownie o siedzenia , bo sa juz troche dojechane , planuje moze za jakis czas kupic jakies sensowne pokowce tez , ale za nim to nastapi z checia bym przeczyscil sobie wnetrze (chyba ze wiecie jak wyglada sytuacja z oddaniem auta do czyszczenia tapicerki - gdzie w okolicy sie tym zajmuja i jaka jest mniej wiecej cena tekiej uslugi ? ) co do środków to są różne sposoby... ja Ci mogę polecić coś na naprawdę trudne i ciężkie plamy... benzynka ekstrakcyjna zeszła mi poo tym wtarta guma do żucia z tylnej kanapy i inne "plamy" trochę po śmierdzi a kanapa jak nowa
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 i jeszcze trzeba czas znaleść na poprzeglądanie allegro [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:24_________________________________________________a piwko już się kończy robić jutro jeszcze na zakupy do skupu butelek i w piatek rano wszystko bedzie jak ORI http://www.allegro.pl/item610752935_bitter_coopers_piwo_za_96_groszy.html
Rekomendowane odpowiedzi