Guregoru Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jeszcze inni mają 75 koni w klekocie :polew:
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 noo ja na tych 215 jeżdze od początku, jest okej, ale jak bym zapodał 225 to obawiam się że 75 tdi i 1.6 by mnie brało teraz gdybym założył 225 to musiały by być na tył, a na przód te tylne 215... niechce kombinować, jak już nie kupię to będe skazany na te szersze... a pozatym mam taką glebe, że zdarza się przytrzeć nadkola, a nie mówie nawet o jeździe w w koleinach, iskry pod autkiem i obiecałem sobie że jednak go podwyższe, bo jak by to powiedzieć, jest za nisko :polew: zresztą zobaczycie :>
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 osobiście w B5 też miałem 215/45/17 przy okazji Diman tu masz moją furke starą - powinieneś ją kojarzyć http://www.a4-klub.pl/smf/moje_a4_18t-t1877.0.html[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 21:23_________________________________________________Czester co do zlotu nie mogę nic więcej na tą chwilke powiedzieć - do piątku napewno będzie temat na zlotach ogólnopolskich gdzie będzie wszystko jasne przedstawione no i oczywiście będzie możliwość zapisu
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Miron, ciekawe ile polecisz. Ja ostatnio powtórzyłem swoje kozactwo. Jakby tego było mało, że zamknąłem licznik w tak mało bezpiecznym aucie jak B5 to jeszcze pstryknąłem fotkę :> Co prawda rozmazana, ale nieźle bujało. Ogólnie świr ze mnie bo to było na zwykłej drodze, nie autostradzie.
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Gregory - masakra, ja nie mam najmniejszych szans takiego wyniku, przy V-max waga niestety to kluczowy parametr - jak dojde do granic 240 to chyba to będzie koniec Jedyne co mnie cieszy to fakt że 220 pokazuje się bezproblemowo i nawet w miarę szybko
wojtekce Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Miron, ciekawe ile polecisz. Ja ostatnio powtórzyłem swoje kozactwo. Jakby tego było mało, że zamknąłem licznik w tak mało bezpiecznym aucie jak B5 to jeszcze pstryknąłem fotkę :> Co prawda rozmazana, ale nieźle bujało. Ogólnie świr ze mnie bo to było na zwykłej drodze, nie autostradzie. szalony
Guregoru Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Gregory jesteś the best szalony ale the best też bym chciał żeby tak u mnie dało się zamknąć budzik Choć niewiele brakowało może jakieś 12 km u mnie :> i to na płaskim a nie z górki :>
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 1.8T więcej jak te 260 chyba nie poleci, bo jak widać jest koniec obrotomierza praktycznie 6700Rpm. Chyba że ze skrzynią 6-tką. Przy tych 260 bardzo szybko wszystko migało, za szybko jak na to autko. Jak zwolnisz z 260 tak do 140-150 to wydaje ci się że jedziesz 60/h. Miron bez względu ile polecisz to i tak masz fajne wygodne autko z kopytkiem
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Miron bez względu ile polecisz to i tak masz fajne wygodne autko z kopytkiem już mnie tak nie pocieszaj - jakby do tego leciał z 250 to już byłoby fajnie
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jeszcze inni mają 75 koni w klekocie :polew: Musiał musiał .... @gregory boże szacunek chce zobaczyć tego twojego potwora, bo wszyscy ciągle o nim mówią, jak o jakieś legendzie
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 @gregory boże szacunek chce zobaczyć tego twojego potwora, bo wszyscy ciągle o nim mówią, jak o jakieś legendzie bo śmiga jak legenda B5 [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 22:24_________________________________________________Dobra - ja spadam w kimono bo 2.30 pobudka i kierunek Pyrzowice Jak dostane mandacik 500zł ( bo na mniejszy niema co liczyć ) to zapomnijcie o piwku w piątek będzie za miesiąc z następnej wypłaty
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a tam 260... mój też tyle poleci!!! z przepaści z dwoma szynami :polew: tak na serio to gratulacje takiego wozu, to musi jechać może się załapie na w najgorszym przypadku na przejażdzke obok kierowcy :gwizdanie: to Miro, uważaj na sarny, bo mi się śnią po nocach, taka jedna która mi ląduje na masce teraz mam oczy nawet w d*p.. jak jade! Dobranoc, jutro jadę na polowanie, na opony bajoooo
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich z rana co tu tak słabiutko
MAJKI Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Bry Cos im bliżej tego naszego szybkiego grilla na Arenie to gorsza pogoda, mam nadzieje ze jutro bedzie słoneczko i udany spoto-grill
piterra Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 pogoda masakra [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 10:19_________________________________________________hej krolu i jak z tą fakturą
kris_kilt Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam panowie z rana Kurde , człowiek ma jeden dzień wolnego , a tu telefony od 9 rano , ehh Miron - jak tam wypad na pyrzowice i testowanie Vmax ?? - mam nadzieję że obyło się bez punkcików :gwizdanie: Co do grila w piatek , mam nadzieję że dopisze nam pogoda , w sumie to byłby pierwszy mój grill w tym sezonie Do zobaczenia w piątek , teraz sniadanie szybkie i do Krakowa na chill jeszcze inni mają 75 koni w klekocie :polew: - sie usmialem z rana
Rekomendowane odpowiedzi