Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie ładna bo wkońcu mnie nie będzie :polew:

heheh chociaż zastanawiałem się ale zwątpiłem bo lepiej troszke kaski mieć przy duszy :wink4:

no to BAWCIE SIĘ DOBRZE...

ps. i maltretujcie Mirona niech sie przyzna co jest powodem jego niemądrej decyzji :naughty:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie frekwencja masakra gdyby nie koledzy z Katowickich stron Murzyn i Keżor to było by nas tylko trzech a pogoda naprawde dopisała pewnie jak bedzie gradem walić to z dziesięć wozów będzie. Jak zwykle było super znowu odwiedził nas jakiś koleś niewiadomo skąd i podziwiał fure Murzyna potem wsiadł w swojego wyj...nego PUGOTA i pojechał w siną dal :polew:

Opublikowano

qr** to pewnie był ten koleś co kiedyś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no niestety nie mogłem "praca" ale za tydzień jestem na 1000%

mam nadzieję że będzie jakaś względna frekfencja

a jakby pogoda dopisała to może by jakiegoś grilla zorganizować (np. pojechać na rzeczyce )

tylko na spocik przyjechać np.na 18 pod arenę , zakupić jakiś fuszt i wungiel i przecinak na rzeczyce

co WY na to?????????????????????

Opublikowano

jestem ZAAA

juz dawno o takim czymś myslałem :tongue4:

ciekawe co na to reszta...

:gwizdanie:

edit

chyba przyszły spot to będzie lipa - ZLOT OGÓLNOPOLSKI ?

Opublikowano

Jestem za ale za 2 tyg :> jak juz skonczy sie sezon wakacyjny bo niestety tez mnie za tydzien nie bedzie

Opublikowano

na spocik przyjechać np.na 18 pod arenę , zakupić jakiś fuszt i wungiel i przecinak na rzeczyce

co WY na to?????????????????????

Ja jestem jak najbardziej za ale tak jak kolega czester proponuję zrobić to za 2 tygodnie napewno będzie więcej osób niż za tydzień (w zasadzie w tym tygodniu)

Ps. ostatni zlot to była frekwencjowa porażka ale to pewnie dlatego że był przeznaczony tylko dla VIP-ów :polew: :polew:

Opublikowano

oj oj coś cichutko :shocked:

jak ktoś ma VAG'a to please o przywiezienie w piątek :rolleyes:

Opublikowano

No widzę,że dużo się działo podczas mojego urlopu.Na Mazurach i nad morzem moja bryka mnie nie zawiodła i spalanie też super.Ta nawałnica co tu tyle nieszczęścia narobiła tam jakoś szczęśliwie nas ominęła.A teraz znów powrót do rzeczywistości i kolejny spot opuszczony znowu przez robotę.Co to Miron z tą sprzedażą wymyślił?A teraz go nie będzie w piątek bo na ten ogólnopolski jedzie.Tydzień temu jakby to było to bym tam do nich nad morze doskoczył zobaczyć całą elitę naszego klubu.

Opublikowano

siemka to jutro będzie ktoś na spocie

a jak tak to czy przyjeżdżamy na 18 ????????????

a do bytomia chyba pojadę

chociaż czas zmierzyć

Opublikowano

ja jutro jestem na 100 % ale standardowo na 19

Opublikowano

M@rk Ty się nie staraj tylko po prostu wpadnij albo najlepiej przyjedź :polew:

Opublikowano

M@rk Ty się nie staraj tylko po prostu wpadnij albo najlepiej przyjedź :polew:

wszytsko bedzie zalezec od tego czy bede mial te felgi czy nie :chytry: bo na 15 to c**jowo sie tak pokazywac :chytry: :chytry: [br]Dopisany: 29 Sierpień 2008, 08:11 _________________________________________________to kto bedzie na spocie ??

Opublikowano

no jak zwykle pogoda do d*py to i ludu było więcej :> ale ok oby tak dalej

Ps. zawsze musi ktoś obcy podjechać i coś powiedzieć :polew: ale tym razem dobrze bo dostaliśmy zaproszenie :naughty:

Opublikowano

zaproszenie??

ja nie byłem bo pracuje na dwie roboty... :>

ile Was było? Miron był?

Mark i co masz te felgi?

Opublikowano

zaproszenie??

ja nie byłem bo pracuje na dwie roboty... :>

ile Was było? Miron był?

Mark i co masz te felgi?

Witam witam na spociku bylem fajny klimacik felgi juz soba auto sie trzyma wracaja posmiagalem sobie przez portowa 140 km/h :D:D a zaprosenie mamy na 21 wrzesnia bedzie duza impreza na parkingu Arena i mam powiedziec iloe bedize audikow odnas to mamy wejsciwoi na parking dla VIP-ow :D:D strona od tego typa nie dziala :(:(

Opublikowano

siemka

czy u was też zamiast emotek pokazują się tylko napisy czy to ja mam coś pochrzanione w kompie

Opublikowano

Na kompie w robocie też mam tak jak ty.A w domu ok.Nie wiem co się wydymało.