Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 będzie ładna bo wkońcu mnie nie będzie heheh chociaż zastanawiałem się ale zwątpiłem bo lepiej troszke kaski mieć przy duszy no to BAWCIE SIĘ DOBRZE... ps. i maltretujcie Mirona niech sie przyzna co jest powodem jego niemądrej decyzji
Pelex Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie frekwencja masakra gdyby nie koledzy z Katowickich stron Murzyn i Keżor to było by nas tylko trzech a pogoda naprawde dopisała pewnie jak bedzie gradem walić to z dziesięć wozów będzie. Jak zwykle było super znowu odwiedził nas jakiś koleś niewiadomo skąd i podziwiał fure Murzyna potem wsiadł w swojego wyj...nego PUGOTA i pojechał w siną dal
piterra Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 qr** to pewnie był ten koleś co kiedyś :polew: :polew: :polew: no niestety nie mogłem "praca" ale za tydzień jestem na 1000% mam nadzieję że będzie jakaś względna frekfencja a jakby pogoda dopisała to może by jakiegoś grilla zorganizować (np. pojechać na rzeczyce ) tylko na spocik przyjechać np.na 18 pod arenę , zakupić jakiś fuszt i wungiel i przecinak na rzeczyce co WY na to?????????????????????
Pucek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 jestem ZAAA juz dawno o takim czymś myslałem ciekawe co na to reszta... :gwizdanie: edit chyba przyszły spot to będzie lipa - ZLOT OGÓLNOPOLSKI ?
czester Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jestem za ale za 2 tyg :> jak juz skonczy sie sezon wakacyjny bo niestety tez mnie za tydzien nie bedzie
Guregoru Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 na spocik przyjechać np.na 18 pod arenę , zakupić jakiś fuszt i wungiel i przecinak na rzeczyce co WY na to????????????????????? Ja jestem jak najbardziej za ale tak jak kolega czester proponuję zrobić to za 2 tygodnie napewno będzie więcej osób niż za tydzień (w zasadzie w tym tygodniu) Ps. ostatni zlot to była frekwencjowa porażka ale to pewnie dlatego że był przeznaczony tylko dla VIP-ów :polew:
piterra Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 oj oj coś cichutko _________________________________________________ jak ktoś ma VAG'a to please o przywiezienie w piątek
mirek31071977 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No widzę,że dużo się działo podczas mojego urlopu.Na Mazurach i nad morzem moja bryka mnie nie zawiodła i spalanie też super.Ta nawałnica co tu tyle nieszczęścia narobiła tam jakoś szczęśliwie nas ominęła.A teraz znów powrót do rzeczywistości i kolejny spot opuszczony znowu przez robotę.Co to Miron z tą sprzedażą wymyślił?A teraz go nie będzie w piątek bo na ten ogólnopolski jedzie.Tydzień temu jakby to było to bym tam do nich nad morze doskoczył zobaczyć całą elitę naszego klubu.
Jarol Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jedzie ktoś może do Bytomia 31 sierpnia na wyścigi na 1/4 mili??? szykuje się fajna impreza a tu opis: http://streetracers.krakow.pl/tematy1/cos-sie-dzieje-na-lasku-vt5479.htm
piterra Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 siemka to jutro będzie ktoś na spocie a jak tak to czy przyjeżdżamy na 18 ???????????? _________________________________________________ a do bytomia chyba pojadę chociaż czas zmierzyć
Guregoru Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja jutro jestem na 100 % ale standardowo na 19
M@rk Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja jutro jak dobrze pojdzie to odbieram felgi wiec postaram sie wpasc na spocik juz na 17 :evil:
piterra Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 M@rk Ty się nie staraj tylko po prostu wpadnij albo najlepiej przyjedź
M@rk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 M@rk Ty się nie staraj tylko po prostu wpadnij albo najlepiej przyjedź wszytsko bedzie zalezec od tego czy bede mial te felgi czy nie bo na 15 to c**jowo sie tak pokazywac :chytry: [br]Dopisany: 29 Sierpień 2008, 08:11 _________________________________________________to kto bedzie na spocie ??
muminx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dzisiejszy spocik aktualny czy pogoda psuje plany?
Guregoru Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 no jak zwykle pogoda do d*py to i ludu było więcej :> ale ok oby tak dalej Ps. zawsze musi ktoś obcy podjechać i coś powiedzieć ale tym razem dobrze bo dostaliśmy zaproszenie
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zaproszenie?? ja nie byłem bo pracuje na dwie roboty... :> ile Was było? Miron był? Mark i co masz te felgi?
M@rk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zaproszenie?? ja nie byłem bo pracuje na dwie roboty... :> ile Was było? Miron był? Mark i co masz te felgi? Witam witam na spociku bylem fajny klimacik felgi juz soba auto sie trzyma wracaja posmiagalem sobie przez portowa 140 km/h :D a zaprosenie mamy na 21 wrzesnia bedzie duza impreza na parkingu Arena i mam powiedziec iloe bedize audikow odnas to mamy wejsciwoi na parking dla VIP-ow :D strona od tego typa nie dziala :(
piterra Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 siemka czy u was też zamiast emotek pokazują się tylko napisy czy to ja mam coś pochrzanione w kompie
mirek31071977 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Na kompie w robocie też mam tak jak ty.A w domu ok.Nie wiem co się wydymało.
Rekomendowane odpowiedzi