egon47 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 chlopy co boli moja Niunke na 3 biegu jak depne zaczyna ja mulic ale jak puszcze gaz i znow depne idze normalnie co moze byc przyczyna ??
czester Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 po spocie Miron szkoda, ze nie mialem aparatu to zrobilbym zdjecia twoich lamp jak zaczelo robic sie ciemno, wtedy wygladaja jeszcze bardziej za***iście Majki - to jest ten Lexus http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11668745 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12571059 [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 23:50_________________________________________________do jutra Te 4 wydechy zajezdzaja troche wies tuningiem :gwizdanie: chlopy co boli moja Niunke na 3 biegu jak depne zaczyna ja mulic ale jak puszcze gaz i znow depne idze normalnie co moze byc przyczyna ?? :szukaj: :vaglogi:
gregory Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 No to dzisiaj na Ossy, pooglądać co się tam wogóle będzie działo jak ja Wam zazdroszczę dzisiejszego spota ehhhh ale ktoś musi robić w nocy Spot był spokojny, ale fajny bo można było normalnie pogadać Coś tam mówione było o Spiżu, ale że było mało chętnych to pomysł odpadł. Za to jakbyś ty był to mogłoby się to inaczej rozwinąć :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 i ja z rana [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:40_________________________________________________piękna - RS4 2.0tdi http://moto.allegro.pl/item1013900417_audi_a4_s_line_w_rs4_2_0tdi.html[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:44_________________________________________________jak jutro koledzy - kto o której jedzie ?
dawcav6 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 siema glywice siema glywice wszystkim Miron lampy ale w realu o wiele lepiej wyglądają niż na foto zmień aparat !!!!!! przez niego twoje czarne b7 żle wygląda :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:24_________________________________________________następne mody zmiana aparatu
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no jasne.................każdym RS4 Ci tak zrobię
dawcav6 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tak trzymaj jutro może też będe jechał do Kamienia ale nie moge tam być do późna a podejrzewam że to co najlepsze pędzie na koniec mimo wszystko przemyśle sprawe i napisze coś wieczorem jak już to będe czekał na A4 to was dogonie oczywiście jak będziesz miał pełne auto i ciągnął przyczepke bo inaczej nie dam rady :> :> :> aaaaaaaaaaaa i dzięki za przejażdżke szatan pięknie ci idzie :good: do wieczora
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no jasne.................każdym RS4 Ci tak zrobię :polew: dobra odpowiedź
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tak trzymaj jutro może też będe jechał do Kamienia ale nie moge tam być do późna a podejrzewam że to co najlepsze pędzie na koniec mimo wszystko przemyśle sprawe i napisze coś wieczorem jak już to będe czekał na A4 to was dogonie oczywiście jak będziesz miał pełne auto i ciągnął przyczepke bo inaczej nie dam rady :> :> :> aaaaaaaaaaaa i dzięki za przejażdżke szatan pięknie ci idzie :good: do wieczora ja sam jeszcze nie wiem czy pojadę - sprawa jeszcze się nie rozwiązała
MAJKI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Mirek lampy KOX Ja czekam na auto aż mi żona odda :gwizdanie: i ide rezać ten zderzak zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do wyjazdu to ja jade ale koło 10 bo nie bede tam czekał od rana zanim zaczną startowac a ta b7 ala RS piekna nawet bym przeżył te 2,0 pod machą
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Mirek lampy KOX Ja czekam na auto aż mi żona odda :gwizdanie: i ide rezać ten zderzak zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do wyjazdu to ja jade ale koło 10 bo nie bede tam czekał od rana zanim zaczną startowac a ta b7 ala RS piekna nawet bym przeżył te 2,0 pod machą no RS daje radę - nieźle kasy ktoś wpakował - Majki z autem w max godzinke się uporasz .................a Dorota jutro nie chce jechać - więc jeżeli ja będę miał możliwość jechania to i tak sam będę leciał
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 siemacie panowie w sobotni i co najlepsze wolny dzien :gwizdanie: widze ze spocik sie udal lampy na zdjeciu wygladaja spoko ale jakos wrazenia nie robia ale czytam ze na żywca jest koks wiec wieże, ze tak jest ale dokladka z cupry jest :kox:
MAJKI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Mirek lampy KOX Ja czekam na auto aż mi żona odda :gwizdanie: i ide rezać ten zderzak zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do wyjazdu to ja jade ale koło 10 bo nie bede tam czekał od rana zanim zaczną startowac a ta b7 ala RS piekna nawet bym przeżył te 2,0 pod machą no RS daje radę - nieźle kasy ktoś wpakował - Majki z autem w max godzinke się uporasz .................a Dorota jutro nie chce jechać - więc jeżeli ja będę miał możliwość jechania to i tak sam będę leciał NO Ewa jedzie z mała i jakies 3 koleżanki tazke nudzic sie nie bedzie :gwizdanie: A Ty mysl zeby jechac
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Diman - mam dobre wieści dla Ciebie - koniec ze śmianiem się z Twojej maski - jak przyjedziesz do PL to w godzinke się z tym uporam i zrobię Ci jak u mnie - wszystko równiusieńko ( wiem, co gdzie i jak ) napewno nie tam gdzie zawsze próbowałeś to zrobić [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:48_________________________________________________ Mirek lampy KOX Ja czekam na auto aż mi żona odda :gwizdanie: i ide rezać ten zderzak zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do wyjazdu to ja jade ale koło 10 bo nie bede tam czekał od rana zanim zaczną startowac a ta b7 ala RS piekna nawet bym przeżył te 2,0 pod machą no RS daje radę - nieźle kasy ktoś wpakował - Majki z autem w max godzinke się uporasz .................a Dorota jutro nie chce jechać - więc jeżeli ja będę miał możliwość jechania to i tak sam będę leciał NO Ewa jedzie z mała i jakies 3 koleżanki tazke nudzic sie nie bedzie :gwizdanie: A Ty mysl zeby jechac nie że nie chcę - tylko mogę mieć coś ważnego do zrobienia jutro - od 10-12
Rekomendowane odpowiedzi