Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chlopy co boli moja Niunke na 3 biegu jak depne zaczyna ja mulic ale jak puszcze gaz i znow depne idze normalnie co moze byc przyczyna ??

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: po spocie

Miron szkoda, ze nie mialem aparatu to zrobilbym zdjecia twoich lamp jak zaczelo robic sie ciemno, wtedy wygladaja jeszcze bardziej za***iście :kox:

Majki - to jest ten Lexus :)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11668745

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12571059

[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 23:50_________________________________________________do jutra :hi:

Te 4 wydechy zajezdzaja troche wies tuningiem :gwizdanie:

chlopy co boli moja Niunke na 3 biegu jak depne zaczyna ja mulic ale jak puszcze gaz i znow depne idze normalnie co moze byc przyczyna ??

:szukaj: :szukaj: :vaglogi: :vaglogi:

Opublikowano

:hi:

No to dzisiaj na Ossy, pooglądać co się tam wogóle będzie działo :)

jak ja Wam zazdroszczę dzisiejszego spota :confused4:

ehhhh ale ktoś musi robić w nocy :wallbash:

Spot był spokojny, ale fajny bo można było normalnie pogadać :wink4: Coś tam mówione było o Spiżu, ale że było mało chętnych to pomysł odpadł. Za to jakbyś ty był to mogłoby się to inaczej rozwinąć :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

:hi: z rana

:bry:
Opublikowano

i ja z rana :hi:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:40_________________________________________________piękna - RS4 2.0tdi :)

http://moto.allegro.pl/item1013900417_audi_a4_s_line_w_rs4_2_0tdi.html[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:44_________________________________________________jak jutro koledzy - kto o której jedzie ?

Opublikowano

siema glywice :wink4:

Opublikowano

Opublikowano

:bry:

wszystkim

Miron lampy :good: ale w realu o wiele lepiej wyglądają niż na foto

zmień aparat !!!!!! przez niego twoje czarne b7 żle wygląda :gwizdanie:

Opublikowano
:decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:24_________________________________________________następne mody zmiana aparatu :decayed:
Opublikowano

Miron a umisz tak?

:polew:

Opublikowano

no jasne.................każdym RS4 Ci tak zrobię :decayed:

Opublikowano

tak trzymaj :good:

jutro może też będe jechał do Kamienia ale nie moge tam być do późna a podejrzewam że to

co najlepsze pędzie na koniec mimo wszystko przemyśle sprawe i napisze coś wieczorem

jak już to będe czekał na A4 to was dogonie oczywiście jak będziesz miał pełne auto i ciągnął przyczepke

bo inaczej nie dam rady :> :> :>

aaaaaaaaaaaa i dzięki za przejażdżke szatan pięknie ci idzie :good: :good:

do wieczora

Opublikowano

no jasne.................każdym RS4 Ci tak zrobię :decayed:

:polew: :polew: :polew: dobra odpowiedź :good::polew:

Opublikowano

tak trzymaj :good:

jutro może też będe jechał do Kamienia ale nie moge tam być do późna a podejrzewam że to

co najlepsze pędzie na koniec mimo wszystko przemyśle sprawe i napisze coś wieczorem

jak już to będe czekał na A4 to was dogonie oczywiście jak będziesz miał pełne auto i ciągnął przyczepke

bo inaczej nie dam rady :> :> :>

aaaaaaaaaaaa i dzięki za przejażdżke szatan pięknie ci idzie :good: :good:

do wieczora

:good:

ja sam jeszcze nie wiem czy pojadę - sprawa jeszcze się nie rozwiązała

Opublikowano

Mirek lampy KOX :good:

Ja czekam na auto aż mi żona odda :gwizdanie: i ide rezać ten zderzak zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co do wyjazdu to ja jade ale koło 10 bo nie bede tam czekał od rana zanim zaczną startowac

a ta b7 ala RS piekna nawet bym przeżył te 2,0 pod machą :decayed:

Opublikowano

Ja czekam na auto aż mi żona odda :gwizdanie: i ide rezać ten zderzak zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co do wyjazdu to ja jade ale koło 10 bo nie bede tam czekał od rana zanim zaczną startowac

no RS daje radę - nieźle kasy ktoś wpakował - Majki z autem w max godzinke się uporasz :wink4:

.................a Dorota jutro nie chce jechać - więc jeżeli ja będę miał możliwość jechania to i tak sam będę leciał

Opublikowano

:hi: siemacie panowie w sobotni i co najlepsze wolny dzien :gwizdanie:

widze ze spocik sie udal lampy na zdjeciu wygladaja spoko ale jakos wrazenia nie robia ale czytam ze na żywca jest koks wiec wieże, ze tak jest ale dokladka z cupry jest :kox: :kox:

Opublikowano

no RS daje radę - nieźle kasy ktoś wpakował - Majki z autem w max godzinke się uporasz :wink4:

.................a Dorota jutro nie chce jechać - więc jeżeli ja będę miał możliwość jechania to i tak sam będę leciał

NO Ewa jedzie z mała i jakies 3 koleżanki tazke nudzic sie nie bedzie :gwizdanie:

A Ty mysl zeby jechac :wink4:

Opublikowano

Diman - mam dobre wieści dla Ciebie - koniec ze śmianiem się z Twojej maski - jak przyjedziesz do PL to w godzinke się z tym uporam i zrobię Ci jak u mnie - wszystko równiusieńko :wink4: ( wiem, co gdzie i jak ) napewno nie tam gdzie zawsze próbowałeś to zrobić :wink4:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:48_________________________________________________

NO Ewa jedzie z mała i jakies 3 koleżanki tazke nudzic sie nie bedzie :gwizdanie:

A Ty mysl zeby jechac :wink4:

nie że nie chcę - tylko mogę mieć coś ważnego do zrobienia jutro - od 10-12