gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Dzień dobry! Co sadzicie o takim felunku ? :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item1034587191_porsche_rh_8_5_i_10_x19_black.html taki cuś, bez białej raki ma keżor tylko w polerze :gwizdanie: :gwizdanie: Dokładnie Keżorek ma w garażu takie fele, tylko że w czarnym połysku. Ogólnie mnie się te fele podobają
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Dokładnie Keżorek ma w garażu takie fele, tylko że w czarnym połysku. Ogólnie mnie się te fele podobają mi też :kox: szczególnie na tym aucie:
egon47 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 A ma 19 ? Keżor ma 17 te fele zawsze mi sie podobaly sa Kox
miron78 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Czester - felunek ładniutki ale jakoś do B6 średnio mi się widzi - tymbardziej jeżeli szukasz rozm. 19 to osobiście uważam, że jest sporo efektowniejszych wzorów chyba, że po oględzinach nażywo zmieniłbym zdanie. No i te szerokości felg+ET jakoś mnie nie przekonują[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - ZAPRASZAM !!!
A4 Mario Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Czester - felunek ładniutki ale jakoś do B6 średnio mi się widzi - tymbardziej jeżeli szukasz rozm. 19 to osobiście uważam, że jest sporo efektowniejszych wzorów chyba, że po oględzinach nażywo zmieniłbym zdanie. No i te szerokości felg+ET jakoś mnie nie przekonują[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - ZAPRASZAM !!! To jedno a drugie to to że na Ciemnym aucie nie wygląda to jakos specjalnie... U Krolla to już wogóle sie zlewa... moim skromnym zdaniem brak efektu przynajmniej na fotkach...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Czester - felunek ładniutki ale jakoś do B6 średnio mi się widzi - tymbardziej jeżeli szukasz rozm. 19 to osobiście uważam, że jest sporo efektowniejszych wzorów chyba, że po oględzinach nażywo zmieniłbym zdanie. No i te szerokości felg+ET jakoś mnie nie przekonują[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - ZAPRASZAM !!! To jedno a drugie to to że na Ciemnym aucie nie wygląda to jakos specjalnie... U Krolla to już wogóle sie zlewa... moim skromnym zdaniem brak efektu przynajmniej na fotkach... no fotki są słabej jakości i ciemne, na żywo wygląda mega kozacko...
A4 Mario Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Czester - felunek ładniutki ale jakoś do B6 średnio mi się widzi - tymbardziej jeżeli szukasz rozm. 19 to osobiście uważam, że jest sporo efektowniejszych wzorów chyba, że po oględzinach nażywo zmieniłbym zdanie. No i te szerokości felg+ET jakoś mnie nie przekonują[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - ZAPRASZAM !!! To jedno a drugie to to że na Ciemnym aucie nie wygląda to jakos specjalnie... U Krolla to już wogóle sie zlewa... moim skromnym zdaniem brak efektu przynajmniej na fotkach... no fotki są słabej jakości i ciemne, na żywo wygląda mega kozacko... Kozackie masz kołpaki... a felgi są po prostu OK.... tak mi przyszło na myśl o tych twoich kołpakach bo wczoraj Cobra leciała... on też miał takie dekle jak Ty...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Kozackie masz kołpaki... a felgi są po prostu OK.... tak mi przyszło na myśl o tych twoich kołpakach bo wczoraj Cobra leciała... on też miał takie dekle jak Ty... widziałem
A4 Mario Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Kozackie masz kołpaki... a felgi są po prostu OK.... tak mi przyszło na myśl o tych twoich kołpakach bo wczoraj Cobra leciała... on też miał takie dekle jak Ty... widziałem Mr Croll Cobretti...
diman Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 siemacie melduje sie wyspiarz prawie wyleczony nareszcie 3 dni bez spania ale pomalu dochodze do siebie ale widze ze sie dzialo w ten weekend no no imprezy coraz lepsze wychodza widze to dobrze wrozy na przyszlosc ze ekipa sie tak zgrywa
diman Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 w ten wekend imprez ciąg dalszy ja ci dam ty masz rodzine
Pucek Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 w ten wekend imprez ciąg dalszy ja ci dam ty masz rodzine Miron ma rodzinę, ale ma też od mnie wp***dol :gwizdanie: niech się Wam KOKS przyzna jak zatytułował przelew który poszedł na moje konto spadam na nockę...rano nadrobię spam :gwizdanie: dziadki
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 w ten wekend imprez ciąg dalszy gdzie? :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi