Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wentylator rozłożony bo można paść taki ukrop w mieszkaniu :heat: :heat: (27,5 stopnia :blink:)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Pogoda masakra a to dopiero 4 dni ciepła wiec nie ma co narzekac tylko trzeba sie cieszyc ze nie leje :wink4

Klima od dzis chodzi i chłodzi wiec upały mi nie groźne :polew:

Opublikowano

Myślę, że Porsche turbo po chipie kasuje takie RS6 spokojnie, tyle że jak na razie nie słychać o tym dużo bo nie aż tak dużo tego po chipie jeździ.

Spadam, do jutra :hi:

Opublikowano

Pogoda masakra a to dopiero 4 dni ciepła wiec nie ma co narzekac tylko trzeba sie cieszyc ze nie leje :wink4

Klima od dzis chodzi i chłodzi wiec upały mi nie groźne :polew:

Już nie wiem czy lepiej było jak lało czy jak jest teraz :kox:

Ważne że klima ci chodzi :good: i co było nie tak :?:

Gregor trzym się :hi:

Opublikowano

MAjki - ile Cie skasował ?

Opublikowano

Miron moze i to nie jedzie na cwiartke, ale na spota moglby wpasc :kox:

Opublikowano

Wyszło ze robiłem w tamtym roku przeglad klimy u pseudo fachowców bo nawet nie wiedzieli ile czynnika trzeba wpuścić :wallbash:

Teraz jest nabita jak trzeba i droga z Knurowa do domu przy +29 to sama przyjemność :gwizdanie:

Mirek rachunek 180zł, dałem 200zł i dostałem wizytówke ze słowami ale i tak ciezko sie tu dodzwonic jakby co to kontakt przez Mirka :polew:

Opublikowano

Dobra czas spadać

Do jutra :hi:

Opublikowano

Wyszło ze robiłem w tamtym roku przeglad klimy u pseudo fachowców bo nawet nie wiedzieli ile czynnika trzeba wpuścić :wallbash:

Teraz jest nabita jak trzeba i droga z Knurowa do domu przy +29 to sama przyjemność :gwizdanie:

Mirek rachunek 180zł, dałem 200zł i dostałem wizytówke ze słowami ale i tak ciezko sie tu dodzwonic jakby co to kontakt przez Mirka :polew:

:decayed:

czyli rachunek był mniejszy niż za samo nabicie w SG ( w dodatku źle zrobione ) :)

wszystkim

Opublikowano

:hi: ...z rańca :kawa:

oooooooooo żyjesz :decayed:

gdzie Ty chłopie przepadłeś ?

Chyba że kawy Ci brakło i do włoch po ori pojechałeś :decayed:

Opublikowano

:hi: ...z rańca :kawa:

oooooooooo żyjesz :decayed:

gdzie Ty chłopie przepadłeś ?

Chyba że kawy Ci brakło i do włoch po ori pojechałeś :decayed:

na emigracji byłem jakiś czas ale już come back :wink4:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 08:46_________________________________________________kutwa autkiem nie jezdziłem dłuższy czas i coś teraz straszne bąki na czarno puszcza? jakieś sugestie?

Opublikowano
:no:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 08:51_________________________________________________przepal dobrze fury i ewentualnie zalej innym paliwem :wink4:
Opublikowano

:no:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 08:51_________________________________________________przepal dobrze fury i ewentualnie zalej innym paliwem :wink4:

no też tak myślałem, przepałuje go i zobaczymy :chytry:

może jakieś witaminki do czyszczenia układu wtryskowego?

Opublikowano
:hi: widzę, że somes zgarnął wczoraj nowego kropka do kolekcji - takiego jeszcze nie miał :naughty:
Opublikowano

a ja nic nie wiem na ten temat :)

pewnie to o co posżło już wykasowane

Opublikowano

:hi: widzę, że somes zgarnął wczoraj nowego kropka do kolekcji - takiego jeszcze nie miał :naughty:

Miał już miał :wink4:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 09:43_________________________________________________

Większość została :wink4:

Opublikowano

grubo z tzielandem na batalionie pojechali... przez 2 strony wyzywali się od Piz... itd... dziwne, że tzieland dostał moderowanego a to chyba jego pierwsze przewinienie... [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 09:44_________________________________________________Guru - nie miał uciszonego - miał moderowanego..
Opublikowano

dajcie linka :)