Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 No widzisz ja jestem dosłownie podłamany ale co zrobić jak ma się durnych szefów daj mi do nich numer Guru dla kogo zamawiałeś koszulki klubowe dziecięce Dał bym ci ale coś czuję że nie musiałbym już wtedy w poniedziałek iść do roboty :gwizdanie: Dla bracika ale tego młodszego (był ze mną kiedyś pod forum na spocie) bo tomek to już mi moje koszulki kradnie cichaczem
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 obrażalski...WPADNIESZ???? :polew: Sorry ale nie mogłem się powstrzymać Krolu a tak serio to chyba się nie obraziłeś i wpadniesz dzisiaj :?: pamiętaj że liczymy na ciebie w końcu należysz już do tej sławnej "elyty" (także twój głos się liczy :polew: )[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:25_________________________________________________ Krolu :polew: Jeżeli to się odnosi do mojego posta powyżej to nie zgadłeś ale zawsze możesz zrobić ankietę w naszym wątku :polew:
krolu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 przecież chyba jasno napisałem, czy będę czy nie :polew:
SoMeS Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 dobryyyyyyyyy ale parnooo... mam nadzieję że nie spadnie nic z nieba :gwizdanie: chociaż zapewne będzie padać bo furaka wczoraj wypucowałem keżor nie zapomnij przycisku i tej listwy na zlot
SoMeS Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ja jeszcze zobaczę o której dokładnie pucek... gdybyśmy się mieli przenieść do podziemi... to wjedziesz na tej glebie do forum? ja dziś próbowałem i tym łagodniejszym wjazdem wchodzę na styk
egon0407 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ja chyba dzis tez odpadam bo bede w garazu zakladal nowe tarcze hamulcowe:D
MAJKI Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ja bede ale tak po 19 chyba że sie szybciej wyrobie to bede wczesniej...
czester Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 to ktoś z knw się wybiera? Moge do ciebie dolaczyc gdzies po drodze, bo pewnie przejezdzasz obok mnie
piterra Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 BĘDĘ przecież pisałem już wczoraj że BĘDĘ to BĘDĘ kurcze a tak wogóle to deszcz nie przeszkadza mi w ściganiu BĘDĘ BĘDĘ BĘDĘ
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 BĘDĘ przecież pisałem już wczoraj że BĘDĘ to BĘDĘ kurcze a tak wogóle to deszcz nie przeszkadza mi w ściganiu BĘDĘ BĘDĘ BĘDĘ No Piterra to w końcu będziesz czy nie :?:
gregory Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 BĘDĘ przecież pisałem już wczoraj że BĘDĘ to BĘDĘ kurcze a tak wogóle to deszcz nie przeszkadza mi w ściganiu BĘDĘ BĘDĘ BĘDĘ Pewnie nie gubisz trakcji obrażalski...WPADNIESZ???? :polew: Sorry ale nie mogłem się powstrzymać Krolu a tak serio to chyba się nie obraziłeś i wpadniesz dzisiaj :?: pamiętaj że liczymy na ciebie w końcu należysz już do tej sławnej "elyty" (także twój głos się liczy :polew: ) Jak wmówicie Krolowi, że jest obrażony to potem będzie mu łatwiej i bez oporów do Kato jeździć i będzie to jak samo sprawdzająca się przepowiednia. Aaaaa.. tak na marginesie, to przyszedł mi do głowy pomysł, czy by dziś nie wpaść na zlota i nie powygiągać Guru jakiś części spod maski Bo nie wiem, nie mam już pomysłów co by go mogło boleć, a tak można by pozamieniać i popróbować. :gwizdanie: Tyle że turba nie zamienie :> Jego nie ruszam
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Aaaaa.. tak na marginesie, to przyszedł mi do głowy pomysł, czy by dziś nie wpaść na zlota i nie powygiągać Guru jakiś części spod maski Bo nie wiem, nie mam już pomysłów co by go mogło boleć, a tak można by pozamieniać i popróbować. :gwizdanie: Tyle że turba nie zamienie :> Jego nie ruszam To może komputer :polew: już kiedyś padło takie pytanie od kogoś :polew:
Pucek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 SomeS, ja tam wszędzie potrafie wjechać, przecież niemam aż takiej gleby... noo to nieźle, widzę że podtrzymamy dobrą passe i frekwencja będzie dobra Piterra a coś ty jest taki dziwny?
MAJKI Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 A ma ktoś z Was jakiś specyfik typu WD40 albo cos innego bo chcialem psiknąć we wtyczki od ksenona bo coś mi świruje jedna lampa.. raz działa raz nie
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 A ma ktoś z Was jakiś specyfik typu WD40 albo cos innego bo chcialem psiknąć we wtyczki od ksenona bo coś mi świruje jedna lampa.. raz działa raz nie Ja myślę że WD40 to akurat w tym nie pomoże to musi być coś do styków ale osobiście nie mam nic takiego
Rekomendowane odpowiedzi