badboy Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 dobry po robocie chyba po graniu jak ja wydałem 2 stówki na dupowatą grę to macie w pysk nie pierd*ol że ją kupiłeś no przecież pisałem kupiłem w MM za 169 zł, rozpakowałem, okazało się że moja spiracona wersja x360 nie obsługuje najnowszych gier, więc jutro przerabiam ją na ori a wszystko po to żeby zagrać w tą skurwiałą gierkę mogłem za to mieć: dywaniki do auta akumulator zapłacony mandat ciuch/perfum to potrzebuję, a zainwestowałem w grę ale litania czemu przerabiasz na ori i kupiłeś oryginalną w MM ? mi tez nie chodziło bo ta gra obsługuje najnowszy soft (jeśli chodzi o piraty) po prostu musisz wgrać tkz upload i będzie śmigało mój koszt dla porównania 7zł-płyta, 40zł upload softu mogłem za to mieć: dobre 2x0,5l 3,5 paczki marlboro light's 3x 4-pack
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 no co, kiedyś trzeba w siebie zainwestować aaa mogłem mieć jeszcze gazu na 750km, czyli mega upalanie ciulam do roboty Ja ja wydałeś 180 zł za gre to ciulej teraz ją odrobić PTYSIU... ale wiesz co??? ja musze kupić za 199zł bo tyle kosztuje do PS3 :wallbash: i nie mam kiery tylko pada ale cóż życie.[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 02:04_________________________________________________ dobry po robocie chyba po graniu jak ja wydałem 2 stówki na dupowatą grę to macie w pysk nie pierd*ol że ją kupiłeś no przecież pisałem kupiłem w MM za 169 zł, rozpakowałem, okazało się że moja spiracona wersja x360 nie obsługuje najnowszych gier, więc jutro przerabiam ją na ori a wszystko po to żeby zagrać w tą skurwiałą gierkę mogłem za to mieć: dywaniki do auta akumulator zapłacony mandat ciuch/perfum to potrzebuję, a zainwestowałem w grę ciuch/perfum ty ściulu :polew: :polew: Pucek napisałeś: mogłem za to mieć: dywaniki do auta (używane) akumulator ( z traktora) zapłacony mandat (za jazde na rowerze) ciuch/perfum ( na wage w lumpexie/ prefum od cyganów pod realem) BO ZA 180 zł INACZEJ TEGO NIE WIDZE... :polew: :polew:
seves Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 08:46_________________________________________________ Kto jeszcze jezdzi na letnich ? :gwizdanie: ja od wczoraj znow na letnich i na 3ce jeszcze mi trakscje zrywalo :polew: [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 08:59_________________________________________________ dobry po robocie chyba po graniu jak ja wydałem 2 stówki na dupowatą grę to macie w pysk nie pierd*ol że ją kupiłeś no przecież pisałem kupiłem w MM za 169 zł, rozpakowałem, okazało się że moja spiracona wersja x360 nie obsługuje najnowszych gier, więc jutro przerabiam ją na ori a wszystko po to żeby zagrać w tą skurwiałą gierkę mogłem za to mieć: dywaniki do auta akumulator zapłacony mandat ciuch/perfum to potrzebuję, a zainwestowałem w grę ale litania czemu przerabiasz na ori i kupiłeś oryginalną w MM ? mi tez nie chodziło bo ta gra obsługuje najnowszy soft (jeśli chodzi o piraty) po prostu musisz wgrać tkz upload i będzie śmigało mój koszt dla porównania 7zł-płyta, 40zł upload softu mogłem za to mieć: dobre 2x0,5l 3,5 paczki marlboro light's 3x 4-pack Pucek za to pogra i odsprzeda ja na allegro za 150 jakims dzieciakom ze wsi
bish - kopt Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 beret z rańca ...a raczej ciepła czapa świece żarowe trza bedzie chyba wymienic
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dziady, ale mi pojechaliście Badboy, tylko że softu LT+ jeszcze nie ma a zresztą co się będę pier**lił, kupiłem tą grę za 170 zł, sprzedam po miesiącu za ok. 120 zł i też będzie, 5 dych to nie majątek Mario, a Ty to masz....
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dziady, ale mi pojechaliście Badboy, tylko że softu LT+ jeszcze nie ma a zresztą co się będę pier***ił, kupiłem tą grę za 170 zł, sprzedam po miesiącu za ok. 120 zł i też będzie, 5 dych to nie majątek Mario, a Ty to masz.... Pucek nie sztresuj się tylko wpadaj dzisiaj na zlota.. :hi:
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 wróciłem, lipa, muszę czekać na spiracony program do mojego napędu pier**le, sprzedaje tą grę
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 wróciłem, lipa, muszę czekać na spiracony program do mojego napędu pier***e, sprzedaje tą grę Jakby była na ps3 to bym odkupił
czester Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A o jakiej grze mowicie ? Jak by cos mam kilka najnowszych gierek na Xa :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 dobry przed spotem a ty pucol wyjezdzaj juz do gliwic a nie siedzisz przed kompem mamy do pogadania :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja się niestety nie zjawię.. :confused4:
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 dobry przed spotem a ty pucol wyjezdzaj juz do gliwic a nie siedzisz przed kompem mamy do pogadania :gwizdanie: Diman, idę spać, za 7h wyjeżdżam do roboty a o czym do pogadania?
diman Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja się niestety nie zjawię.. :confused4: no to mnie jakos nie dziwi :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:57_________________________________________________ dobry przed spotem a ty pucol wyjezdzaj juz do gliwic a nie siedzisz przed kompem mamy do pogadania :gwizdanie: Diman, idę spać, za 7h wyjeżdżam do roboty a o czym do pogadania? \a jutrzejszym wieczorku ale jak cie nie bedzie to trudno :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja się niestety nie zjawię.. :confused4: no to mnie jakos nie dziwi :gwizdanie: stary wczoraj 16 h w pracy dziś 12h :wallbash:
diman Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja się niestety nie zjawię.. :confused4: no to mnie jakos nie dziwi :gwizdanie: stary wczoraj 16 h w pracy dziś 12h :wallbash: a mialo byc 9h i do domu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Diman, jakim jutrzejszym wieczorku? jutro nigdzie się nie wybieram
diman Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Diman, jakim jutrzejszym wieczorku? jutro nigdzie się nie wybieram bo ty jeszcze nic o tym nie wiesz a my z gregorym juz wiemy
Rekomendowane odpowiedzi