Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Diman, jakim jutrzejszym wieczorku? jutro nigdzie się nie wybieram bo ty jeszcze nic o tym nie wiesz a my z gregorym juz wiemy no ciekawe nie mam humoru na imprezowanie
diman Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 dobra spadam na spota nara Diman, jakim jutrzejszym wieczorku? jutro nigdzie się nie wybieram bo ty jeszcze nic o tym nie wiesz a my z gregorym juz wiemy no ciekawe nie mam humoru na imprezowanie no to zes teraz doj**al jak cos to sie odezwiemy
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja się niestety nie zjawię.. :confused4: no to mnie jakos nie dziwi :gwizdanie: stary wczoraj 16 h w pracy dziś 12h :wallbash: a mialo byc 9h i do domu :gwizdanie: miało... ale ostatnie takie dni..
Guregoru Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja też po spocie Diman jeszcze raz dzięki
gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 wróciłem, lipa, muszę czekać na spiracony program do mojego napędu pier***e, sprzedaje tą grę A gdzieś tam wcześniej Pucek się napinał: "Po co żeś kupił laptopa za 2500zł, trza było kupić laptopa za 1500, a za 1000 konsolę" poważnie, nie mam ochoty Nie pier**l Mati, tylko wpadaj na spota do Rybnika, a potem razem do Dimana poimprezować Co się tam będziesz w chacie użalał sam A tak napijemy się i będzie jak zawsze, potem może Gwarek :gwizdanie: Jak będzie siła i jak jakimś cudem wykombinujemy jak tam dotrzeć
MAJKI Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Gregor jak traficie jakims cudem do gwara to bede na 100% po 23 :gwizdanie: Chyba ze sie wczesniej zresetuje i mnie kobita w domu zamknie
gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Gregor jak traficie jakims cudem do gwara to bede na 100% po 23 :gwizdanie: Piwie? Czy kieliszku Co do Gwara, to jak będą na serio smaki to myślę, że jesteśmy w stanie taxe zamówić
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Witomy Wos Ciule!!! my już jebli Halba
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Witomy Wos Ciule!!! my już jebli Halba bier się spać krepel
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Witomy Wos Ciule!!! my już jebli Halba bier się spać krepel :polew: :polew: :polew: ciulam do roboty, trzeba wyjść szybciej bo szyby do drapania :gwizdanie: Gregory, o tym laptopie za 1500 zł pisał Artur, nie ja :>
egon47 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Pany jakie klocki na przod kupic Trw, Ate czy fereode?? i gdzie kupie w poblizu na dzis??
Mario22 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Witomy Wos Ciule!!! my już jebli Halba bier się spać krepel To nie "Krepel" tylko Piterra z mojego konta... [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 05:20_________________________________________________P.S. Pucek właśnie odpaliłem NFS-a na PS3 i też mi robi update systemu i zrobiło mi pełen język PL a do tej pory miałem wszystko po angielsku... Jest Ogień..
diman Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 dobry czas zaczac sobote moze sie dzisiaj niezle skonczyc gregor moze mnie nie byc na forum dzisiaj wiec musisz tu wszystko ogarnac
MAJKI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Gregor jak traficie jakims cudem do gwara to bede na 100% po 23 :gwizdanie: Piwie? Czy kieliszku Co do Gwara, to jak będą na serio smaki to myślę, że jesteśmy w stanie taxe zamówić Ty tylko o kieliszku no ale pewnie dzis pęknie pare halbek :gwizdanie: za Andrzeja
Rekomendowane odpowiedzi