maxxxx263 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 kolego jedyne miejsca jakie mógłbym ci polecić na szybko to giełda lub gracik na Kończycach ul. beskidzka mają duży wybór ja sam kupowałem na giełdzie ale póżniej dowiedziałem się że tam też mają
czester Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 nawet nie mam czasu wejsc na forum Kriss najlepiej gielda, www.allegro.pl, albo przejdz sie po dzielni, napewno jakas A4 z lusterkiem stoi
kris_kilt Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 nawet nie mam czasu wejsc na forum Kriss najlepiej gielda, www.allegro.pl, albo przejdz sie po dzielni, napewno jakas A4 z lusterkiem stoi heheh , no jakieś by się znalazło :gwizdanie: kolego jedyne miejsca jakie mógłbym ci polecić na szybko to giełda lub gracik na Kończycach ul. beskidzka mają duży wybór ja sam kupowałem na giełdzie ale póżniej dowiedziałem się że tam też mają no właśnie chodzi o to że w tym tyg niebardzo jak mam gdzie kolwiek podjechać , zamówiłem już na allegro , samo przyjdzie - mam nadzieję że na dniach , bo już denerwująca jest taka jazda , ale następnym razem będe pamiętał o kończycach _________________________________________________ Siemka z rana
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kris, trzeba było łazienkowe lusterko zamocowan na te kilka dni - gdzieś widziałem taką fotę
kris_kilt Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 hehehe , no no jeszcze mam jedno w środku (tego nie zaje****) , więc poki co daję rade _________________________________________________ krolu , jak tam zdrówko ??
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a dobrze nie narzekam, choć dziś do pracy bo całym tygodniu wolnego...
czester Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam Ja sie chyba powiesze z ta uczelnia, albo pierdolne tymi studiami tak pojeb... ludzi jak na MT to nie widzialem nigdzie indziej...
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam Ja sie chyba powiesze z ta uczelnia, albo pierdolne tymi studiami tak pojeb... ludzi jak na MT to nie widzialem nigdzie indziej... Czester opowiadaj... po 1. zbliżamy się do 500 strony :gwizdanie: a po 2. znam to poniekąd jak się zwalniam z pracym, żeby dostać wpis wchodzisz a dziad gra w pasjans i mówi: "Teraz jestem zajęty proszę przyjść jutro "
kris_kilt Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 czester - MT - w gliwicach ?? a jaka specjalizacja ?? - też tam byłem kilak lat temu , ale po pierwszej sesji (zaliczonej zresztą) olałem to i wyjechałem
egon0407 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Siema Zapraszam na zlot w knurowie teraz w ta sobote moze bysmy wpadli na kilka A czworeczek http://images44.fotosik.pl/130/513a2d8a6216400f.jpg
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 siemka nie chce zapeszać, ale może w czwartek wróce z krakowa już szybszą furką , bo mam tyle gratów(fmic, turbo) a mnie seryjne auta objeżdżają szkoda tylko że nie udało sie wtrysków założyć , ale jeszcze nadejdzie na nie pora także w piątek może wycieczka na strefe ;> ?? jak będzie sucho to moge sie sprawdzić z Guregorym
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 obstawiam że Gregory jeszcze nie wpadnie swoim autkiem... więc Keżor szybko możesz się z nim nie spróbować to jak to pozakładasz to będziesz latał tym sreberkiem a ja niewiem czy będę w ten piątek...no cóż, zobaczymy czas spać, bo dzisiaj zaspałem no i sobie musiałem przedłużyć weekend to dobrej nocy wszystkim
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Pucek, z Guregorym nie z Gregorym z czym do ludzi , ja mam prawie seryjnego diesla , górna granica to seryjny 1.8T jak założe wryski 230 i pompe11 to moge już sie sprawdzić z Gregorym, ale to tak dla sportu , bo dalej nie będe miał szans :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a no tak taK, dobrze że mnie poprawiłeś bo ostatnio mi się wszystko myli Gureguru to ma słabego parcha, z nim nie ma co stawać na kresce, ja bym na Twoim miejscu celował w Króla Gregory to inna bajka...
piterra Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam z rana Keżor powiercił wiertłami tą swoją srebrną niunię i teraz ma ze 200kg mniej to się chce ścigać :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 także w piątek może wycieczka na strefe ;> ?? jak będzie sucho to moge sie sprawdzić z Guregorym Ze mną jak z dzieckiem mówisz i masz Gureguru to ma słabego parcha, z nim nie ma co stawać na kresce :bicz: Ja ci dam
miron78 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam po długim wekendzie a M@rk i Mirek to jak zawsze...wymówka, cóż, żeby w święto wolne od pracy nie umieć wpaść? zawsze można przyjechać z rodziną, i też byście mieli grilla w doborowym toważystwie ja Ci dam "jak zawsze wymówka" od 2 tygodni mówiłem i pisałem że od czwartku 11.06 do poniedziałku 15.06 będę w Zakopcu - to jakmiałem być ? kiedy panoie robimy wspolnego mega spota ? :naughty: kogo ja tu widzę
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam po długim wekendzie a M@rk i Mirek to jak zawsze...wymówka, cóż, żeby w święto wolne od pracy nie umieć wpaść? zawsze można przyjechać z rodziną, i też byście mieli grilla w doborowym toważystwie ja Ci dam "jak zawsze wymówka" od 2 tygodni mówiłem i pisałem że od czwartku 11.06 do poniedziałku 15.06 będę w Zakopcu - to jakmiałem być ? A browara z namiotu odebrałeś ??
Rekomendowane odpowiedzi