krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Guregoru , a kaj masz te symbole , co się o nich chłopaki rozpisują ? :gwizdanie: Mam alfabety japońskie na kompie A jak jest : MAM za***iste GRANATOWE AUDI ?
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Szczerze to nie znam przekleństw po japońsku
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Szczerze to nie znam przekleństw po japońsku a : mam fajne granatowe audi ?
kris_kilt Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 a co Guregoru - uczysz się prywatnie japońskiego dla przyjemności , jakaś szkoła , czy jeszcze inne zboczenie ?? mam fajne granatowe audi ? dla mnie też może być , chodz z tym za***iste - lepiej brzmiało :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 私は興味深い海軍 アウディ [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:49_________________________________________________ a co Guregoru - uczysz się prywatnie japońskiego dla przyjemności , jakaś szkoła , czy jeszcze inne zboczenie ?? Sztuki walki zaliczone to i japońskiego trzeba było się trochę pouczyć
kris_kilt Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 To groźna z ciebie bestia , a nie wygląda :gwizdanie: hehehe
kris_kilt Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ej , widzę że sobie to spamowanie do 500 strony wzieliście do serca :>
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 To groźna z ciebie bestia , a nie wygląda :gwizdanie: hehehe Musiałbyś zobaczyć minę innych którzy nie wierzyli [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:52_________________________________________________ ej , widzę że sobie to spamowanie do 500 strony wzieliście do serca :> Że kto że my :gwizdanie:
gregory Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam! Keżor możemy się ustawić kiedyś, nie ma problemu :gwizdanie: a co Guregoru - uczysz się prywatnie japońskiego dla przyjemności , jakaś szkoła , czy jeszcze inne zboczenie ?? Guru jest Audiofilem, a że Japończycy produkują najbardziej wypasiony sprzęt grający to uczy się z podziwu ich ojczystego języka, aby umieć oryginalne instrukcje obsługi czytać :>
kris_kilt Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam! Keżor możemy się ustawić kiedyś, nie ma problemu :gwizdanie: a co Guregoru - uczysz się prywatnie japońskiego dla przyjemności , jakaś szkoła , czy jeszcze inne zboczenie ?? Guru jest Audiofilem, a że Japończycy produkują najbardziej wypasiony sprzęt grający to uczy się z podziwu ich ojczystego języka, aby umieć oryginalne instrukcje obsługi czytać :> :polew: o tym nie pomyślałem
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Guru jest Audiofilem, a że Japończycy produkują najbardziej wypasiony sprzęt grający to uczy się z podziwu ich ojczystego języka, aby umieć oryginalne instrukcje obsługi czytać :> Hehe dobre
kris_kilt Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ależ nudy dzisiaj w tej robocie , a siedzę jeszcze do 23:30 ide chyba na psp kolejny sezon fifa09 zrobić , bo coż innego ....
d4rk Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Badajcie to... z hulajturbo nikt nie mial by szans na strefie... :nabijasie:
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Badajcie to... z hulajturbo nikt nie mial by szans na strefie... :nabijasie: podoba mi sie FMIC :kox:
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 hehhehehe prawie jak dragster a co SoMeS się nie odzywał do nikogo? heh ten to musi zapylać w robocie żeby zarobić na body kit S4 to ja powoli spadam spać, jeszcze 2 dni do roboty no i znów weekend! chyba chyba że...że zajade do lekarza i dostane L4 i to było by dobre! :>
piterra Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Polacy w boksach F1 Kierownictwo BMW zdecydowało przetestować polskich mechaników. Niestety Polacy nie przeszli testów. Pomimo że wymienili opony o 2 sekundy szybciej niż ich niemieccy odpowiednicy, kierownictwu nie spodobało się to, że jednocześnie przemalowali bolid i przebili numery silnika.
kris_kilt Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Polacy w boksach F1 Kierownictwo BMW zdecydowało przetestować polskich mechaników. Niestety Polacy nie przeszli testów. Pomimo że wymienili opony o 2 sekundy szybciej niż ich niemieccy odpowiednicy, kierownictwu nie spodobało się to, że jednocześnie przemalowali bolid i przebili numery silnika. :polew: :nabijasie: rozbroiłeś mnie piterra tym txt , skąd go wziąłeś ?? ale jeszcze raz wielkie dzieki za dobry humor z rana heheheheh_________________________________________________ wypadało by się przywitać , więc
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 siemka a jednak, od dzisiaj mam 1,5 tygodnia wolnego prawdopodobnie będę na spociku w piątek, ale to jak narazie 50/50 piterra a takich nadziei mi narobiłeś z tym F1...a tu zonk
Rekomendowane odpowiedzi