Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 to nas już nie będzie całe szczęście :evil: panowie wpadać zrobimy grilla pogoda ładna ja już wieki nie byłem w SG dziś na 30-tkę do kumpla idę
tomaszstn Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no to pany szykować się Diman wpada na spota dzisiejszego wieczoru hehe a to z bejbikiem przyjedziesz??
diman Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no to pany szykować się Diman wpada na spota dzisiejszego wieczoru hehe a to z bejbikiem przyjedziesz?? nie moja poszła na spacera i się nim zajmie dała mi dyspensę dzisiaj :kox: :gwizdanie: A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 to nas już nie będzie całe szczęście :evil: panowie wpadać zrobimy grilla pogoda ładna ja już wieki nie byłem w SG dziś na 30-tkę do kumpla idę piernicz kumpla wpadaj do glajwic
MAJKI Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 :gwizdanie: chyba że z buta bo szczerze to wątpie że na 20 bedziesz miał gotowe auto, wczoraj ze wspaniałą Alfą walczylismy do 1 w nocy
gregory Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Siema z wieczora. Dzionek mega udany Leon porezany dzięki Gregorowi także Oficjalne DZIĘKUJE i szacun dla Gregor Garage... Teraz nudna nocka... a o 10 rano wizyta u Patryka i.... More Horse Power.... :naughty: Jaki oficjalny, a miałeś mnie pojechać, że ci tapicerkę w jednym miejscy zbrudziłem nieco [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:14_________________________________________________ no to pany szykować się Diman wpada na spota dzisiejszego wieczoru Ja też wpadnę, i zjadłbym grilla :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 o k*rwa zapomniałem o spocie :doh1: :doh1:
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Siema z wieczora. Dzionek mega udany Leon porezany dzięki Gregorowi także Oficjalne DZIĘKUJE i szacun dla Gregor Garage... Teraz nudna nocka... a o 10 rano wizyta u Patryka i.... More Horse Power.... :naughty: Jaki oficjalny, a miałeś mnie pojechać, że ci tapicerkę w jednym miejscy zbrudziłem nieco [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:14_________________________________________________ no to pany szykować się Diman wpada na spota dzisiejszego wieczoru Ja też wpadnę, i zjadłbym grilla :gwizdanie: No tak ale już sobie wyczyściłem i dopieściłem... także wybaczam twoją chwile zapomnienia... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 22:28_________________________________________________Gregor i jeszcze jedno.... teraz mi turbo pompuje 1,8 bar prawie i mi non stop piszczy ten wajzer... Pucek mnie dziś instruował jak wyłączyć głos ale tym sposobem nie dałem rady... musze poszukać knifu na necie o tym...
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 po spocie Jak tam frekwencja??? Diman się chwalił że go Hiszpański Temperament Odstawił... :decayed:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 i dodał że kopci jak traktor rolnika z Orny[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:36_________________________________________________a jak dojdą do mnie słuchy że ktoś po knurowie zapitala czarnym leonem i pokazuje jakim jest kozakiem na drodze to Ci się załatwi jeszcze jeden program - ale na 90ps :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:37_________________________________________________to tak dla jasności żeby potem nie było....ale....
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 i dodał że kopci jak traktor rolnika z Orny No ponoć ale chyba Patryk wiedział co robi... także luz i nie kopci tylko puszcza dymka... fakt faktem kat jest wycięty i może przez to też chociaż u Dimana też nie ma kata i nie kopci... ale cóż widocznie tak ma być... jeszcze zaślepić EGR i jest wszystko jak być powinno... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:38_________________________________________________P.S. Był już ktoś na nowym Kac Vegas??? Jedynka zabijała śmiechem jutro się wybieram na dwójke i się zastanawiam czy nie skopali... bo różnie bywa... :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 po spocie Jak tam frekwencja??? Diman się chwalił że go Hiszpański Temperament Odstawił... :decayed: :gwizdanie: ale już nie długo :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 03:11_________________________________________________ dzień dobry
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 po spocie Jak tam frekwencja??? Diman się chwalił że go Hiszpański Temperament Odstawił... :decayed: :gwizdanie: ale już nie długo :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 03:11_________________________________________________ dzień dobry GROZISZ MI ????
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 w tą niewyspaną sobote Niewyspana bo??? Zajmowałeś sie dzieckiem czy żonką??? :tongue4:
Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 w sobotni poranek A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 to nas już nie będzie całe szczęście :evil: Żebym Cię czasem w Knurkowie nie najechał niespodziewanie A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 :gwizdanie: chyba że z buta bo szczerze to wątpie że na 20 bedziesz miał gotowe auto, wczoraj ze wspaniałą Alfą walczylismy do 1 w nocy No i oczywiście musiałeś wykrakać [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 10:23_________________________________________________No i kółka na aucie Efekt dokładnie taki jak się spodziewałem tzn na kolana nie powala (choć to bardziej wina auta a nie kół ) ale według mnie pasują idealnie
diman Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 po spocie Jak tam frekwencja??? Diman się chwalił że go Hiszpański Temperament Odstawił... :decayed: :gwizdanie: ale już nie długo :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 03:11_________________________________________________ dzień dobry GROZISZ MI ???? nieeee poprostu obiecuję :kox: :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 10:43_________________________________________________ w sobotni poranek A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 to nas już nie będzie całe szczęście :evil: Żebym Cię czasem w Knurkowie nie najechał niespodziewanie A ja na spota wpadnę dopiero koło 20 :gwizdanie: chyba że z buta bo szczerze to wątpie że na 20 bedziesz miał gotowe auto, wczoraj ze wspaniałą Alfą walczylismy do 1 w nocy No i oczywiście musiałeś wykrakać [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 10:23_________________________________________________No i kółka na aucie Efekt dokładnie taki jak się spodziewałem tzn na kolana nie powala (choć to bardziej wina auta a nie kół ) ale według mnie pasują idealnie zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda
Gość .... Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam wpadłem na spota czekałem ponad godzinę , ale nikogo nie spotkałem , no dobra było parę ładnych koleżanek :gwizdanie: może następnym razem
diman Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam wpadłem na spota czekałem ponad godzine , ale nikogo nie spotkałem może następnym razem bo byliśmy na grillu kawałek dalej a teraz jak są krzaki to nas nie było widać mogłeś przedzwonić do Mirona na tel. nr w pierwszym poście :gwizdanie: to byśmy po ciebie wyjechali szkoda
Gość .... Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam wpadłem na spota czekałem ponad godzinę , ale nikogo nie spotkałem może następnym razem bo byliśmy na grillu kawałek dalej a teraz jak są krzaki to nas nie było widać mogłeś przedzwonić do Mirona na tel. nr w pierwszym poście :gwizdanie: to byśmy po ciebie wyjechali szkoda Nic sie nie stało nie ma problemu, dawno mnie nie było na forum ani na spocie więc trochę do tyłu jestem. Luzik nie 1 i nie ostatni spot
Rekomendowane odpowiedzi