Gracjan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Napisze jutro rano jak będę wiedział na 100%, nie chce robić potem zamieszania i rezygnować
piterra Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 abstynenci sam se kupie a i sam se je wypije :decayed: pseudo rozczarowanie i tyle a może jeszcze wszyscy do tej pory pucują że Miron jeszcze pucuje to nie jestem zdziwiony
kris_kilt Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam Panowie z rana , niestety niezbyt słonecznego Jak tam pogoda w GL , bo w Kato mrzawka , tak zamo w Zabrzu było z rana.Z tego co czytałem , to czekacie do 13 pod arena , i dobrze , czekajcie ja się pewnie pojawie jakaś chwilkę przed 13,bo teraz w robocie , później na sekunde na uczelnie i prosto na urodzinki Pitterra , a co , ty przed wypłatą jesteś , że takl zabiegasz o darmowe browary ?? spokojnie , spokojnie , napewno cię nie ominą :gwizdanie:
czester Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Panowie wstawac :> deszcz nie pada oby tak bylo caly dzien to pogode mamy idealna na paintballa
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dobra panowie pogoda taka sobie KTO UMYŁ AUTO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ja nie myję (wiem żadna nowość ) bo jak będzie deszcz to
kris_kilt Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 heheh , ja specjalnie usyfionym już od tygodnia jeżdżę - tak się poświęcam dla tych urodzin _________________________________________________ Guregoru , Czester - będę dawał znaka po 12 , o której dojadę pod arenę , mam nadzieję że nie zapominicie o nowicjuszu z Zabrza :gwizdanie:_________________________________________________ p.s. co do filmiku DC kena , wstawiłem linka jakies 3-4tyg temu na forum , a wy się dopiero teraz nim jaracie (albo i nie)
gregory Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 No to jak sie spotkamy z modelami to sie go troche podreguluje Zrobi sie jeszcze jakiegoś kunia jak się ma model ustawiony że się nie przegrzewa to nie trzeba przerwy robić, a jak się za mocno grzeje to wystarczy ustawić troche więcej paliwa i już można dalej śmigać Zuch chłopak Ja będę zdziebko po 12-tej, ale niestety nie swoim bolidem Znów innym... Do zobaczenia.
Gracjan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dzień dobry w ten "piękny" poranek U mnie mrzawka....
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Gracjan będziesz czy nie będziesz bo musimy wiedzieć
proton2 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jadę do Was, trzymajcie miejscówkę dla mnie Mam nadzieję, że trafię bez problemów. U mnie trochę pada niestety
czester Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Panowie do 13 bedziemy na arenie napewno paintball zaczyna sie o 14 takze spokojnie
piterra Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam Panowie z rana , niestety niezbyt słonecznego Jak tam pogoda w GL , bo w Kato mrzawka , tak zamo w Zabrzu było z rana.Z tego co czytałem , to czekacie do 13 pod arena , i dobrze , czekajcie ja się pewnie pojawie jakaś chwilkę przed 13,bo teraz w robocie , później na sekunde na uczelnie i prosto na urodzinki Pitterra , a co , ty przed wypłatą jesteś , że takl zabiegasz o darmowe browary ?? spokojnie , spokojnie , napewno cię nie ominą :gwizdanie: no przed wypłatą jestemale na browary mnie stać tak że spokojnie sprawdzam tylko co się dzieje z tymi spamerami chciałem tylko z kimś pospamować ale okazało się że wszyscy spali w swoich WOZIDŁACH :polew: pozdro idę do bankomatu i wsiadam do mojej czerwonej strzały i kierunek ARENA
diman Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 siemano panowie ja juz przygotowany na szczelanie bede lekko po 12.00 no to do zobaczenia na urodzinkach
wojtekce Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Urodziny spotów Gliwickich jeszcze raz dzięki
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 i jestem, po urodzinkach jest extra! pogoda dała d*py ale na paintball wsam raz, bo gdybyśmy latali tam w +30 stopni C to było by to nie ciekawe postrzelaliśmy się, zjedliśmy, wypiliśmy i znów udane spotkanie na śląsku organizatorzy się postarali, a ja znów mam pomysł żebyśmy w te wakacje jeszcze zrobili sobie imprezke, ale gdzieś w budynku, np. wynająć domek na Piniowcu w Rybniku, tam gdzie Prezes Miron bywał, grill i te sprawy no i potem imprezka w domku ze SZKŁEM bo dzisiaj ta noc mogła się przedłużyć, no ale ale...ale Miron jedzie po sline dzięki wielkie za mega spoto-urodziny no i jak zawsze ELYTA NIE ZAWIODŁA!
d4rk Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 witam serdecznie mam tez audice a4 kochana moja . chialabym przyjechac moge? jesli mozna to wpadne napewno.pozdro dla fanów audi Witam, zapraszamy w każdy piątek pod Arene... wszystko masz w pierwszym poście, wstęp wolny
miron78 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 i jestem, po urodzinkach jest extra! pogoda dała d*py ale na paintball wsam raz, bo gdybyśmy latali tam w +30 stopni C to było by to nie ciekawe postrzelaliśmy się, zjedliśmy, wypiliśmy i znów udane spotkanie na śląsku organizatorzy się postarali, a ja znów mam pomysł żebyśmy w te wakacje jeszcze zrobili sobie imprezke, ale gdzieś w budynku, np. wynająć domek na Piniowcu w Rybniku, tam gdzie Prezes Miron bywał, grill i te sprawy no i potem imprezka w domku ze SZKŁEM bo dzisiaj ta noc mogła się przedłużyć, no ale ale...ale Miron jedzie po sline dzięki wielkie za mega spoto-urodziny no i jak zawsze ELYTA NIE ZAWIODŁA! Pucek jadę za 5 godzinek zobaczymy co tam te niemcy wiedzą o A4 i na ile ogłoszenie jest zgodne z prawdą A co do imprez ta miałbym jeszcze myślę fajny pomysł ale na typowo letni dzień. np. wynajmujemy dużego grilla z zadaszeniem i ławeczkami nad brzegiem zalewu Rybnickiego, obok plac zabaw dla dzieci a dodatkowo jako atrakcja dla wszystkich, wynajmujemy 2-3 może nawe 4-5 zestawy windsurfingowe które mamy do dyspocycji od 10.00 do 18.00 i na zmianę sobie pływany ( albo staramy ustać ) - przerabiałem to już kiedyś, miejscówka jest boska, impreza za***ista a śmiechu przy tym tyle że HOHO
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 i jestem, po urodzinkach jest extra! pogoda dała d*py ale na paintball wsam raz, bo gdybyśmy latali tam w +30 stopni C to było by to nie ciekawe postrzelaliśmy się, zjedliśmy, wypiliśmy i znów udane spotkanie na śląsku organizatorzy się postarali, a ja znów mam pomysł żebyśmy w te wakacje jeszcze zrobili sobie imprezke, ale gdzieś w budynku, np. wynająć domek na Piniowcu w Rybniku, tam gdzie Prezes Miron bywał, grill i te sprawy no i potem imprezka w domku ze SZKŁEM bo dzisiaj ta noc mogła się przedłużyć, no ale ale...ale Miron jedzie po sline dzięki wielkie za mega spoto-urodziny no i jak zawsze ELYTA NIE ZAWIODŁA! Pucek jadę za 5 godzinek zobaczymy co tam te niemcy wiedzą o A4 i na ile ogłoszenie jest zgodne z prawdą A co do imprez ta miałbym jeszcze myślę fajny pomysł ale na typowo letni dzień. np. wynajmujemy dużego grilla z zadaszeniem i ławeczkami nad brzegiem zalewu Rybnickiego, obok plac zabaw dla dzieci a dodatkowo jako atrakcja dla wszystkich, wynajmujemy 2-3 może nawe 4-5 zestawy windsurfingowe które mamy do dyspocycji od 10.00 do 18.00 i na zmianę sobie pływany ( albo staramy ustać ) - przerabiałem to już kiedyś, miejscówka jest boska, impreza za***ista a śmiechu przy tym tyle że HOHO Ekstra pomysł - jestem za, ciekawe jak będzie z próbą ustania
Pelex Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 No Panowie takich spotów nie ma nikt w tym kraju jestem tego pewien jak niczego na Świecie Posprawdzajcie wszyscy czy nie macie kleszczy bo ja dzisiaj córce już jednego wyciągałem [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 13:54_________________________________________________Kilka fotek ze spotu
Rekomendowane odpowiedzi