lookhash Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 hej panowie jest ktos na tych spotach kto ma silnik AEB 1.8T bo moj nie chodzi i chcialbym conieco poprzekladac na spocie zeby moc wyeliminowac moje domysly. dokladnie chodzi mi o modul zaplonu
Guregoru Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 hej panowie jest ktos na tych spotach kto ma silnik AEB 1.8T bo moj nie chodzi i chcialbym conieco poprzekladac na spocie zeby moc wyeliminowac moje domysly. dokladnie chodzi mi o modul zaplonu :polew: No ktoś jest ale raczej napewno nie pozwolę go rozkręcać w żaden sposób przykro mi
piterra Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 witam wszystkich moja niunia już jak nowa ma dwa nowiutkie zaciski z tyłu teraz jak zaciągam rękaw to jest miazga łożyska podociągałem i jest git ale na wiosnę trzeba będzie wymienić Ogólnie "mission complete" ale cała prawda wyjdzie jutro na przeglądzie
Pucek Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Piotrek żeby potem nie musiałeś dzielić się tym co wozisz w bagażniku z diagnostą... :> noo i mnie niestety też nie będzie, fachowcy od przeróbki centralnego ogrzewania grali w bambuko i dopiero jutro będą kończyć!!! więc raczej się nie wyrobie, ale za tydzień OBOWIĄZKOWO BĘDE
piterra Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Pelex chłopie jakie ja teraz rękawy wywijam :kox: :kox: ale będę ćwiczył latanie na rękawie :evil: _________________________________________________ ale teraz ćwiczę Wasze zdrowie szanowni koledzy
M@rk Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Piotrek żeby potem nie musiałeś dzielić się tym co wozisz w bagażniku z diagnostą... :> noo i mnie niestety też nie będzie, fachowcy od przeróbki centralnego ogrzewania grali w bambuko i dopiero jutro będą kończyć!!! więc raczej się nie wyrobie, ale za tydzień OBOWIĄZKOWO BĘDE A co ty masz w tym bagazniku ?? chyba ze chodzi puckowi o schowek od strony pasazera
miron78 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 witam z rana - mnie dziś na 90% nie będzie
M@rk Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 witam z rana - mnie dziś na 90% nie będzie Czesc Miron mnie tez nie bedzie bo uczelnia
piterra Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Piotrek żeby potem nie musiałeś dzielić się tym co wozisz w bagażniku z diagnostą... :> noo i mnie niestety też nie będzie, fachowcy od przeróbki centralnego ogrzewania grali w bambuko i dopiero jutro będą kończyć!!! więc raczej się nie wyrobie, ale za tydzień OBOWIĄZKOWO BĘDE A co ty masz w tym bagazniku ?? chyba ze chodzi puckowi o schowek od strony pasazera chyba masz rację M@rk że pucek pomylił schowek z bagażnikiem ale jak będe na spocie to uraczę go trunkiem, żeby nie mylił bagażnika ze schowkiem :polew:
M@rk Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ale watpie ze wtedy pucek wroci do Rybnika bo tak mu zasmakuje
miron78 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 chyba jednak mi też dacie przy najbliższej okazji
M@rk Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 to moze trzeba bedzie zrobic jakies zakonczenie lata i napijemy sie wczyscy tylko czy Piterra ma tyle tego trunku
Pelex Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 PITTERA no zobaczymy jak Ci idzie zaciąganie rękawa teraz no i pogadamy na spocie o tym co gdzie jak robiłeś i z kim piłeś
piterra Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 dobra panowie dla stałych bywalców po 50gram trunku bo jest to bezcenny trunek , unikat
Pucek Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 o jaaaaa to o schowek wam chodziloooo źle zrozumiałem:P, niestety albo i stety wpadne za tydzień z kobietą, więc mam jak by coś kierowce :> :polew: noo a wspólną popijawe szło by zorganizować najlepiej w RYBNIKU a jak tam po spociku? ile autek? kto był, wogule ktoś był??? ZA TYDZIEŃ BĘDE NA BANK... :>
piterra Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 PITTERA no zobaczymy jak Ci idzie zaciąganie rękawa teraz no i pogadamy na spocie o tym co gdzie jak robiłeś i z kim piłeś Pelex jak mogłeś tak zANALfabecić mój nick :wallbash: [br]Dopisany: 18 Październik 2008, 07:14_________________________________________________ o jaaaaa to o schowek wam chodziloooo źle zrozumiałem:P, niestety albo i stety wpadne za tydzień z kobietą, więc mam jak by coś kierowce :> :polew: noo a wspólną popijawe szło by zorganizować najlepiej w RYBNIKU a jak tam po spociku? ile autek? kto był, wogule ktoś był??? ZA TYDZIEŃ BĘDE NA BANK... :> ta popijawa w Rybniku ale Ty nie pijesz tylko później rozwozisz wszystkich :polew: :polew: _________________________________________________ a teraz trochę poważniej na spociku zajebioza :audi: :audi: w tym dwa klekoty i dwie benziny jak zwykle zajebiaszczo kupa śmiechu : Omawiane tematy: 1. Pakiet "CHROM" w nieopodal stojącym rołwerze :polew: :polew:(niebawem foto) 2. Trolowóz (jednego ze spotowiczów) 3.Sesja foto pewnych Gayów z beemwju i hondy :polew: Było nas aż 4 wozy i przez 2 i pół godziny Tańce Hulanki Swawole A niektórzy nie mogli wyjść z podziwu że i tu cytuję : ".. a skąd TY wiesz .... gdzie ona mieszka...." :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Cóż moge dodać do tego co napisałeś PITTERA ups sorry PITERRA chyba tylko tyle że faktycznie było wypaśnie a ha no i dodam jeszcze że straszyłeś ludzi moim klekotem jak chciałeś mi go zarżnąć ale przyznaj się że jesteś zakochany w tym silniczku nie nieźle sie zbiera z dołu A ha był jeszcze pakiet " PISK " A oto Rołwer z pakietem " Chrommm"
mirek31071977 Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Pany ja tam byłem służbowo ok.19.40 i was widziałem ale nie dałem rady podjechać tą KIA bo trza było jechać dalej(zagrożone mienie) ale widzę,że standardowo liczebność na spotach się utrzymuje.
Pelex Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 No liczebność na spotach raczej nie dopisuje ale i tak jest w c..pe A na PATYKI czy KIJE lub też KIJANKI nikt raczej od nas uwagi nie zwraca, sam rozumiesz
mirek31071977 Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Ja też nie zwracam uwagi ale dali takie coś to trza jeździć.Na leasing AUDI ich nie stać i poza tym było by go szkoda.I też wolę mojego starego "gołego" mułka 1.6 niż taką nową Kia na wypasie nawet czy Aurisa co w środku wali plastikiem aż mdli.Może w końcu do was podjadę po długiej przerwie.To zawsze jedno A4 więcej. Pelex a ty znasz tego chłopka od ciebie co za swoje B5 2.8 w automacie woła 29 tysi?
Rekomendowane odpowiedzi