diman Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 no i moja trójka się właśnie zapisała :kox: no i siemanko oczywiście
tomaszstn Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew: :notworthy: Dzięki Egon :decayed: Ja juz opłacony i zapisany więc ... :ssij: To jak Ty jedziesz to ja to pie........le i nie jadę :polew: Widzisz przynajmniej tym razem nie musisz wymyslac prektekstu tylko ja ci go dałem .. :tongue4: dokładnie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 00:26_________________________________________________ coś cisza dzisiaj wieczorkiem na forum
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zapraszam do SK na najlepsze Spoty na Śląsku
A4-Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Siemanko Zapisy do BT ładnie idą juz 119 osób na liście :naughty:
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Siemanko Zapisy do BT ładnie idą juz 119 osób na liście :naughty: Coś kiedyś wspominałeś na temat zawiasu. Wysłałem Ci PW.
A4-Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Siemanko Zapisy do BT ładnie idą juz 119 osób na liście :naughty: Coś kiedyś wspominałeś na temat zawiasu. Wysłałem Ci PW. wspominałem że będe obniżać pod większe fele tam wogóle nie jest napisane jaki to typ zawiasu (czy to 1BE czy jakiś inny)
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Siemanko Zapisy do BT ładnie idą juz 119 osób na liście :naughty: Coś kiedyś wspominałeś na temat zawiasu. Wysłałem Ci PW. wspominałem że będe obniżać pod większe fele tam wogóle nie jest napisane jaki to typ zawiasu (czy to 1BE czy jakiś inny) przecież widzisz kropki, to jest 1BE , na początek możesz sam przód obniżyć
MAJKI Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam w końcu poznamy kolege w Bukowinie :gwizdanie: jak mnie oczy nie myliły
A4-Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Siemanko Zapisy do BT ładnie idą juz 119 osób na liście :naughty: Coś kiedyś wspominałeś na temat zawiasu. Wysłałem Ci PW. wspominałem że będe obniżać pod większe fele tam wogóle nie jest napisane jaki to typ zawiasu (czy to 1BE czy jakiś inny) przecież widzisz kropki, to jest 1BE , na początek możesz sam przód obniżyć miałem plany wsadzić gwint APEX nie ma sensu zmieniać kół na większe jeśli nie pójdzie fura na zoll
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Siemanko Zapisy do BT ładnie idą juz 119 osób na liście :naughty: Coś kiedyś wspominałeś na temat zawiasu. Wysłałem Ci PW. wspominałem że będe obniżać pod większe fele tam wogóle nie jest napisane jaki to typ zawiasu (czy to 1BE czy jakiś inny) przecież widzisz kropki, to jest 1BE , na początek możesz sam przód obniżyć miałem plany wsadzić gwint APEX nie ma sensu zmieniać kół na większe jeśli nie pójdzie fura na zoll Ale ta cena śmieszna więc za 110zł masz cały przód wymieniony i na razie możesz tak jeździć. Tył łatwiej dostać więc możesz sobie skompletować. Potem to sprzedasz za 450zł i dołożysz do gwinta :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam w końcu poznamy kolege w Bukowinie :gwizdanie: jak mnie oczy nie myliły właśnie :> też się cieszę
Rekomendowane odpowiedzi