tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Mam na sprzedaż swoje hebelki jakby ktoś chciał zmieniać .Wpadnie nowy zestawik Coś Ty zaś wymyślił miałeś furę zmieniać a nie kasę ładować Z czego tym razem? Porsche? Artur, nie śpieszy mi się z tym, jak kasę potrzebujesz to daj nr konta a od razu przeleję a paczuszka może leżeć Ci w aucie
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Mam na sprzedaż swoje hebelki jakby ktoś chciał zmieniać .Wpadnie nowy zestawik Coś Ty zaś wymyślił miałeś furę zmieniać a nie kasę ładować Z czego tym razem? Porsche? Artur, nie śpieszy mi się z tym, jak kasę potrzebujesz to daj nr konta a od razu przeleję a paczuszka może leżeć Ci w aucie wieczorem odbieram od gościa te Twoje rzeczy.... ja mam inny zestawik...może jutro na aucie będzie ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- hebelki będą takie by można było do innego hebla je przełożyć
Pucek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No i zrobiłem objazd po "serwisach CB":decayed: W jednym, droższym punkcie polecono mi president TOMMY albo coś z Lafayette (czytałem o nich i niby bardzo dobrze znoszą zakłócenia od hidów/lpg) i do tego antena titanium - bo ma mocniejszy magnes od sirio as-100 więc śmiało do 6stów (tak, szukałem najpierw do 300 a już teraz jest 600:doh:) za to gość od razu odradził Teddego No a w drugim punkcie od razu mi polecono Teddego z anteną titanium, nie wiem co oni wciskają tego titaniuma, czy taki dobry czy taki szajs I wróciłem, odpaliłem cb forum + allegro i dalej nie wiem co kupić Chyba pójdę faktycznie w johnny + jakaś dobra antena, tylko już teraz nie wiem czy pakować się w AS-100 (bo niby wytrzymują max 200km/h) czy w coś innego na dużym magnesie
SebaMC Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 A mi właśnie przyszła paczuszka od Gwerty'ego, czas wyrezać bixa
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 A mi właśnie przyszła paczuszka od Gwerty'ego, czas wyrezać bixa
SebaMC Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 A mi właśnie przyszła paczuszka od Gwerty'ego, czas wyrezać bixa Tylko jeszcze przetwornice i palniki kupić, ale jeszcze muszę pomyśleć jakie dokładnie. A Ty masz xenon w swojej? ja w mojej nie miałem i nic w nocy nie było widać, dlatego się za to wziąłem:decayed:
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ni .uja widać......... ..jeżdżę na pamięć .....
SebaMC Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ni .uja widać...........jeżdżę na pamięć ..... Haha, to tak jak ja, albo na długich jak nie ma blisko aut przedemną
Pucek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Mi Wilson przy 220 nie odpadł Pucek mi sirio przy 230kmh się trzymał Fajnie, takiej odpowiedzi potrzebowałem
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Mi wilson też dosc stabilnie sie trzyma....zayebalem w autobus i zostal na miejscu hehe
danielom Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Mi Wilson przy 220 nie odpadł Pucek mi sirio przy 230kmh się trzymał Fajnie, takiej odpowiedzi potrzebowałem ML145 przy 200 spokojnie, wiecej mi nie jedzie
Pucek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No to biorę Johnnego III + Sirio as-100, myślę że będę zadowolony
akjam Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No to ja też biorę taki zestawik choć wolałbym jednak antenę 72cm. Johnny III na bank zmieści się pod kolumnę kierowniczą w tym schowku u mnie? Pucol kupiłeś już czy jak?
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No to ja też biorę taki zestawik choć wolałbym jednak antenę 72cm. Johnny III na bank zmieści się pod kolumnę kierowniczą w tym schowku u mnie? Pucol kupiłeś już czy jak? JA mam johnego II i elegancko mieści się pod kierownicą...jutro jadę po nową gruchę lub naprawić...
MAJKI Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No to biorę Johnnego III + Sirio as-100, myślę że będę zadowolony Bedziesz ja mam od kilku lat johnnego II + Missouri i jest ok a mały magnes jest i do 210km/h mi trzymał A w busie mam alana i sirio as 100 własnie ale przykreconą do dachu i tez jest ok
Rekomendowane odpowiedzi