horny devil Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 O tym mówiłem wczoraj Aczkolwiek widziałem gdzieś że płacili po 3koła za kata z mesia chyba skup katalizatorów , monolitu , katalizator,monolit,cennik,
Mario22 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Ja kata wystawilem na allegro i sie sprzedal w 2h za 600 zl
H4mm3R Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Wszystko zależy z jakiego auta/silnika ten kat.
egon47 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac Podjedz do jakiegos motoryzacyjnego i tam kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo
SebaMC Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac Podjedy do jakiegos motorzyaczjnego i tu kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo Na razie się wstrzymuje, bo mam wrażenie, że te amory są padnięte, nie dość że są max miekkie, to piszczą i nie chodzą płynnie, jak podniosę auto do góry ręką (jakiś 1cm) to czasami auto zawisnie na tej wysokości i opadnie dopiero przy pomocy mojej ręki
horny devil Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac Podjedy do jakiegos motorzyaczjnego i tu kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo Na razie się wstrzymuje, bo mam wrażenie, że te amory są padnięte, nie dość że są max miekkie, to piszczą i nie chodzą płynnie, jak podniosę auto do góry ręką (jakiś 1cm) to czasami auto zawisnie na tej wysokości i opadnie dopiero przy pomocy mojej ręki Podjedź do diagnosty za 20zyli ci przebada
egon47 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 O tym mówiłem wczoraj Aczkolwiek widziałem gdzieś że płacili po 3koła za kata z mesia chyba skup katalizatorów , monolitu , katalizator,monolit,cennik, dobrze placa bo mam do sprzedania z 1.8T ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- mysle czy tu niepodjechac Globalkat - Kontakt
danielom Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 O tym mówiłem wczoraj Aczkolwiek widziałem gdzieś że płacili po 3koła za kata z mesia chyba skup katalizatorów , monolitu , katalizator,monolit,cennik, dobrze placa bo mam do sprzedania z 1.8T ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- mysle czy tu niepodjechac Globalkat - Kontakt //// CENNIK-KATALIZATORÓW.CO //// TEL. 0-796-990-609 | SKUP KATALIZATORÓW | SKUP AUT ZA GOTÓWKĘ | WYCENA KATALIZATORÓW | ŚLĄSK | AUTO-ZŁOM | ZŁOMOWANIE POJAZDÓW ja tu sprzedalem swoj, dali jak w cenniku 170zl od reki bez gadki
Rekomendowane odpowiedzi