tomaszstn Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Rankiem Jest lepiej. Rano odstawiłem auto do mechaniora a piasty po trasie zabrze - GL ledwo letnie więc chyba zaczyna coś działać Byle moja koronka ABS zawitała do lelka dziś to będę happy Kurcze, trochę mi brakuje Audi, teraz nic się nie psuje tylko lać i jeździć
horny devil Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Rankiem Jest lepiej. Rano odstawiłem auto do mechaniora a piasty po trasie zabrze - GL ledwo letnie więc chyba zaczyna coś działać Byle moja koronka ABS zawitała do lelka dziś to będę happy Kurcze, trochę mi brakuje Audi, teraz nic się nie psuje tylko lać i jeździć Taaa czekaj jak Ci wyświetli jakiś błąd i będziesz walczył jak ja z ABS w Ka albo z urwaną klamką która jest totalnie zabudowana i nie ma dostępu do niej od wewnątrz.
horny devil Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Wierz mi czasami mam nieodpartą pokuse
tomaszstn Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Wierz mi czasami mam nieodpartą pokuse Będzie dobrze, Audi jest fajne
A4-Tomek Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 po logach parcha w raz z Danielom wygląda na to że parch zdrowy a padnięte sprzęgło (po fest rozgrzaniu przy ruszaniu przód tył szarpie jak poj***)
horny devil Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Jest dobrze. Nic się nie grzeje, ABS działą do 130kmh, Wahacze wymienione. Gamonie w warsztacie obili mi felgę no ale i tak jakoś to przegryzę ważne że wszystko w końcu działa i jeździ
SebolA4 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzisiejszy dzięń :wallbash:Pierścień zamówiony w ASO. Pytanie odnośnie piast czy jak jest za dużo smaru albo za duży luz to będzie się grzała?? Już sam nie wiem co z tym padłem robić Piasta grzeje się jak jest za mocno skręcone łozysko (tak miałem w poprzednim aucie) i raczej od dużej ilości smaru to nie będzie sie grzać.Jakw końcu rozwiązałeś problem? Będziesz w Piątek horny ? Pozdro
danielom Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzisiejszy dzięń :wallbash:Pierścień zamówiony w ASO. Pytanie odnośnie piast czy jak jest za dużo smaru albo za duży luz to będzie się grzała?? Już sam nie wiem co z tym padłem robić Piasta grzeje się jak jest za mocno skręcone łozysko (tak miałem w poprzednim aucie) i raczej od dużej ilości smaru to nie będzie sie grzać.Jakw końcu rozwiązałeś problem? Będziesz w Piątek horny ? Pozdro Jak jest za duzo smaru to tez zle bo nie potrafi oddac wystarczająco ciepla. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
seves Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 jesli ktos chetny http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/
cys Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Może ktoś się skusi:wink:: Kino samochodowe w Europie Centralnej - EUROPA CENTRALNA
A4-Tomek Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Panowie potrzebuje kupić sprzęgło. Zna ktoś sklep z częściami gdzie tanio bym kupił? U Byloka na giełdzie kompletne sprzęgło ponad 700zł (Luk, Sachs) szukałem po allegro i idzie kupić o 100zł taniej (stówa piechotą nie chodzi)
tomaszstn Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Panowie potrzebuje kupić sprzęgło. Zna ktoś sklep z częściami gdzie tanio bym kupił? U Byloka na giełdzie kompletne sprzęgło ponad 700zł (Luk, Sachs) szukałem po allegro i idzie kupić o 100zł taniej (stówa piechotą nie chodzi) Spróbuj u dzika albo toma77 Siemka
Rekomendowane odpowiedzi