Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szacun koledzy że daliście radę i nas reprezentowaliście na Egonowym weselu Widzę dużo osób się wysypało ze mną włącznie - ja w sobotę na weselu jako kierowca ślubnej pary śmigałem ale myślami byłem z Wami. Już na niedługo znowu będę woził młodą parę - tym razem klubowego kolegę GREGORA ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Maniek zmieniłeś nicka ? spoko Miron, każdemu zawsze może coś wypaść, najwazniejsze że udało sie nawet w skromnym gronie pojechac i zrobić niespodzianke młodym, czego dowodem była łza egona puszczona na nasz widok Mało brakowało a ja sam bym musiał odpuścić wyjazd, ale w końcu wybrałem ślub Egona i po delikatnej sprzeczce od piątku znowu jestem singlem :grin: tak, zmieniłem nick, Maniek to nigdy nie była moja ksywka, tylko na forum się przyjęła Mówcie mi jak tam chcecie Napisz gebelsie do dyda, on mo teeeeeeeela koleżanek :grin: :polew::grin:
Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A co egonowi kupiliscie na prezent ???
Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A co egonowi kupiliscie na prezent ??? tego robota kupilismy robot wieloczynnościowy BOSCH MCM4200 - tanio, sprawdź. powinno im się przydać do nowego mieszkania
H4mm3R Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A co egonowi kupiliscie na prezent ??? tego robota kupilismy robot wieloczynnościowy BOSCH MCM4200 - tanio, sprawdź. powinno im się przydać do nowego mieszkania Będą nim odkurzać
Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A co egonowi kupiliscie na prezent ??? tego robota kupilismy robot wieloczynnościowy BOSCH MCM4200 - tanio, sprawdź. powinno im się przydać do nowego mieszkania Będą nim odkurzać a pieron wiy na co to jest! byłem z tomaszem na zakupach i spodobało Nam się to pokrętło bo fajnie maszyna wchodziła na obroty, więc kupiliśmy
Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zrobią nam ciasto na parapetuwie :grin nie mają wyjścia :banan: ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- Zrobią nam ciasto na parapetuwie parapetówie... u zamknięte diman...:facepalm:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Też mi to nie pasowało więc poprawiłem
Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Spoko prezencik... jakos to wreza w b6
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ale tym sie dzielic nie lubie czy się dzielić nie lubisz...?? Tyyyyyyyloooma koleżankami...?!
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zrobią nam ciasto na parapetówie ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- Spoko prezencik... jakos to wreza w b6
Rekomendowane odpowiedzi