horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Horny - pochwal się przynajmniej marką i modelemKomu jak komu ale najbliższej rodzinie się nie pochwalisz ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Czescwysłane z GT-18190N Nie audi ale w nazwie ma "X"
Majkel Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Horny, nie trzymaj Nas w niewiedzy... jesteśmy jak miron wspomniał jedną, wielką rodziną - więc nie powinno tu być też żadnych tajemnic między Nami To samo tyczy się Pucka i Seby odnośnie felg jakie planują na ten sezon Jeśli to ma mieć w nazwie "x" to obstawiam coś z bmw, mazdy, jaguara lub cytryne xantie, xsare... no i chyba na tyle, więcej mi do głowy nie przychodzi ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- kapelona zapomniałem
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Horny, nie trzymaj Nas w niewiedzy... jesteśmy jak miron wspomniał jedną, wielką rodziną - więc nie powinno tu być też żadnych tajemnic między Nami To samo tyczy się Pucka i Seby odnośnie felg jakie planują na ten sezon Jeśli to ma mieć w nazwie "x" to obstawiam coś z bmw, mazdy, jaguara lub cytryne xantie, xsare... no i chyba na tyle, więcej mi do głowy nie przychodzi ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- kapelona zapomniałem Jak bym wiedział co kupić to felgi były by już u mnie i każdy by wiedział
neimaD Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Spóźnione 100lat! Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
SebaMC Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właśnie Horny, dzisiaj już nie masz urodzin to nie leć w ciulaka i pisz nam tutaj co kupujesz Maniek, Ty akurat wiesz jakie planuje felgi
Majkel Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właśnie Horny, dzisiaj już nie masz urodzin to nie leć w ciulaka i pisz nam tutaj co kupujesz Maniek, Ty akurat wiesz jakie planuje felgi
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mega wozidło to to nie będzie, a i za dużo nie ma się czym chwalić. Zobaczycie ocenicie i pojeździcie co to za padaka jak zawsze z resztą Przynajmniej raz Was zaskoczę, bo moje niskobudżetowe mody nie robią już na nikim wrażenia
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Seba kupił Puckowe 19 z mojego B7 - tyle już wiem Pytanie co Horny kupił Może nissan x-trail
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Seba kupił Puckowe 19 z mojego B7 - tyle już wiem Pytanie co Horny kupił Może nissan x-trail kulą w płot miron.
SebaMC Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Horny, budujesz napięcie jakie co miesiąc doświadcza Sasha Gray przed okresem "co z tego będzie..."
horny devil Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 :hi: ---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ---------- Horny, budujesz napięcie jakie co miesiąc doświadcza Sasha Gray przed okresem "co z tego będzie..." No nie często się zdarza taka sytuacja Bardziej przypuszczam że padniecie ze śmiechu ;D
Rekomendowane odpowiedzi