Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew:)o taką: http://bi.gazeta.pl/im/6/11225/z11225106Q.jpg Chętnie go pooglądam live.. ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote... Podglądowy przykład http://otomoto.pl/C31495383.html?output=web Albo taka... http://otomoto.pl/C31109456.html?output=web
horny devil Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew:)o taką: http://bi.gazeta.pl/im/6/11225/z11225106Q.jpg Chętnie go pooglądam live.. ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote Fieste też przymierzaliśmy. Niestety jest dość niewygodna. Ciasna na szerokość. Najładniejsze 3 drzwiowe z pakietem spojlerów i to skrzydło i dyfuzor rodem z WRC. Względy praktyczne przesądziły. P.S. Co do przeglądów w hultaj pierwszy po roku lub 20kkm 400zł drugi 700zł kolejne w tych granicach tak że jeśli tyle średnio-rocznie będzie nas kosztować to będziemy happy bo ceny przeglądów uwzględniają części już. W ka tylko w zeszłym miesiącu wpakowaliśmy 1kzł
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew:)o taką: http://bi.gazeta.pl/im/6/11225/z11225106Q.jpg Chętnie go pooglądam live.. ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote Fieste też przymierzaliśmy. Niestety jest dość niewygodna. Ciasna na szerokość. Najładniejsze 3 drzwiowe z pakietem spojlerów i to skrzydło i dyfuzor rodem z WRC. Względy praktyczne przesądziły. P.S. Co do przeglądów w hultaj pierwszy po roku lub 20kkm 400zł drugi 700zł kolejne w tych granicach tak że jeśli tyle średnio-rocznie będzie nas kosztować to będziemy happy bo ceny przeglądów uwzględniają części już. W ka tylko w zeszłym miesiącu wpakowaliśmy 1kzł No tak fiesta bajerancko jest git z tymi spojlerkami... oblukamy na żywo ... a kolor masz ciemny ?
horny devil Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew:)o taką: http://bi.gazeta.pl/im/6/11225/z11225106Q.jpg Chętnie go pooglądam live.. ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote... Podglądowy przykład Ford Fiesta 41000.00 PLN. Nowy Targ - otoMoto.pl Albo taka... Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl Te są w pyte. I ten gril przedliftowy bo polift to już średnio się prezentuje : Ford Fiesta 32600.00 PLN. Bieruń - otoMoto.pl ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- To jest dokłdnie ten samochód ze zdjęcia tylko bez bagaja na dachu Chodzi mi po głowie by go zaraz okleić folią np błękitny mat a słupki i dach zostawić czarne
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew:)o taką: http://bi.gazeta.pl/im/6/11225/z11225106Q.jpg Chętnie go pooglądam live.. ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote... Podglądowy przykład Ford Fiesta 41000.00 PLN. Nowy Targ - otoMoto.pl Albo taka... Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl Te są w pyte. I ten gril przedliftowy bo polift to już średnio się prezentuje : Ford Fiesta 32600.00 PLN. Bieruń - otoMoto.pl ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- To jest dokłdnie ten samochód ze zdjęcia tylko bez bagaja na dachu Chodzi mi po głowie by go zaraz okleić folią np błękitny mat a słupki i dach zostawić czarne Pomysł i wizja ciekawa tylko oklejenie folią pewnie kolejne 4 tys pln
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl Ta jest dojebana ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ---------- Piotrek, co by nie było, to masz nówkę i nic przez jakiś czas Cię nie obchodzi. Trzy razy już w życiu odbierałem auto w salonie i za każdym razem był ten dreszczyk emocji
Majkel Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 :hi:---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ---------- Horny, budujesz napięcie jakie co miesiąc doświadcza Sasha Gray przed okresem "co z tego będzie..." No nie często się zdarza taka sytuacja Bardziej przypuszczam że padniecie ze śmiechu ;D Wrzuć jakiś fragment, element wozidła to sobie puzzle zrobimy Dobry ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- Maniek, chyba Ci tylko tego brakowało, tak? Zderzak Audi A4 B6 S-Line PDC (3901186716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Już pochytane czołem ekipa tak jak Pucek napisał - już pochytane z jego pomocą zderzak powinien być już w tym tygodniu na Śląsku Dzięki za czujność Panowie Teraz pomału trza szukać jakiegoś lakiernika, możecie kogoś dobrego i sumiennego polecić? ps. Diman - Ty mi prosze żadnego tam lakiernika nie polecaj bo nie moge sobie pozwolić żeby od marca do listopada być bez auta albo jeździć bez zderzaków :grin:
neimaD Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Teraz pomału trza szukać jakiegoś lakiernika, możecie kogoś dobrego i sumiennego polecić? Mam jednego fachowca w Bojkowie, bardzo dobry i stosunkowo tani
horny devil Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl Ta jest dojebana ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ---------- Piotrek, co by nie było, to masz nówkę i nic przez jakiś czas Cię nie obchodzi. Trzy razy już w życiu odbierałem auto w salonie i za każdym razem był ten dreszczyk emocji Ja raz ale nie swoje. I byl to kiszkaj za dobra stowke.
Tomi_81 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl Ta jest dojebana ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ---------- Piotrek, co by nie było, to masz nówkę i nic przez jakiś czas Cię nie obchodzi. Trzy razy już w życiu odbierałem auto w salonie i za każdym razem był ten dreszczyk emocji No chyba że się ma pecha i trafi się na bubel z fabryki niestety teraz to wszystko idzie na ilość a jakość ... jakoś to bedzię Coś wiem na ten temat
horny devil Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl Ta jest dojebana ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ---------- Piotrek, co by nie było, to masz nówkę i nic przez jakiś czas Cię nie obchodzi. Trzy razy już w życiu odbierałem auto w salonie i za każdym razem był ten dreszczyk emocji No chyba że się ma pecha i trafi się na bubel z fabryki niestety teraz to wszystko idzie na ilość a jakość ... jakoś to bedzię Coś wiem na ten temat No to zawsze jest loteria. Ja się zastanawiam czy nie zabrać ze sobą na odbiór czujnika lakieru
SebaMC Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kierownica Audi RS4/A4/S4 B5 (3901566917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koorfa, brałbym w sumie
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kierownica Audi RS4/A4/S4 B5 (3901566917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koorfa, brałbym w sumie za tą kasę masz weekend z młodą w górach...............................i bzykania od groma.............szkoada kapuchy na takie cuda.....
horny devil Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kierownica Audi RS4/A4/S4 B5 (3901566917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koorfa, brałbym w sumie za tą kasę masz weekend z młodą w górach...............................i bzykania od groma.............szkoada kapuchy na takie cuda..... Arturo jak doradzi to od serca
Rekomendowane odpowiedzi