cys Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dobry Panowie kto ma VCDS'a kabel i soft, potrzebuje zakodować ori Bluetooth, a moim kablem za 50zł ni chu chu:grin: Oczywiście nic za darmo:drunk: Ja mam Fajnie
egon47 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Gdzie kupiłes uchwyt na telefon:wink: ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach ile za taki rozrzad do 1.9TDI
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Gdzie kupiłes uchwyt na telefon:wink: ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach ile za taki rozrzad do 1.9TDI Uchwyt na allegro, tylko trzeba było go dorezać Ja mam ori rozrządy > http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-kompletny-rozrzad-oryginal-300316/
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer, do AFN'a 715zł z pompą wody? dobrze widzę ?
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer, do AFN'a 715zł z pompą wody? dobrze widzę ? Gdzie bo ja nie widzę
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer, do AFN'a 715zł z pompą wody? dobrze widzę ? Gdzie bo ja nie widzę Ahh, karfa, źle przeczytałem ( chodziło mi o te montowane poprzecznie, myślałem, że było tam napisane "wzdłużnie") ok mniejsza, do AFN'a masz zestawik? bo za miesiąc/2 będę musiał wymienić
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer, do AFN'a 715zł z pompą wody? dobrze widzę ? Gdzie bo ja nie widzę Ahh, karfa, źle przeczytałem ( chodziło mi o te montowane poprzecznie, myślałem, że było tam napisane "wzdłużnie") ok mniejsza, do AFN'a masz zestawik? bo za miesiąc/2 będę musiał wymienić Będziesz tak daleko to pisz
egon47 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Gdzie kupiłes uchwyt na telefon:wink: ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach ile za taki rozrzad do 1.9TDI Uchwyt na allegro, tylko trzeba było go dorezać Ja mam ori rozrządy > http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-kompletny-rozrzad-oryginal-300316/ no wiem wiem ze trzeba dorezac a pamietasz aukcje bo fajnie wyglada i to jest uniwersalny?? Ile kompletny rozrzad do AWX?? chodzi mi z pompa wody paskami wieloklinowymi itp.
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer, do AFN'a 715zł z pompą wody? dobrze widzę ? Gdzie bo ja nie widzę Ahh, karfa, źle przeczytałem ( chodziło mi o te montowane poprzecznie, myślałem, że było tam napisane "wzdłużnie") ok mniejsza, do AFN'a masz zestawik? bo za miesiąc/2 będę musiał wymienić Będziesz tak daleko to pisz
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Gdzie kupiłes uchwyt na telefon:wink: ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach ile za taki rozrzad do 1.9TDI Uchwyt na allegro, tylko trzeba było go dorezać Ja mam ori rozrządy > http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-kompletny-rozrzad-oryginal-300316/ no wiem wiem ze trzeba dorezac a pamietasz aukcje bo fajnie wyglada i to jest uniwersalny?? Ile kompletny rozrzad do AWX?? chodzi mi z pompa wody paskami wieloklinowymi itp. Szukałem żeby pasował pod mój tel w obudowie, muszę poszukać pudełka 330+160+paski masz wszystko w linku
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer myśle cały czas czy mat czy jednak robić połysk ... ciekawe jak sie to będzie czyścić
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer myśle cały czas czy mat czy jednak robić połysk ... ciekawe jak sie to będzie czyścić Do czyszczenia lepszy połysk
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer myśle cały czas czy mat czy jednak robić połysk ... ciekawe jak sie to będzie czyścić Do czyszczenia lepszy połysk A na wygląd ???
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Arturo - Gratki kolorku opijemy w BT Ps. co jak co ale forum na psy schodzi jak już tacy ludzie różowymi są Skopał bym dupe temu co Ci nominował
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hammer myśle cały czas czy mat czy jednak robić połysk ... ciekawe jak sie to będzie czyścić Do czyszczenia lepszy połysk A na wygląd ??? Połysk lepszy
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Arturo - Gratki kolorku opijemy w BT ........ dzięki sii .......Ps. co jak co ale forum na psy schodzi jak już tacy ludzie różowymi są Skopał bym dupe temu co Ci nominował nie gadaj.....to jest nas dwóch edit....
diman Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 ach te różowe kolory masakra znowu się będę musiał przyzwyczaić
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 No nieźle - zostało 1 wolne miejsce na zlot w BT
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 No nieźle - zostało 1 wolne miejsce na zlot w BT A Ty jednak z rodzinką
Rekomendowane odpowiedzi