szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dlatego koleś ze śląska w mustangu za 50 tyś zł mega mnie zaskoczyłChoć jak dla mnie to takie S4/S5 to też chyba troch za mało żeby tam z podniesioną głową chodzić Dobra Miron dawaj organizujemy wypad A4 klub polska żeby nie było np w Alpy trasą przez najładniejsze przełęcze
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotniki muszę się już do tej imprezy przygotowywać
szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dlatego koleś ze śląska w mustangu za 50 tyś zł mega mnie zaskoczyłChoć jak dla mnie to takie S4/S5 to też chyba troch za mało żeby tam z podniesioną głową chodzić Dobra Miron dawaj organizujemy wypad A4 klub polska żeby nie było np w Alpy trasą przez najładniejsze przełęcze ciekawe ilu by się zebrało - z 4 osoby Rok temu był wypad w Alpy z A4-klubu - ale przełęczy za dużo nie widzieliśmy bo jechaliśmy VW Multivan i większosć trasy na bani przespaliśmy
szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dlatego koleś ze śląska w mustangu za 50 tyś zł mega mnie zaskoczyłChoć jak dla mnie to takie S4/S5 to też chyba troch za mało żeby tam z podniesioną głową chodzić Dobra Miron dawaj organizujemy wypad A4 klub polska żeby nie było np w Alpy trasą przez najładniejsze przełęcze ciekawe ilu by się zebrało - z 4 osoby Rok temu był wypad w Alpy z A4-klubu - ale przełęczy za dużo nie widzieliśmy bo jechaliśmy VW Multivan i większosć trasy na bani przespaliśmy No to udana impreza była
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować to może nacznijmy od zorganizowania przejazdu Knurów - Ruda Śląska Chebzie - Szombierki Bytom - Piekary Śląskie i powrót przez Zabrze Mikulczyce a za rok pomyślimy o alpach
szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować to może nacznijmy od zorganizowania przejazdu Knurów - Ruda Śląska Chebzie - Szombierki Bytom - Piekary Śląskie i powrót przez Zabrze Mikulczyce a za rok pomyślimy o alpach Ja jestem chętny P.S wysłałem zgłoszenie ze zdjęciami do PositiveWays zobaczymy co odpiszą
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować to może nacznijmy od zorganizowania przejazdu Knurów - Ruda Śląska Chebzie - Szombierki Bytom - Piekary Śląskie i powrót przez Zabrze Mikulczyce a za rok pomyślimy o alpach Ja jestem chętny P.S wysłałem zgłoszenie ze zdjęciami do PositiveWays zobaczymy co odpiszą sory ale na przejazd śląski się nie łapiesz auto nie może być młodsze niż 2002r mocniejsze niż 150ps i nie może mieć ważnego przeglądu Ps. też jestem ciekaw co Ci odpiszą - był bym zdziwiony gdyby mieli jakieś ale jedynie mogą pytać czy mnie znasz - no ale wiadomo co masz odpisać "Tak - i to bardzo dobrze" ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Szymek - ja też wyślę swoje zgłoszenie - a zdjęcia autka wyślę w wersji zakodowanej
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na PositiveWays można nawet auto wyporzyczyć jak się swoje oddało na program :D:D:D
szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować to może nacznijmy od zorganizowania przejazdu Knurów - Ruda Śląska Chebzie - Szombierki Bytom - Piekary Śląskie i powrót przez Zabrze Mikulczyce a za rok pomyślimy o alpach Ja jestem chętny P.S wysłałem zgłoszenie ze zdjęciami do PositiveWays zobaczymy co odpiszą sory ale na przejazd śląski się nie łapiesz auto nie może być młodsze niż 2002r mocniejsze niż 150ps i nie może mieć ważnego przeglądu Ps. też jestem ciekaw co Ci odpiszą - był bym zdziwiony gdyby mieli jakieś ale jedynie mogą pytać czy mnie znasz - no ale wiadomo co masz odpisać "Tak - i to bardzo dobrze" ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Szymek - ja też wyślę swoje zgłoszenie - a zdjęcia autka wyślę w wersji zakodowanej Wyślij na serio zobaczymy co odpiszą BTW szkoda że się nie łapię na ten śląski tour ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Na PositiveWays można nawet auto wyporzyczyć jak się swoje oddało na program :D:D:D Mario koszt wypożyczenia takiej zabawki na dwa tygodnie to 30 000 zł
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować to może nacznijmy od zorganizowania przejazdu Knurów - Ruda Śląska Chebzie - Szombierki Bytom - Piekary Śląskie i powrót przez Zabrze Mikulczyce a za rok pomyślimy o alpach Ja jestem chętny P.S wysłałem zgłoszenie ze zdjęciami do PositiveWays zobaczymy co odpiszą sory ale na przejazd śląski się nie łapiesz auto nie może być młodsze niż 2002r mocniejsze niż 150ps i nie może mieć ważnego przeglądu Ps. też jestem ciekaw co Ci odpiszą - był bym zdziwiony gdyby mieli jakieś ale jedynie mogą pytać czy mnie znasz - no ale wiadomo co masz odpisać "Tak - i to bardzo dobrze" ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Szymek - ja też wyślę swoje zgłoszenie - a zdjęcia autka wyślę w wersji zakodowanej Wyślij na serio zobaczymy co odpiszą BTW szkoda że się nie łapię na ten śląski tour ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Na PositiveWays można nawet auto wyporzyczyć jak się swoje oddało na program :D:D:D Mario koszt wypożyczenia takiej zabawki na dwa tygodnie to 30 000 zł No podejrzewam że tanio nie jest ...
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 sprawdż mi cenę montażu oznaczenia V6T na błotnikimuszę się już do tej imprezy przygotowywać Jakby się znalazło chociaż 10-15 aut żeby pojechać to już można coś skombinować to może nacznijmy od zorganizowania przejazdu Knurów - Ruda Śląska Chebzie - Szombierki Bytom - Piekary Śląskie i powrót przez Zabrze Mikulczyce a za rok pomyślimy o alpach Ja jestem chętny P.S wysłałem zgłoszenie ze zdjęciami do PositiveWays zobaczymy co odpiszą sory ale na przejazd śląski się nie łapiesz auto nie może być młodsze niż 2002r mocniejsze niż 150ps i nie może mieć ważnego przeglądu Ps. też jestem ciekaw co Ci odpiszą - był bym zdziwiony gdyby mieli jakieś ale jedynie mogą pytać czy mnie znasz - no ale wiadomo co masz odpisać "Tak - i to bardzo dobrze" ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Szymek - ja też wyślę swoje zgłoszenie - a zdjęcia autka wyślę w wersji zakodowanej Wyślij na serio zobaczymy co odpiszą BTW szkoda że się nie łapię na ten śląski tour ........... tu jak jakiś VIP ustali kryteria.....to trza jechać na ostry soft by móc startować .....nieraz mnie to irytowało....ale cóż...cza to cza .....
Majkel Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filmik konkretny, pomysł tak samo... taka przygoda na pewno zostanie w głowie do końca życia ...no ale im grubszy portfel tym bardziej przesuwa się granica między marzeniami a spontanicznymi decyzjami, którymi te marzenia się spełnia może kiedyś i Nam się uda podobny wypad zorganizować.... Miron kilka hipotek załatwi i jadymy, a potem się będziemy martwić
horny devil Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 :hi: Chłopaki się na salmopol nie potrafią zgadać a wy chcecie do rumunii
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Atrur graty koloru nawet nie zakumałem dopiero do mnie doszło jak siemian na klubowym napisał że koniec szydery z Artura bo moze juz tu wchodzić
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Atrur graty koloru nawet nie zakumałem dopiero do mnie doszło jak siemian na klubowym napisał że koniec szydery z Artura bo moze juz tu wchodzić thx widziałem co pisał...ale są rzeczy ,które mnie nie ruszą
Rekomendowane odpowiedzi