Majkel Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Po robocie. Juz mam dosc i nie chce mi sie kulac na gl z reszta i tak juz raczej nikogo tam nie ma są, są... i wesoło się mają z tego co w telefonie słyszałem, pewnie różowego smerfa oblewają
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 A Ty w Polsce czy nie? Mogę do Cia dzwonić?
Majkel Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 A Ty w Polsce czy nie? Mogę do Cia dzwonić? w dojczach jeszcze jestem, za tydzień planuje przyjechać - śmiało możesz dzwonić - noł problem
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Toś ostro musiał przegonić AWX-a
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 No to i ja powróciłem fajnie jak zawsze towarzystwo odwiedzic dziękuje za miłą podwózkę ale sie dziołcha wyrobiła W jeździe oczywiście No i dzięki za towarzystwo do naleweczki Arturoo
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 szkoda że mnie nie było, łyknąłbym też co nieco
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 szkoda że mnie nie było, łyknąłbym też co nieco Ty nie mozesz bo autem jestes:decayed: ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Ale im to nie jedzie tyle czasu do chaty się kulać chyba daleko mają
SebaMC Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kebsol wyjątkowo dobry, Horny, mogłeś zawijać na kebcoka, o tej porze dopiero połowe finki mieli
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kebsol wyjątkowo dobry, Horny, mogłeś zawijać na kebcoka, o tej porze dopiero połowe finki mieli Kabel:whistling:
SebaMC Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kebsol wyjątkowo dobry, Horny, mogłeś zawijać na kebcoka, o tej porze dopiero połowe finki mieli Kabel:whistling: Sorry, nie wiedziałem, że Twoja czyta :facepalm: A Artura kajś dalej powiało?
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kebsol wyjątkowo dobry, Horny, mogłeś zawijać na kebcoka, o tej porze dopiero połowe finki mieli Kabel:whistling: Sorry, nie wiedziałem, że Twoja czyta :facepalm: A Artura kajś dalej powiało? Nie wiem gdzie oni go wywieźli
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona auto stoi pod blokiem Hmmm to jeszcze nie zajumali:whistling:
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona auto stoi pod blokiem Hmmm to jeszcze nie zajumali:whistling: Kapneli sie ze to TDi
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 jestem....jestem.....luzujcie Synki.........najpierw my kulali pobrojonym 1.9 potem pobrojonym 2.0 ....więc nie ma szaleństwa tym bardziej ,że oba z tym dziwnym układem napędowym ..............................................., o którym..........................gdzieś , kiedyś czytałem :decayed: dzięki bardzo za spota Dobrzy Ludzie .... Diman....jakby Twoja Kasia zrezygnowała ..............jednak z BT ...........to ..........................moja w tym samym dniu też zrezygnuje :laughing2::laughing2::laughing2: dzięki Pane za :drunk:i za dotrzymanie towarzystwa :notworthy:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona to mijaliśmy na Knurkowie, chyba jeszcze na działce wosk nakładał Dzięki za spocika, jak zawsze baaaaaaardzo wesoło, niektórzy nieco dziabnęli... Wesoło musi być
neimaD Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 No odstawiłem Różowego pod dom jakues 30min temu
Rekomendowane odpowiedzi