Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 bo już nie chce mi się bawić w jakies nie standardowe rozmiary i robienie trapezu z opony na feldzeTaki rozmiar zaleca producent i taki bez udziwnien tym razem zamówiłem - przynajmniej na zakrętach autko jak przyklejone będzie a i ranty będą chronione Do B8 do ostatnich rotorów zamiast 255/35/19 zamówiłem 235/40/19 - niby odpowiednik a wszyscy widzieli jak to z d*py wyglądało - jakieś takie balony 265/30/20 ma pewne wady - ale trudno - trzeba to mając A5 zaakceptować a wady to : zmuli auto, skręcanie do łatwych czynności nie należy (mimo servotronika) i waga ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- Zalety: trzymanie na zakrętach, fajny wygląd patrzac na dupcie , ori rozmiar, felga chroniona rantem, mega niski profil ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- na takich kapciach autko stało w DE i wyglądało zacnie Miałem kiedyś ten rozmiar w B8 i sprzedałem po 2 tygodniach i jak tu na zlot przyjechać B5 :facepalm: ,się ludzie kompleksów nabawia przez Ciebie z wieczora
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 mnie też - chyba Zaś impreza w robocie? Co tym razem? A7?
Majkel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mnie też może jutro nie być... prawdopodobnie w poniedziałek parę elementów z "black bitch" do malowania pójdzie - jeśli tak to jutro musze zacząć demontować przód i składać górę z dokładką Więc jakby się komuś nudziło koło 16-17.00 to zapraszam!
secio84 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 a ja mam takiego smaka na kebsa ze już dziś bym pojechał
Majkel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 a ja mam takiego smaka na kebsa ze już dziś bym pojechał heheh Ja zobacze, jak zaczne dłubać przy aucie, to zorganizuje sobie cos innego czym podjade na spota, bo co to za piątek bez kebsa
Rekomendowane odpowiedzi