Guregoru Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Czekaj Pelex niech policzę ściągacze do sprężyn tak ?? Hmmmm 100 zł za 1 dzień + 22 procent vat-u a no i bym zapomniał + 15 procent za niedziele i święta. No spoko dogadamy się jakoś :> :polew: :polew: Nie no żart bo nawet nie mam ściągaczy :polew:
mirek31071977 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja jak zwykle nie bo robota a A4 i tak z żonką u teściów Ps.pucek w dziale kolizji i odszkodowań opisałeś stłuczkę twojej dziewczyny.Nie jeździ ona czasem Fordem KA
piterra Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 :> Ja będę raczej na pewno no może pół na pół nie no większe pół w związku z tym mam prośbę do panów jeżeli ktoś ma ściągacze do sprężyn i może pożyczyć to bardzo proszę przywieść na spota. jak się zjawisz to może Ci załatwię :evil: :evil: :evil:
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 bedę się starał być - dziś niespodzianka - przyjadę furą jakiej jeszcze nie widzieliście ( maga kolor i mega felunek ) oczywiście spod znaku [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 08:38_________________________________________________może długo nie zabawię bo będę z dzieciakiem ale bedę
Pelex Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 No MIRON to teraz ja na pewno przyjadę aż mnie ciekawość zżera mogę nie wytrzymać do 19 - tej
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 No MIRON to teraz ja na pewno przyjadę aż mnie ciekawość zżera mogę nie wytrzymać do 19 - tej będziesz w szoku taka fura................ powaga - lakier i fele mega kox
sparki Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 miron tylko pamiętaj tym razem przyjedź czystą furą
piterra Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Miron Ty znów jakiś "jocke" szykujesz, a Pelex jak zwykle się podniecił i napalony jak szczerbaty na suchary :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 co Ty Pelex to piszesz przeca spot je na 18:00!!!! Miron znów wyskoczy z czymś innym, jak to zrobił z hummerem Miron to weź go może, tym bardziej że będzie Twój dzieciak, pojeździmy troche oczywiście mowa o hummerze A PANOWIE... ŚNIEG PADA!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!!!!ŚNIEEEEG PAAAADAAAAAA :> :> :> CO W ZWIĄZKU Z TYM? pierwsze na Forum, a potem na Arene podriftować??? noo i dementuje jakieś plotki...moja dziewczyna jechała MOJĄ PEREŁKĄ czyli moim pazdziochem A4... znów bok, i znów malowanie ;( nooo ale będe!!! wyklepiemy moją fure, ktoś ostatnio mówił o malowaniu, to może poćwiczymy??? TAK CO KAŻDY BĘDZIE DZISIAJ BO MAMY MEGA WYPAS POGODĘ, I TO OSTATNI SPOCIK W TYM ROKU RACZEJ!!! będe na 1000000000% chyba że skasuje auto doszczętnie...ale już go mam dosyć szczerze mówiąc :gwizdanie: chyba z wiosny nowe padło
Kamilbs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam Ja tam dzisiaj dopiero pierwszy raz do was zagoszczę Myślę ze mnie miło ugościcie
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 nooo jasne że TAK Kamilbs... wpadaj wpadaj!!! KAŻDY JEST BARDZO MILE WIDZIANY...!!! odrazu podpowiem że zawsze stoimy w tym samym miejscu tzn. jak wjedziesz na ten podziemy parking, to zaraz za "śpiącym policjantem" w prawo skręcaj a tam właśnie stoimy, obawiam się że parking jak ostatnio może być pełny bo jest przed świętami ale damy rade tak jak wtedy! więc szukaj Nas szukaj... ps. jak by coś to szukaj BIAŁEGO A4 B5 z czarnymi lampami (sedan), to jest topowe auto naszego Vice Prezesa, z czarnymi dodatkami napewno zauważysz! :gwizdanie: nie zrozum mnie źle Gureguru :>
Pelex Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 PUCUŚ troszkę w błąd wprowadziłeś naszego kolegę bo nie wiadomo czy on nie nadjedzie z drugiej strony czyli od ul. Witkiewicza wtedy musi przejechać cały parking i przed wyjazdem skręcić w lewo czyż nie mam racji ale jak byś nie jechał to szukaj nas na rogach parkingu wtedy na pewno nas znajdziesz
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 ps. jak by coś to szukaj BIAŁEGO A4 B5 z czarnymi lampami (sedan), to jest topowe auto naszego Vice Prezesa, z czarnymi dodatkami napewno zauważysz! :gwizdanie: nie zrozum mnie źle Gureguru :> Spoko :> :kox: A Miron pewnie kupił nową karoserię do swojego piździka i teraz nas wkręca :polew:
Kamilbs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 koledzy bede lacial 88 z bytomia a pozatym jest CB to dam rade
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 No to panowie zabierać dzisiaj ze sobą opłatki :polew:
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 Kamilbs - fajnie że wpadłes - zapraszamy częściej
Pelex Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jasne zapraszamy jak widziałeś u nas jest bardzo specyficzny klimat ale to dlatego że przyjeżdża sama elita spotów śląskich w Gliwicach a my znamy się juz dość dobrze dlatego tak dziwnie sie zachowujemy :polew: CAŁE ŻYCIE Z WARIATAMI ale parę wizyt i będziesz jak my Panowie mój Avancior jest już błogosławiony na wysokościach czyli zawiecho seria dzisiaj zawitała cóż za komfort GURUGURU nie wiedziałem że Ty masz własny film
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 GURUGURU nie wiedziałem że Ty masz własny film Kurde i wydało się no :polew:
czester Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 I jak pelex ile zajela ci wymiana zawiechy?
Pelex Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jakieś półtora godzinki CZESTER razem z rozbieraniem tego tyłu w moim avancie no i było nas dwóch do tego i mieliśmy podnośnik który podniósł całe auto na raz więc wszystkie koła od razu w powietrzu
Rekomendowane odpowiedzi