Majkel Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Mega dopieszczona aukcja ... ja bym go dobrze sprawdził przed kupnem lepiej wydać pare stówek na wizyte w aso lub u kogoś kto się zna niż potem dochodzić zwrotu kasy u handlarza... tak też właśnie zrobimy, jutro będzie znana historia auta i auto sprawdzi jedyny jak dla mnie pewny mechanik siedzący tylko w VAG-ach, osobiście miłośnik Audi
Pucek Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 ASO i "sprawdzanie auta" = Nie chciałem tego pisać
Majkel Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 ASO i "sprawdzanie auta" = W sensie... historia z aso swoją drogą spłynie a sprawdzane auto będzie gdzie indziej Jutro dam znać co z tego wyszło
miron78 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Gdybym miał na to czas to z mojej strony ASO NOMA2 miało by sprawę i zrobił bym wszystko żeby osoba odpowiedzialna wyleciała z roboty
neimaD Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Hmm żadnej c6 z tych okolic nie znam, a s-line to ma tylko wewnętrzne, więcej nie powiem bo siedzę na telefonie ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- ok, poza tym trzeba sprawić działanie distronica bo osłona była klejona - kamera też mogła dostać, poza tym wypasik nawet dobry jedynie dziwi brak składania lusterek i pamięci siedzeń, auto po polerce było myte na myjniach automatycznych, hamulce chyba też nie są z S-line. A tak od siebie to słyszałem, że ma składane auta dobrze sprawdzić trzeba wszystkie wlepy, VIN itp...
Majkel Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Hmm żadnej c6 z tych okolic nie znam, a s-line to ma tylko wewnętrzne, więcej nie powiem bo siedzę na telefonie---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- ok, poza tym trzeba sprawić działanie distronica bo osłona była klejona - kamera też mogła dostać, poza tym wypasik nawet dobry jedynie dziwi brak składania lusterek i pamięci siedzeń, auto po polerce było myte na myjniach automatycznych, hamulce chyba też nie są z S-line. A tak od siebie to słyszałem, że ma składane auta dobrze sprawdzić trzeba wszystkie wlepy, VIN itp...
miron78 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 a skąd wiesz że było myte na myjniach automatycznych Nie pracujesz Ty w ASO tak czasem
neimaD Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 a skąd wiesz że było myte na myjniach automatycznych Nie pracujesz Ty w ASO tak czasem To się widzi :-) "urwana" wycieraczka od myjni :-)
Rekomendowane odpowiedzi