Mario22 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Pany ma który może klucz do blokowania wiskozy? Pilnie potrzebny Wiskoza to jakaś choroba czy o co kaman ???? :screwy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Pany ma który może klucz do blokowania wiskozy? Pilnie potrzebny Wiskoza to jakaś choroba czy o co kaman ???? :screwy: miał byś Audi to byś wiedział :grin: chodzi o sprzęgło wiskotyczne wentylatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wysłany z OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Powiem tak.... DLA MNIE DZISIEJSZY WYJAZD BYŁ NAJLEPSZYM KLUBOWYM WYPADEM JAKI ZALICZYŁEM I Z PEWNOŚCIĄ DŁUGIIII CZAS NIC GO NIE POBIJE!!!! Po rak kolejny Śląsk pokazał że ma mocno zżytą ze sobą ekipę!!! Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim, którzy dołączyli się do całej akcji... i te same podziękowania dla Młodych, którzy Nas świetnie przyjęli!!! Tu kilka fotek dla tych,których nie było dzisiaj z Nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dziekuje za wspolny trip Wysłany z OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydo85 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja też dziękuję, seves sorry ze ci auto zasłoniłem [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dziękuje również za wycieczkę, oczywiście Majkel i Tomi podziękowania dla was i oczywiście dla młodej pary wielke dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki wszystkim za wspólny wyjazd było i jeszcze raz Najlepszego Dla Młodej Pary Diman nie ma za co to ja dziękuje za towarzystwo i oczywiście podziękowanie dla Majkela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Z rana Szkoda ze nie dalem rady pojechac rozebralo mnie na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Widzę że wypad się udał gratulacje dla Pary młodej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi