Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj Pucek a ty nadal pijany :kox:

CHOPIE WYTRZEŹWIEJ już po sylwestrze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 14:55_________________________________________________ja dziś na 99% nie przybędę ;( ;( ;( ;( ;( :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to faktycznie Piter :wallbash: :wallbash: :wallbash: nic innego ci nie zostało :naughty:

Opublikowano

Mam nadzieję,że dobrze się teraz bawicie.A mi znów tylko forum zostało bo żonka :a4fan: pojechała do pracy.

Opublikowano

Było nas uwaga żeby was liczba nie przeraziła :naughty: 3 :good: coś pięknego z czego jeden to brat GuruGuru ale 1,5 godziny ślizgaliśmy się pod Areną :naughty: znaczy ja bo Vicek jak zobaczył wskazówkę swojego baku to po 15 minutach przestał się ślizgać :polew:. Jakby kto jechał na Arenę a dokładnie na Decathlon czy jak to się nazywa to uważajcie tam jest juz wszędzie lód pod śniegiem o czym przekonał się jeden pan który chciał swojej rodzince pokazać jak on pięknie swoim starym Fordem potrafi rękaw zaciągać i na pierwszym zakręcie obróciło typa o 180 stopni :polew: mało w krawężnik nie za....ał :wallbash:

Opublikowano

nio to chyba padł rekord FREKFENCJI

przykro mi

ale czasem są priorytety i jeszcze większe priorytety :gwizdanie:

za tydzień też mnie nie będzie bo w końcu podobno mają przywieść moje dechy ze stolarni na meble do kuchni i kur.. ktoś to musi wnieść na te trzecie piętro :shocked:

Opublikowano

kur.. ktoś to musi wnieść na te trzecie piętro :shocked:

To po co ty masz tą twoją skoro i tak ty wszystko robisz :kox: :gwizdanie:

A co do tego lodu pod śniegiem na arenie o którym pisał Pelex to ja słyszałem że to jakichś dwóch debili w :a4fan: z czego jeden miał :quattro: tak załatwili parking i rondo :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

drifterzy :> :polew:

chciałbym to widzieć! pojeździł bym takim quattro wokół ronda boczkiem... nie powiem :wink4:

moim padłem tylko idzie rękawem wprawiać w ruch tył bo przód na takim lodziku roluje a roluje, a gdybym miał na 4 łapy to by się działo :naughty:

MOŻE PREZES W TYM TYGODNIU WPADNIE I DA NAM UJEŹDZIĆ TROCHE B6... :slina: hehhehe :polew: wątpie ale trza mieć fantazje!

jak wymienie termostat to przyjade, bo teraz mam smoka:/ wdupia mi 14 litrów bez pałowania :kwasny: a nie mogę odkręcić jednej śruby z termostatu żeby go wymienić, ciulaty dostęp, zwykłym nasadowym, ani żadną rurką nie da rady, cudowałem i nic, jade po wypłacie do mechanika

teraz czuje się jak bym jeździł quattro, turbo 230 kucy bo tyle to żre :polew: :polew: :polew:

ps. dalej patrzę po tym leonie z pakietem top sport + silniczek ARL na czipie = 180 kucy z pełnym wypasem dla mnie to kosmos przy tym moim ale WIEM, JESTEM JUŻ ZLINCZOWANY ZA WYBÓR TEJ MARKI... :tongue4:

Opublikowano

kur.. ktoś to musi wnieść na te trzecie piętro :shocked:

To po co ty masz tą twoją skoro i tak ty wszystko robisz :kox: :gwizdanie:

a ty mi tu nie cwaniakuj :cool1: GÓWNIARZU :polew: :polew:

Opublikowano

a ty mi tu nie cwaniakuj :cool1: GÓWNIARZU :polew: :polew:

Ja cie no teraz to się prawie obraziłem :tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dejcie se synki po szlagu...

no chyba że to ŻONA Piterry pisała :polew:

Opublikowano

Nie będę go bił bo starych osób się nie rusza bo jeszcze upadając coś sobie zrobią :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a coś Prezes sie nie odzywa...czyżby dalej wyjeżdzał ze zakopianki???? :polew: :polew: :polew:

podobno kilometrowe korki tam :naughty:

i Pelex też jakoś cicho...o Czesterze wogule nie wspominam :decayed:

:gwizdanie:

Opublikowano

Nie no po prostu niektórzy jeszcze nie są w stanie wsiadać do auta po sylwestrze albo wogóle włączać komputera :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

Czesc Panowie :> faktycznie dawno mnie tutaj nie bylo, ale dopiero co wrocilem z sylwestra, a dokladnie z pod Poznania, takze cale swieta i sylwester poza domem bez dostepu do neta, ale wyjaz wypas :)

Gdybym byl to zapewne na spocie bym sie pojawil, ale nawet pelex nie mogl sie do mnie dodzwonic, bo takie zadupie ze komorki nie odbieraja... od teraz obecnosc obowiazkowa na kazdym spocie.

A tak w ogole to wszystkiego dobrego w nowym roku i wiecej tych A5 i R8 :tongue4:

Opublikowano

Pucek - seat to akurat dobra marka, zresztą to rodzina audi a co do Leona to bardzo polecam - silniczek ARL + TOP SPORT lub FR + 4x4 i masz furke miodzio. Osobiście śmigałem takim w wersji 180 kucy i w wersji 230 z firmy compsport ( z tym to mój ma kredki tak zapitala ). Tak więc leon ARL :good:

A co do areny to byłem tam wczoraj Q5 :) niestety dziś o 9.00 musiałem furke oddać :disgust: ( fotki wkleje później ) a najlepsza rzecz w Q5 to zimówki 19 ( rozwaliły mnie te zimówy rozmiarem ) ogólnie spoko fura ale i tak wolę A5 :naughty:

Opublikowano

PUCEK jak ja sie mam odzywać po takim wałku jaki spotkał mnie i GURUGURU po prostu porażka :thumbdown: no ale było minęło i może sie pokarze w piątek na spocie :wink4: ale to tylko może :confused4:

Opublikowano

hehhehehe jeden który dobrze wypowiedział się na temat MOOŻE MOJEGO PRZYSZŁEGO AUTKA...

ja też innego Miron bym nie chciał, ARL z Top Sport noo a jak bym trafił 4x4 to było by extra, ale wystarczył by mi taki z lekkim softem na właśnie 180 kucy - słyszałem że to ma ciąg niemożliwy

bo niestety chociaż bym chciał Prezesowe B6 to nie mam szans bo jak narazie dla mnie za drogi wypas, za takiego leona dam ok. 35 tyś a za B6 pewnie 15 tyś więcej o ile nie jeszcze więcej :kox: ale wiem że jak bym miał to bym dał :naughty: :naughty: :naughty:

martwi mnie tylko to że seat nie trzyma ceny jak Audi :confused4:

ogólnie rzecz biorąc na lepsze/nowsze Audi mnie nie stać, bo co kupie A3? A6 które mi się nie podoba? kolejne B5? stare A8...by spasowało ale jak się spitoli to :thumbdown:

WV niema nic ciekawego, japończyków nie lubie chyba że lancer albo impreza ale to też nieosiągalne, ogólnie dla mnie najlepsza opcja to poczekać 10 lat i kupić R8 albo A5 :polew: :polew: :polew::decayed:

noo a wracając do spociku to mam nadzieję że przyjade, bo sypie a sypie a podobno dopiero zima do nas idzie więc już mi się pysk uśmiecha a ręczny płacze :polew:

tylko musze wymienić ten szajski TERMOSTAT :evil:

PS. a może niebieski potwór - corsa? :kox::polew:

Opublikowano

Pucek przy nakładzie kasowym do 30-35 tyś zł niema lepszego autka na rynku niż seat leon ARL. wygląd - zejebisty, silnik - sprawdzony, nie do zajechania, bardzo podatny na podnoszenie mocy, materiały , spasowanie i wykończenia do przyjęcia. Z takiego ARL-a za 3-3,5 zł wyciągasz 2xx kucy i śmigasz aż miło przy spalaniu 6,5-8,5 litra ropy

szukaj takiego czegoś tylko w lepszym stanie oczywiście

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4596697[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 10:40_________________________________________________jak myślisz co bym wybrał na Twoim miejscu golasa B6 czy ładnego z wyglądu, wypaśnego, dającego frajde z jazdy leona :)[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 10:42_________________________________________________a tu masz furke od kolesia z Wrłocławia ( była robiona u Patryka czyli w firmie Compsport tam gdzie ja robię swojego ) POLECAM :good:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 10:49_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5274112

Opublikowano

nooo srebrna jest wypas, widziałem już ją dawno, bo conieco oglądałem, ale zleksza za dużo rodzynków wpakował do silnika, bo jak padnie mi w przyszłości turbo to będzie płacz... :naughty:

hehehhe nie noo jak B6 to Prezesowe :>

pogadamy na spociku :tongue4:

Opublikowano

Dobra dobra co wy tu nie o audi rozmawiacie :thumbdown: a tak serio kto będzie w piatek żebym tam sam nie skończył bo ostatnio gdyby nie Pelex to bym się nie mile rozczarował :bicz3: