diman Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Bo my od razu na kebab pojechali ale późno 19.40 dopiero
stelmach Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Witajcie, kupował ktoś z was cokolwiek u tego jegomościa Audi Części Wagner z Knurowa, bo poszukuję pompowtryskiwaczy.
egon47 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Bo my od razu na kebab pojechali ale późno 19.40 dopiero O tej godzinie to ja w Cinema City byłem
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Edytowane 13 Listopada 2015 przez Arturoo
secio84 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupić naciepane z GT-I9195
pajda Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupić naciepane z GT-I9195 W tej kasie to b7 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . A ty dalej w padline inwestujesz? A na mnie gada ... Edytowane 14 Listopada 2015 przez pajda
secio84 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupić naciepane z GT-I9195 W tej kasie to b7 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . A ty dalej w padline inwestujesz? A na mnie gada ...No to bez sensu z papucia na lacz zmieniać naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupić naciepane z GT-I9195 W tej kasie to b7 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . A ty dalej w padline inwestujesz? A na mnie gada ...No to bez sensu z papucia na lacz zmieniać naciepane z GT-I9195 Dokładnie....tym bardziej, że gotówką, która będziesz dysponował spokojnie wystarczy Ci na zakup fajnego b5 ....A znam jedno ciekawe
pajda Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupić naciepane z GT-I9195 W tej kasie to b7 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . A ty dalej w padline inwestujesz? A na mnie gada ...No to bez sensu z papucia na lacz zmieniać naciepane z GT-I9195 Dokładnie....tym bardziej, że gotówką, która będziesz dysponował spokojnie wystarczy Ci na zakup fajnego b5 ....A znam jedno ciekawe Ja myślę że jak nie ma parcia na audi to fajne punto czy tez corse za 30 wychaczy , rocznik wysoki, maly przebieg i mala moc [emoji12]
H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupić naciepane z GT-I9195 W tej kasie to b7 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . A ty dalej w padline inwestujesz? A na mnie gada ...No to bez sensu z papucia na lacz zmieniać naciepane z GT-I9195 Na wypasioną b7 zawsze warto zmienić.
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . Jak się gość zdecyduje to sprzedam tylko problem będzie potem co kupićnaciepane z GT-I9195 W tej kasie to b7 Rysiek sprzedaj padło.... Już tak drogie nigdy nie będzie..... Sorki za skleroze... Z tym oddzwonieniem przepraszam.... Dopiero zjechalem na chatę . Mario podnieś ceny to jest Polska. Dzięki za spota Pany Diman thx pomoc , horny dziękówa za ogarnięcie gratów pod kolejny modzik . A ty dalej w padline inwestujesz? A na mnie gada ...No to bez sensu z papucia na lacz zmieniaćnaciepane z GT-I9195 Na wypasioną b7 zawsze warto zmienić. Właśnie, co z tego że w środku to samo jak na zewnątrz całkiem inne auto
pajda Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja bym na b7 nie zmieniło, bez sensu z kuli grilla z przodu. A przeskocz technologiczny żaden.
diman Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 A jak synek ni mo kasy to co mo zrobić a jest okazja za swoje dostać dobre pieniądze
ucho.77 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja bym na b7 nie zmieniło, bez sensu z kuli grilla z przodu. A przeskocz technologiczny żaden.+1
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja bym na b7 nie zmieniło, bez sensu z kuli grilla z przodu. A przeskocz technologiczny żaden. Tak, tylko zmieniając na B7 masz jeszcze przynajmniej 2 lata na dozbieranie do np. B8, nie oszukujmy się, ceny B6 lecą na łeb, B7 jeszcze jakoś się trzyma.
Rekomendowane odpowiedzi