Sensei Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czy ktoś zna tę firmę tuningową? http://www.dyna-mite.pl/o-nas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czy ktoś zna tę firmę tuningową? http://www.dyna-mite.pl/o-nas/ chłopcy z formu robili chyba tam pomiary mocy. Ja bym nie kombinował i jechał do kogoś z forum, ew CompSport lub Dynosoft. Jak chcesz to się trochę wstrzymaj: na pewno Majki pojedzie, ja też za jakiś czas i kumpel B8 też by jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) No właśnie mam takie coś od nich i nie wiem czy nie przesadzili. Wzmocnili sprzęgło i wyszło 460Nm i 190KM z 2.0TDI 143KM Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Gruby niut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Gruby niut Pewno i tak zaraz szlak trafi to sprzęgło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Gruby niut Pewno i tak zaraz szlak trafi to sprzęgło.Nie ryzykujesz...nie żyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Z tym niutem pojechali... mogli go mniej zrobić ale lepiej rozłożyć w całym zakresie obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Z tym niutem pojechali... mogli go mniej zrobić ale lepiej rozłożyć w całym zakresie obrotów. Czyli mało fachowa robota. Śmierdzi mi tu gotowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Z tym niutem pojechali... mogli go mniej zrobić ale lepiej rozłożyć w całym zakresie obrotów. Czyli mało fachowa robota. Śmierdzi mi tu gotowcem. Ile razy auto hamowali? Takie kreski robi dynosoft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 A tak serio... zgadzam sie z Hammerem, 420 jakby rozłożyli go na całą długość obrotów z jak najmniejszą stratą na wyższych to na pewno by lepiej to jechało jak na tym 460. Choć zakres obrotów w jakim jest dostępny jest dobry, ale za ostro wchodzi i spada. Ale to jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlufo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Z tym niutem pojechali... mogli go mniej zrobić ale lepiej rozłożyć w całym zakresie obrotów. Czyli mało fachowa robota. Śmierdzi mi tu gotowcem. Ile razy auto hamowali? Takie kreski robi dynosoft 21 marca odwiedziłem Aligatora. Kreski w CJCA wyszły tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja wczoraj gadalem z Aligatorem i najbliższy termin gdzies za 3 tyg mi za AVF i quattro powiedzial 1,5tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja wczoraj gadalem z Aligatorem i najbliższy termin gdzies za 3 tyg mi za AVF i quattro powiedzial 1,5tysNormalna cena jak u fachowców. Tyle samo płaciłem za leona 1,9 TDiNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Ostatnio aż fejsbuk kipi... Co chwile coś znika komuś z placu...a jednego leona już zajumali drugi raz w zabrzu.. haha co za pech.. Naciapane z Z2 Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto Jakaś nowa grupa panuje na śląsku ( w GL wystarczy auto zostawić na Trynku lub Sikorniku) i rano nie ma, znajomemu z soboty na niedziele zajumali auto lawete nawet z pod domu. Mario o tym Leonie słyszałem w Zabrzu za drugim razem im sie już udało skurwy..... ostatnio w Zabrzu zajumali nawet poczciwego Merca W124 A policja w GL wystosowała apel do mieszkańców żeby lepiej pilnowali Swoich aut Ja wczoraj gadalem z Aligatorem i najbliższy termin gdzies za 3 tyg mi za AVF i quattro powiedzial 1,5tysNormalna cena jak u fachowców. Tyle samo płaciłem za leona 1,9 TDiNaciapane z Z2 No ja z dimanem parę lat temu płaciliśmy za 2.0 tdi 1200zł ale ta cena co mi podał jest z hamownią quattro Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez MAJKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto Jakaś nowa grupa panuje na śląsku ( w GL wystarczy auto zostawić na Trynku lub Sikorniku) i rano nie ma, znajomemu z soboty na niedziele zajumali auto lawete nawet z pod domu.Mario o tym Leonie słyszałem w Zabrzu za drugim razem im sie już udało skurwy..... ostatnio w Zabrzu zajumali nawet poczciwego Merca W124 A policja w GL wystosowała apel do mieszkańców żeby lepiej pilnowali Swoich aut Ja wczoraj gadalem z Aligatorem i najbliższy termin gdzies za 3 tyg mi za AVF i quattro powiedzial 1,5tysNormalna cena jak u fachowców. Tyle samo płaciłem za leona 1,9 TDiNaciapane z Z2 No ja z dimanem parę lat temu płaciliśmy za 2.0 tdi 1200zł ale ta cena co mi podał jest z hamownią quattro Majki a Astry też kradną bo jeszcze przez tydzień wypłacają mi 100 %? ;-) moge zostawić otwartą... :-) Naciapane z Z2 Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mario sprawdz hehe jak zajumali teraz nawet 307 i jakiegoś citroena to Astre moze też wezmą heheheKtoś fajnie napisał na Twoje Gliwice na FB że jak już kradną francuzy w GL to nie jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi