miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 avanty mogą miec i 300 kM i tak są do bani na śląskich panuje wolność słowa [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 09:04_________________________________________________dla mnie niema różnicy czy sedan czy avant - ważne żeby to coś oglądało mój tył
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 dla mnie niema różnicy czy sedan czy avant - ważne żeby to coś oglądało mój tył Oj ale wy sobie słodzicie
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 ale mi nie chodziło o Krolu tylko ogólnie o fury na naszych drogach [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 09:09_________________________________________________z A4-kami się nie ścigam - bo to rodzina
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 z A4-kami się nie ścigam - bo to rodzina I to mogę poprzeć w 100 % A i tak pewnie 3/4 by wdupiła
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 odnośnie avantów : Avanty B5 nie są ciekawe, ale B6 to bajka :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 hahahah teraz sie nie podlizuj krolu... noo ja tez sobie obiecałem że z audi się nie ścigam, tzn. musze panować nad moimi wściekłymi kucami bo wtedy każdy by ogladał moje naklejki na tylnej klapie... :polew: ale Piterra to ma problem! tyle kucy a kierownik taki słaby psychicznie, no i masz, wkońcu się dorobił nowych lamp!
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 kurcze ja mam 90 kM ledwo mogę się z KZKGOPem ścigać z przystanków ;P chciałem jeszcze w tym roku zmienić na B6, ale chyba nic z tego nie będzie, musze znaleźć dla siebie własne lokum, wieć też muszę pomysleć o modyfikacjach, nie wiem jak to jest bo silniczek ma ponad 210000 km przejechne (podobno)
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 krolu kupuj B6 avant - będziesz miał i super fure i zarazem lokum ( w B6 miejsca Ci pod dostatkiem )
sparki Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 prezes nowego kupca sobie nakręcasz widze :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 z A4-kami się nie ścigam - bo to rodzina I to mogę poprzeć w 100 % A i tak pewnie 3/4 by wdupiła bez przesady - wg mnie żeby się pewnie czuć na drodze i byle kto Cię nie objechał to trzeba mieć w granicach 300-350 kucy ( zależy od wagi autka ) dlatego tak bardzo mnie kręci A5 ( wyglądem ) S3 sportbac ( wyglądem a silnikiem przedewszystkim ) Od S3 niejedne porsche baty dostanie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 09:46_________________________________________________Krolu jeżeli dom na kółkach nie bardzo Ci odpowiada to mam jeszcze do zaoferowania wersje pływającą - choć zdaje sobie sprawę, że może to wymagać pewnego kredytu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B89219
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 z A4-kami się nie ścigam - bo to rodzina I to mogę poprzeć w 100 % A i tak pewnie 3/4 by wdupiła bez przesady - wg mnie żeby się pewnie czuć na drodze i byle kto Cię nie objechał to trzeba mieć w granicach 300-350 kucy ( zależy od wagi autka ) dlatego tak bardzo mnie kręci A5 ( wyglądem ) S3 sportbac ( wyglądem a silnikiem przedewszystkim ) Od S3 niejedne porsche baty dostanie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 09:46_________________________________________________Krolu jeżeli dom na kółkach nie bardzo Ci odpowiada to mam jeszcze do zaoferowania wersje pływającą - choć zdaje sobie sprawę, że może to wymagać pewnego kredytu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B89219 hmm pomyśle a są czerwone ?
Pelex Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Krolu troszkę sobie nagrabiłeś z tymi Avantami B5 masz pytania odnośnie diesla a u nas największe spece od tych wozów to prawie tylko Avanciarze łącznie ze mną :gwizdanie: i coś pewnie bym Ci doradził jak go zmodyfikować ale chyba nie lubię sedanów (bez obrazy). Ja jutro będę ale nieco spóźniony myślę że na 19:00 dojadę
sparki Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Krolu troszkę sobie nagrabiłeś z tymi Avantami B5 masz pytania odnośnie diesla a u nas największe spece od tych wozów to prawie tylko Avanciarze łącznie ze mną :gwizdanie: i coś pewnie bym Ci doradził jak go zmodyfikować ale chyba nie lubię sedanów (bez obrazy). Ja jutro będę ale nieco spóźniony myślę że na 19:00 dojadę No a teraz to ty sobie nagrabiłeś panie a ja jeszcze nie wiem czy zaszczyce was moją obecnością
mirek31071977 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Miron nie wierzę,że się z A4 nie ścigasz.Rodzina rodziną ale jest osoba kierowcy.Nie zdraźniło by cię jakby ci koleś ze wściekłymi 101 kuńmi :polew:fiknął?Chociaż nie.Mając taką furkę,wogóle AUDI nic nie trzeba udowadniać. Mnie standardowo znowu jutru nie ma.
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Kurcze ja jutro mam egzamin o 16 (z Termodynamiki, będe moce na turbinach i spreżarkach liczyć ) pózniej muszę wracać do Bytomia nie wiem ile mi tam zejdzie, też pewnie pojawię się koło 19, może wcześniej
piterra Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie zabijajcie ale znów mnie nie będzie niestety siły wyższe ale kuchnia prawie gotowa
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie zabijajcie ale znów mnie nie będzie niestety siły wyższe ale kuchnia prawie gotowa Nie takiej odpowiedzi oczekiwałem
Rekomendowane odpowiedzi