Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja właśnie wróciłem z deski... I ten tego no... Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bry Naciapane z Z2 Zabrałem żone na romantyczny obiad.. :-) Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No wszyscy romantyczni kierowcy tam zaglądają
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Andrzej też tam przesiadywał z mainem
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie wyviera się ktoś jutro z rana ja Soszów na narty na 4 h? Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Andrzej też tam przesiadywał z mainem On miał troche inną pasję .... ale miał.... podobnie jak Mario
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No wszyscy romantyczni kierowcy tam zaglądają Ale się czepiasz. Chop się stara jak może
Onyks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wyviera się ktoś jutro z rana ja Soszów na narty na 4 h? Naciapane z Z2 Jeśli nie chcesz stać w korku wybierz się w droge przed 9. Wczoraj wracałem z Soszowa kolo 12 i korek w stronę Wisły zaczynał się od Ustronia. Na stoku warunki świetne, praktycznie wszystkie trasy otwarte. Jeśli mróz odpuści sam się wybiorę. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Onyks
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) No wszyscy romantyczni kierowcy tam zaglądają Ale się czepiasz. Chop się stara jak możeNo....Wybrał najbardziej polecaną knajpę na portalu eDarling Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Arturoo
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie wyviera się ktoś jutro z rana ja Soszów na narty na 4 h? Naciapane z Z2 Jeśli nie chcesz stać w korku wybierz się w droge przed 9. Wczoraj wracałem z Soszowa kolo 12 i korek w stronę Wisły zaczynał się od Ustronia. Na stoku warunki świetne, praktycznie wszystkie trasy otwarte. Jeśli mróz odpuści sam się wybiorę.Ja tak śmigam że zero korków... O 8 otwieram wyciąg karnet na 4h i dodomku... Zero szans na korkiNaciapane z Z2 No wszyscy romantyczni kierowcy tam zaglądają Ale się czepiasz. Chop się stara jak możeNo....Wybrał najbardziej polecaną knajpę na portalu eDarling Nie poprostu byliśmi w żorach w aquarionie więc wziołem żonie pokazać jak smakuje najlepszy szaszłyk w okolicy... Do tego żurek.... MniamNaciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No i git w nagrodę będzie sexTerqz gram w Driveclub... Nie mam czasu na pierdoły... :-P Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No i git w nagrodę będzie sexTerqz gram w Driveclub... Nie mam czasu na pierdoły... :-P Naciapane z Z2 Andrzej tez bardzo poświęcał sie pasji
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No i git w nagrodę będzie sexTerqz gram w Driveclub... Nie mam czasu na pierdoły... :-P Naciapane z Z2 Andrzej tez bardzo poświęcał sie pasji A jaką pasje miał Andrzej? :-D Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi