Pucek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 siemka Czesterku, nic nie pisałem bo sam nie wiem kiedy do niego pojadę... napewno w tym tygodniu, czekam na informacje, no i mam być koło 9 rano u Gregora na posesji a w drodze powrotnej odwiedzam Prezesa, musi mi wkońcu załatwic fioletowy kolor i chipa u compotów ja spadam ciągnąć kable zasilające do wzmacniacza, później się odezwe, jak by coś to dzwonić
MAJKI Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Nadrobione te zaległe strony o paszportach polsatu, piasku o zmianie płci i ostatnie 2 strony żegnania sie :gwizdanie: to tyle w streszczeniu dla Tych co nie bedą chcieli tego czytać
kris_kilt Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Czester , to może my się z Gregorym ugadamy na spota piątkowego - pogadać o tych wydechach , bo ja jestem dość zainteresowany ja niestety nie dam rady w żaden dzień być tam o 9 rano , taka zmiana ... teraz tylko kwestia czy Gregor będzie "nami zainteresowany" ... :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja spadam ciągnąć kable zasilające do wzmacniacza nie spal niczego przy okazji :> panowie nie potrzebuje ktos felg stalowych 15"? wsam raz na opony zimowe mam do sprzedania, a zajmuja mi tylko miejsce w garazu. no i jakby ktos mial znajomego co jezdzi Oplem Corsa czy Astra to tez mam 6 felg stalowych 14" juz z oponami zimowymi w bardzo dobrym stanie mam tez glosniki 6x9" 3-drozne Boschmann o max mocy 1000W
A-rek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 witaj Guru slyszeliscie juz o rozbitym SLR w Warszawie? http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1620266,0,,trzy_samochody_zderzyly_sie_na_wislostradzie,wiadomosc.html
Guregoru Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 No szkoda autka (ps. dobrze że nikt nie zginął )
A-rek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 rozbic auto za takie pieniadze i tu przyklad ze takie sportowe auta nie nadaja sie na polskie drogi
krolu Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 witaj Guru slyszeliscie juz o rozbitym SLR w Warszawie? http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1620266,0,,trzy_samochody_zderzyly_sie_na_wislostradzie,wiadomosc.html Podobają mi się komentarze pod artykułem o "złych genach"...
Pelex Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Jezu ale nawaliliście postów masakra poprostu Już drugi browar hleje i nie przeczytałem wszystkiego
Skydiver Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Nadrobione te zaległe strony o paszportach polsatu, piasku o zmianie płci i ostatnie 2 strony żegnania sie :gwizdanie: to tyle w streszczeniu dla Tych co nie bedą chcieli tego czytać Uff dzięki Majki ułatwiłeś sprawę bo po weekendzie było grubooo
czester Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 z wieczora Limit postow juz sie wyczerpal wczoraj czy co ?
gregory Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Hej! Ja zaczynałem dziś od 804 strony, spamerzy. Ale przeczytałem po łebkach Ja zaproponowałem w Pławkach że postawię na 900, no i dementuję plotki- nie stawiałem jeszcze nigdy browara, tak więc jestem chętny . Czester co chcesz z katem zrobić? Kris, a co ty z wydechem? Gregor nie chcesz zmienić fury http://moto.allegro.pl/item735763256_honda_civic_coupe_450km.html Mnie jakoś Hondy nie przyciągają Poza tym to znam to autko trochę, to chyba było auto reprezentacyjne Sląskiego Tuning Klubu, reprezentowało klub na zawodach 1/4, wcześniej miało inne mniejsze turbo: http://www.s-t-k.pl/klubowicze.html A te 450KM z 1,5L do użytku na codzień (tylko się uśmiechnę ) Skydiver dziś jechałem w okolicy Pyrzowic i widziałem jakiś spadochroniarzy, ale nie byłem pewny czy to spadochroniarze czy motolotnia bo bardzo długo spadali :> Tak więc nie dowidziałem. Nir byłeś to ty przypadkiem?
Guregoru Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Gregor ty jeszcze nie stawiałeś wydawało mi się że już stawiałeś [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 20:51_________________________________________________Ps. No chyba że mi się z Guregoru pomyliłeś :polew:
gregory Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Gregor ty jeszcze nie stawiałeś wydawało mi się że już stawiałeś [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 20:51_________________________________________________Ps. No chyba że mi się z Guregoru pomyliłeś :polew: No najwyraźniej Bo ja nie przypominam sobie żebym kupował browar na spota
Skydiver Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Skydiver dziś jechałem w okolicy Pyrzowic i widziałem jakiś spadochroniarzy, ale nie byłem pewny czy to spadochroniarze czy motolotnia bo bardzo długo spadali :> Tak więc nie dowidziałem. Nir byłeś to ty przypadkiem? Hej w okolicach Pyrzowic raczej spadochroniarze mają zakaz skoków (latania samolotem) Jedyni możesz czasem zobaczyć skoczków na pokazach lub wojsko jak skacze w okolicach 3 stawów. Byli to zapewne glajciarze bo z daleka wygląda to podobnie
Pelex Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Nadrobione te zaległe strony o paszportach polsatu, piasku o zmianie płci i ostatnie 2 strony żegnania sie :gwizdanie: to tyle w streszczeniu dla Tych co nie bedą chcieli tego czytać Uff dzięki Majki ułatwiłeś sprawę bo po weekendzie było grubooo Siema kiedy ĆIP na ile wogóle bijesz 135 ?[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:03_________________________________________________Panowie jest problem dodam że wtrysk sterujący przy wyrwanej świecy po mechaniku większość forumowiczów wie o co chodzi http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_przydymiony_wtrysk_sterujacycykanie_podczas_przyspieszania-t95788.0.html
czester Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Gregor ja sie nie chce klocic kto ma stawiac, ale ja tez nie stawialem, i chyba nawet sie zadeklarowalem ze na 900 stawiam, ale jak wolisz Co do kata to myslalem, zeby wyciac kata i wspawac pusta puszke po kacie, albo zregenerowac wiertarka moj, co ty o tym myslisz ? Wybieram sie jutro do Katowic na spota, czy jest ktos jeszcze chetny, kto by pojechal ? zrobie liste, moze ktos sie wpisze 1. Czester1800 2. ...
Rekomendowane odpowiedzi