Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tu w morde co taka cisza :bicz:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszys

a tu w morde co taka cisza :bicz:

Wszyscy ciężko pracują :D

Opublikowano

ooooooczywiście :decayed:

Opublikowano

Piterra składaj tam to składaj tak co za tydzień będziesz...

chociaż znów moje przybycie jest zagrożone bo niby mam iść ponownie na drugą zmiane:/ ale to wezme urlop!

Panowie, bo Pań u Nas niema, gdzie znajde dobrego lakiernika i blacharza w jednym? tylko w moim okręgu...

a no pracują i pracują...jakoś trza zarobić na te B6 :naughty:

Opublikowano

A6= beeee

jeszcze AVANT :sick3:

Opublikowano

nnnnnoooo dla mnie nie takie bbbeeee A6+avant+s-line+3.0tdiQ+ledy tył dla mnie KOX

Naprawdę dobra cena przy tej wersji, sprawdziłem właśnie sobie wartość w eurotax i podali mi cene 110 tyś a furke można kupić za 75 tyś Czyli kupujesz furke w DE za 75 tyś zł a nasi w celnym naliczają ci akzycy 18,7% ( jak się nie myle ) od wartości 110 tyś czyli akzycy płacisz 20 tyś zł :polew: PARODIA - gdzie te czasy co się akcyzy płaciło 500 zł ( a dokładnie tyle można było zapłacić przyworząc ten samochód kilka miesięcy temu ) ;(

Opublikowano

ja tak przywiozłem swoje maleństwo, akcyzę płaciłem śmiesznie małą, ale za to AC od wartości 21 tys zł;/ a auto wyszło mnie 15

(już jakiś recykling płaciłem dziwny)

Opublikowano

ja tak przywiozłem swoje maleństwo, akcyzę płaciłem śmiesznie małą, ale za to AC od wartości 21 tys zł;/ a auto wyszło mnie 15

(już jakiś recykling płaciłem dziwny)

to akurat jest na PLUS bo wrazie czego wypłacili by Ci od podstawy 21 tyś mimo że autko wyszło Cię 15 a składki zapłacisz 100-150 zł więcej

Opublikowano

Niby tak, ale to wszystko jest jakoś przekombinowane, żeby jak najwięcej wycisnąć

Opublikowano

To ile Was tam chłopaki będzie ? Zastanawiam się czy Was nie odwiedzić :)

Opublikowano

Miron ta furka mioooodzioooooooooooooooooooooooo

jak ją łykniesz to jestem pierwszy do przejażdżki

ale za kierownicą tej pięknej maszyny

Opublikowano

Miron nie mam pytań no może jedno :naughty: kiedy jedziesz po tą A6 czkę SSSSSSQQQQQQQQQQQQQTTTTTTTDDDDDDDDDIIIIIIIII :polew: chętnie bym w tym chociaż posiedział :gwizdanie: no może byś mnie nawet przewiózł co? :tongue4:

Proton2 z pięć autek myśle będzie

Opublikowano

Ja tez chyba bede ale koło 19, narazie negocjuje mój wyjazd na spot z "ZOMO" w domu hehehe

Opublikowano

Okey, jak się nie zgubię to spróbuję do Was dotrzeć :)

Opublikowano

No mnie niestety nie bedzie w dodatku w moim padle zdechły kierunkowskazy teraz muszę wystawiał rękę przez szybę jak skręcam :wallbash:

Opublikowano

Piterra - z A6 zbytnio się nie ciesz bo nigdzie po nią nie jadę - mimo że autko mi się berdzo podoba i jest naprawdę okazyjne to przy obecnym kursie EU i naszej chorej akcyzie trzeba zapomnieć.

Pucek sory że tak bez pytania ale dzisiaj Twoja fura była testowana na podziemiach Forum :decayed:

Oczywiście wszystko nadal działa a za wystrzelone 2 przednie poduchy oczywiście Ci opuszczę - skąd Pelex miał wiedzieć że ta ściana się przed nim nie cofnie :polew:

dzięki wszystkim za zlota - oczywiście w szczególności naszemu gościowi z SB Proton2 ( dla tych co nie byli - było 7 furek )

myślę że dwa ostatnie zlociki można zaliczyć do bardzo udanych :good:

Opublikowano

No dotarłem :)

Miło było chłopaki, dzięki za fajnego spocika :)

Świetnie się jechało, droga prawie pusta. Gdyby nie te cholerne fotoradary, to by było super :kwasny:

Dzięki Miron za krótką przejażdżkę :good: . Muszę znów wpaść, ale tak żeby się dało troszkę gdzieś go rozpędzić, bo trochę mało miejsca tam pod tym forum.

Opublikowano

No dotarłem :)

Miło było chłopaki, dzięki za fajnego spocika :)

Świetnie się jechało, droga prawie pusta. Gdyby nie te cholerne fotoradary, to by było super :kwasny:

Dzięki Miron za krótką przejażdżkę :good: . Muszę znów wpaść, ale tak żeby się dało troszkę gdzieś go rozpędzić, bo trochę mało miejsca tam pod tym forum.

jasne że musisz - po parkingu to nie jazda - niema się jak rozwinąć :) a ta fura potrzebuje prostej :decayed:

Opublikowano

dzięki za spot :)