czester Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Guru już dzwoni; "Miron to nie tak jak myślisz...statystyki kłamią... chyba im nie wierzysz..." :polew: Hahahahaha :polew:
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Guru już dzwoni; "Miron to nie tak jak myślisz...statystyki kłamią... chyba im nie wierzysz..." :polew: Pojechane............. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Oj GURU jak się schlejesz to brata lejesz a do obcych "czułe słówka" rodzina nie będzie zadowolona z Twojej postawy GURU
czester Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Guru chcial byc mily, a wyszlo jak wyszlo Guru trzeba byc chu*** i tyle, nic dobrego z tego twojego witania nie bedzie
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał????
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 kolejny cytat Pozycja "na urząd skarbowy" Pozycja na urząd skarbowy - Ty masz związane ręce, a ja dobieram Ci się do d*py
czester Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 kolejny cytat Pozycja "na urząd skarbowy" Pozycja na urząd skarbowy - Ty masz związane ręce, a ja dobieram Ci się do d*py A jak ktos ma korek z wina w d upie ?
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? wiesz tutaj może tylko 2 razy dziennie,a na newbie na okrągło :hi:
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 kolejny cytat Pozycja "na urząd skarbowy" Pozycja na urząd skarbowy - Ty masz związane ręce, a ja dobieram Ci się do d*py A jak ktos ma korek z wina w d upie ? Niezły fetyszysta z Ciebie.... no no [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 00:14_________________________________________________ Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Patrzę na wpływowego użytkownika - nick : Krolu dzial newbie - 0 i co ??? :kox: :kox:
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Poczuł STRACH
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 kolejny cytat Pozycja "na urząd skarbowy" Pozycja na urząd skarbowy - Ty masz związane ręce, a ja dobieram Ci się do d*py A jak ktos ma korek z wina w d upie ? Niezły fetyszysta z Ciebie.... no no [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 00:14_________________________________________________ Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Patrzę na wpływowego użytkownika - nick : Krolu dzial newbie - 0 i co ??? :kox: :kox: :polew: To było dobre Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Poczuł STRACH :polew: :polew: To lepsze
czester Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Zmieniles machanie kapeluszem na tarzanie sie po ziemie ?
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Witaj :polew: I żegnajcie bo jutro trzeba wstać na 8 Piszcie to sobie rano poczytam w firmie Do jutra wszystkim [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 00:25_________________________________________________A bym zapomniał: Pucek :szukaj: a nie będziesz sobie posty nabijał
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Guru zawstydził TurboDymoMena Przywitał w dziale Newbie o 50% więcej świeżaków[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 00:27_________________________________________________RÓŻO-GURU-MEN zawstydził TurboDymoMena :polew: :polew:
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Trzester nie śpij nie trać życia Młody jesteś
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Trzester czy ja mam dobre info??? podobno 900 strona należy do Ciebie??
piterra Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 a pupa blada co to się dzeje cholera ignorujecie mnie? no jak tak mówisz to pewnie tak jest
Rekomendowane odpowiedzi