Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shocked: a pupa blada co to się dzeje cholera ignorujecie mnie? :mysli::evil:

no jak tak mówisz

to pewnie tak jest

:foch: a co to ma być .... :cool1:

życie... :tongue4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:shocked: a pupa blada co to się dzeje cholera ignorujecie mnie? :mysli::evil:

no jak tak mówisz

to pewnie tak jest

:foch: a co to ma być .... :cool1:

życie... :tongue4:

ło wizisz przzynajmniej jeden :notworthy:

Co jeden co jeden

jest więcej tylko się nie chcą ujawnić

bo są bardzo kulturalni

Opublikowano

wstydzą się i śpią

a to z tego powodu że są kulturalniejsi ode mnie

więc milczą

a ja .................

ja jak to ja Semper Fidelis swoim zasadom

Opublikowano

ale dlaczego milczą że niby co ze nie wolno czy jak bo nie rozumiem weż mi to wytłumacz .... :mysli:

może milczą bo się boją...

Opublikowano

nie mogę się wypowiadać za innych

i tak już za dużo w ich imieniu powiedziałem

ale myślę że Ci, których mam na myśli nie obrażą się na mnie

Opublikowano

już zapomniałem o co chodziło

i spadam spać bo rano trzeba wstać

narka

Opublikowano
:hi: Z rana
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: kapelusznicy... Guregoru to normalka ale czaster tak wczoraj pojechal Gura a dzis som macha kapeluszem(jak to wczoraj na katowickich pisales tik starych dziadkow :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

z tym witaniem - to ja na nic nie mam wpływu, to jest sprawa indywidualna każdego osobna.

Władze forum na to nie zwracają uwagi bo ilość postów o niczym nie świadczy a duża ilosć postów w 90% nabita poprzez witanie nowych tymbardziej jest ignorowana i nie brana w niczym pod uwagę.

Byłoby źle gdyby nie było wglądu ile postów w jakim dziale dana osoba nabiła.Wtedy byłoby to nie ferr - w obecnej sytuacji nie ma to znaczenia bo w 5 sec. można sparwdzić kto tak naprawdę się udziela pozytywnie a kto sztucznie - i tyle w temacie :)

A co do samej rangi Klubowicza to ja widzę dużo więcej nadających się osób z naszego grona ale nie każdy musi chcieć :wink4:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 12:27_________________________________________________Osobiście uważam, że niby niczego to nie zmienia, ale jeżeli ktoś już długo jest na forum i pozytywnie sie udziela to dlaczego miałby nie mieć, skoro już sie jest na tym forum to dlaczego nie - w końcu po to zostało to wymyślone :)

Opublikowano

Miron my tu jajaka sobie robimy a Ty tak oficjalie...w koncu VIP :hi:

Opublikowano

Miron my tu jajaka sobie robimy a Ty tak oficjalie...w koncu VIP :hi:

jaja jajami - ale nie do końca każdy wie jak to wygląda - dlatego piszę jak jest.

Piszę bo niejednokrotnie mnie pytano jak to jest z tym klubowiczem czy też ilością postów :wink4:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 12:52_________________________________________________a teraz sorki ale muszę spadać - idę witać :polew:

Opublikowano

:hi: wszystkim

widzę że nie zła zadyma się tu porobiła, biedny Guru, tak mu pojechaliście :polew:

coś ostatnio królu kozaczy, ma grill z eSy i jaki cwaniaczek się zrobił :decayed:

Miron, nie raz już mówiłeś na spocie jak to jest z tym witaniem, a jak to jest z klubowiczem no ale chyba każdy nie słuchał skoro znów niektórzy nie wiedzą :gwizdanie:

Guru, a co Ty mi sam o nabijaniu postów, akurat ani Gregor ani Darek nie wiedzą jak się zabrać za to samo zapalanie świateł, wiem że takie coś jest ale w B6, niestety o B5 nic takiego na forum nie ma, więc nie wiem po co Cuber wywalił mój temat :thumbdown:

a może się tak zastanówmy, kiedy zmiana godziny spotów na 17:00 ? bo jednak o 19:00 jest już ciemno, odnośnie miejsca to wiadomo, jak jest zimno i pada, to do bunkra :tongue4:

Opublikowano

jak zloty będę na Forum ( a to już chyba nie długo ) to 18.00 może zostać bo tam zawsze jest tak samo ( i o 17.00 i o 23.00 ) :)

Opublikowano

no dobra Miron, ale jak spadnie śnieg to co?

nie lepiej być godzinę wcześniej? tak to przyjedzie się na 18.00 a o 22:00 trzeba jechać bo jest ślizgawica :kwasny:

Opublikowano

nie lepiej być godzinę wcześniej? tak to przyjedzie się na 18.00 a o 22:00 trzeba jechać bo jest ślizgawica :kwasny:

jak zadecydujecie - tak się zrobi :)[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 14:28_________________________________________________PROSZĘ O ODDANIE GŁOSU W ANKIECIE !!![br]Dopisany: 08 Październik 2009, 14:36_________________________________________________

Nie marudź - zapomniałeś że masz Q :decayed:

Opublikowano

hehehheh co z tego że rozpędzę się jak strzała, jak wyhamuje w rowie? :polew:

a właśnie, wczoraj wyczaiłem coś za***iście dla mnie dobrego, NIE MAM ESP :naughty: :naughty: :decayed:

to będę mógł sobie suuuper poszaleć na śniegu, ja chce śnieg!!! :>[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 14:42_________________________________________________a mogłeś dodać do tej ankiety 2 możliwe odpowiedz, bo pierwsza i ostatnia jest dobra :polew:

Opublikowano

nie masz ESP :mysli: a ja myślałem że w tym roczniku był w serii :mysli:

Opublikowano

własnie że nie mam, odrazu mi to podpadło bo tam gdzie ma być guzik od esp nie ma guzika, więc myślałem że jest esp ale bez możliwości wyłączenia, a tak wczoraj patrzyłem po bezpiecznikach, no i leciałem po pustych miejscach, okazało się że w ogóle nie mam ESP, czyli dla mnie bardzo dobrze :)

Opublikowano

własnie że nie mam, odrazu mi to podpadło bo tam gdzie ma być guzik od esp nie ma guzika, więc myślałem że jest esp ale bez możliwości wyłączenia, a tak wczoraj patrzyłem po bezpiecznikach, no i leciałem po pustych miejscach, okazało się że w ogóle nie mam ESP, czyli dla mnie bardzo dobrze :)

czyli jednak był po dzwonie :decayed: